Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: padekit atidaryti bagazine c4  (Skaityta 1660 kartus)

Neprisijungęs romork

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
padekit atidaryti bagazine c4
« Topic Start: 2011 Gegužės 04, 20:14:53 »
sveiki yra problemele kuria prasau padeti ispresti, turiu audi c4, sedanas  92. uzrakinau auto centinis viska uzdare, bet kai atrakinti reikejo atsidare viskas iskyrus bagazine, ir kaip man ja db atidary jeigu yra pertvara tarp bagazines ir salono? manau sugedo tas vakuminis voztuvas, su raktu neatsidaro, patarkit ka nors?? aciu is anksto...

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: padekit atidaryti bagazine c4
« Atsakymas #1: 2011 Gegužės 05, 10:12:43 »
geras klausimas  :D teks leist katina per galine sedyne kur porankis  :D :D

Neprisijungęs romork

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gegužės 05, 11:34:13 »
kad butu tokiu protingu katinu... :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gegužės 05, 11:49:22 »
o kodel raktu neina? tAI lieka imt sedyne ir su bulgarke pertvara pjaut, arba dauzt lempa   :V (aisku ne kaimyno ir ne priekine )

Neprisijungęs romork

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gegužės 05, 15:59:23 »
greiciausiai spyna bagazines buvo keista... o jei lempa isdausi, iseis tada atidaryt? nes veltuj nenoriu dauzt, bl teks turbut prasyt kad servise kokiam padarytu...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gegužės 05, 16:15:43 »
bendrai lempa nepades,nes blendos nei vistiek nuimt,jo,geriausia kokiam servize,ar pas raktininkus pasiklaust

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gegužės 05, 16:40:13 »
greiciausiai spyna bagazines buvo keista... o jei lempa isdausi, iseis tada atidaryt? nes veltuj nenoriu dauzt, bl teks turbut prasyt kad servise kokiam padarytu...
Pabandyk primityviausia varianta, taj vienintele lengviausia iseitis pries kazka ardant, pastatyk kanors kas rakinetu duris, ir atrakinimo metu trankyk per bagazine, spyneles srytyje mazdaug... Sis budas nekarta padejo atrakinti bagazine man paciam, o ir draugam yra taip buve. Paprasciausiai stringa vakumine pompa kuri blokuoja uzrakta.
P.S Ir nedauzyk tu lempu kaip cia tau "speciukai" pataria, reik visu pirma pamastyt ka galima padaryt kazko nesugadinus
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 05, 16:45:47 sukūrė Tribute »

Neprisijungęs romork

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gegužės 05, 17:18:36 »
trankyk ne trankes, vistiek tas pats, nebent su kuvalda gerai uzvaziuot, kad isikinkytu visa bagazine,,, :D bandziau viska kas mano galvoj buvo... vistiek nieko, jauciu gerai nelups tie ,,raktininkai''

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gegužės 05, 17:21:51 »
trankyk ne trankes, vistiek tas pats, nebent su kuvalda gerai uzvaziuot, kad isikinkytu visa bagazine,,, :D bandziau viska kas mano galvoj buvo... vistiek nieko, jauciu gerai nelups tie ,,raktininkai''
c4 vakuminis varikliukas stovi po sedyne kaip ir c3?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gegužės 05, 22:18:19 »
c4 vakuminis varikliukas stovi po sedyne kaip ir c3?
pas avant taip, pas sedana nzn, gal tegu kas turi pasakys

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gegužės 05, 22:23:46 »
Jei po sedyne taj butu kaip ir dar vienas variantas, susirast slangute kuri eina i bagazines vakumini elementa ir atjungus pabandyt paduot su kokia pompa didesni slegi ir viskas atsirakintu, ten tiek ir tereikia iki pilnos laimes :) nors nzn atrakinant vakuminis varikliukas pucia ora ar sudaro vakuuma?

Neprisijungęs Gytautas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gegužės 05, 22:50:15 »
Skiresi nuo užrakinimo ar atrakinimo,vienu momentu puce,kitu trauke. Kad atrakinti reikia ,kad pūstų. Bet nežinau ar gausis kas su ta pompa,nes juk vožtuvas užsikirto. Ir sedane taippat po sedyne stovi varikliukas,bei ta šlangutė kur eina į bagažinę netoli to varikliuko ir yra,į ją įeina trišakis. O pas tave yra ta bagažinės dankčio apšyfkė?

Neprisijungęs Tribute

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gegužės 05, 22:53:16 »
Jei zinai vakuuminio elemento sandara turetum zinot kodel stringa ;) jei puciant turetu atrakint tai labai puiku, su pompa viskas pavyks :) nebent kazkokia traukute kazkur uzstrigus, bet abejoju