Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: oro padavimas 2.5tdi (foto)  (Skaityta 3642 kartus)

Neprisijungęs ekologas

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
Re: oro padavimas 2.5tdi (foto)
« Topic Start: 2010 Liepos 29, 11:01:43 »
paklausiu ir as i ta pacia tema... man atrodo jau kazkur minejau.. bet pasikartosiu... variklis 103 kw AEL atrodo, vaziuojant ir jau kai pradeda pust turbo virs 2000 girdisi kaip svilpia ir kad iseina is sistemos oras, o uzkelus iki 3000 ir numetus staigiai gaza, numetamas isvis slegis ir sudirba kaip bovas, garsas labai panasus ir tikrai girdisi vaziuojant... anskciau taip nebuvo... traukos sutrikimu jokiu nepastebejau  8:8

tai kaip surast kur gali but tas oro nuotekis, ar gal cia visai kita problema pas mane... o gal irgi kiauras intercooleris  (!?) bet tada gal neturetu traukt masina, o dabar normaliai viskas  :D

Ta pačia problemą apturejau ir aš :) gerai užmynus apie 2500 - 3000 aps. pasigirsdavo toks keistas garsas lyg oras iš kaž kur eitų ir padumindavo daugiau .... savaitgali keičiau radiatoriu tai tuo pačiu nuėmiau visas šlangas, interkuleri. viska ispoviau išvaliau ir radau skylę apatinėj šlangoj kur iš turbos i interkuleri eina  ;)  teko ilgai tas šlangas vartyt kol pastebėjau maža, gal kokiu 3 -5  mm įbrėžimą šlangos išorėje tada ja gerai patampius pasukinus iš vidaus pasimatė maža skylutė....

Taip kad ieškok ir tikrai rasi   ;)