Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: labai reikalinga pagalba audi c4 2.3  (Skaityta 4879 kartus)

Neprisijungęs Minus

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
labai reikalinga pagalba audi c4 2.3
« Topic Start: 2010 Lapkričio 22, 12:46:35 »
daug skaiciau forume bet taip nieko ir neradau konkretaus kas man galetu padeti, mano problema tokia:
audi c4 2.3E benzinas, tik uzvedus masina veikia graziai pavaziavus siektiek apsukos sokineja nuo 1 iki 2, bet tik isspaudus sankaba, o jaj vaziuoji tai vaziuoja graziai bet tik isspaudi sankaba iskart pradeda sokinet,  dar jajgu apsukos didesnes negu ~3.5 atmeta toks jausmas kad ribotuvas kaskoks suveikia anksciau atmesdavo kai budavo 6.5 o db kai 3.5.... patarkit prasau kaip isspresti problema, dekui.

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
Re: labai reikalinga pagalba audi c4 2.3
« Atsakymas #1: 2010 Lapkričio 22, 12:56:28 »
Del apsuku plaukiojimo gali buti kaltas laisvos eigos voztuvas, o siaip patartina pasidaryti diagnostika

Neprisijungęs kaTo

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Lapkričio 22, 13:07:54 »
O duju nera pas tave? Bet sheip irgi manau kad laisvos eigos voztuvas pas tave bus kaltas. Pabandyk prasiplaut ji

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Lapkričio 22, 13:08:45 »
Del apsuku plaukiojimo gali buti kaltas laisvos eigos voztuvas, o siaip patartina pasidaryti diagnostika
o ta voztuva galima sutaisyti? pravalyti ar ka daryt su juo gal ira foto nes nzn kaip atrodo, pameginciau pakrapstyti...

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Lapkričio 22, 13:09:46 »
O duju nera pas tave? Bet sheip irgi manau kad laisvos eigos voztuvas pas tave bus kaltas. Pabandyk prasiplaut ji
nea duju nebuvo ir nera, o kaip jis atrodo pameginsiu sendien tada nuimt ir praplauti, gal zinai kaip? imesk foto jaj nesunku...

Neprisijungęs a.human

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Lapkričio 22, 13:42:36 »

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Lapkričio 22, 13:47:20 »

dekui labai db zinosiu kaip jis vadinasi, bet pasmane jis ar prijungtas ar atjungtas jokio skirtumo nera, gal jis blogas? o ten koks varikliukas ar kokie kontaktai viduje? gal jsi nudveses visai... kaip jis plaunasi?

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Lapkričio 22, 15:19:50 »
į jį pareina dvi šlangės. Atsuki 2 chamūtikus ir gražiai nusiima tas mechanizmas. To mechanizmo viduje matosi vožtuvėlis, (žiūrėti ten kur šlangės ėjo) ten įpilk kokio benzino, tik nemirkyk elektrinės dalies. Ten tas vožtuvas pas tave gali būt užstrigęs, pas mane užgrybavo tas reguliatorius, tai aš ant dūjų atjungęs tą fyškę turiu važinėt.

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Lapkričio 22, 15:22:17 »
į jį pareina dvi šlangės. Atsuki 2 chamūtikus ir gražiai nusiima tas mechanizmas. To mechanizmo viduje matosi vožtuvėlis, (žiūrėti ten kur šlangės ėjo) ten įpilk kokio benzino, tik nemirkyk elektrinės dalies. Ten tas vožtuvas pas tave gali būt užstrigęs, pas mane užgrybavo tas reguliatorius, tai aš ant dūjų atjungęs tą fyškę turiu važinėt.
dekui, isplausiu, o kas darosi jaj vazineji prijunges fiske?

Neprisijungęs kaTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Lapkričio 22, 15:57:55 »
Speju kad stovint prie sankryzos lb shokineja apsukos, arba gesta variklis. Man bent taip buvo.

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Lapkričio 22, 16:06:14 »
vo vo man taspats sendien nesiu namo valysiu plausiu isrinksiu sudesiu :D:D:D nes blin net geda stovi sankrizoi ir zmones ziuri :D pakomentuosiu kaip kas buvo padejo ar ne, dekui lb :)))
o del ribotuvo apsuku kur jis yra?  gali but parejas ar seip kas su tom apsukom? kodl numeta anksciau buvo grazu dugnais ejo o db 3.4 ir vsio net ismygus sankaba daugiau 3.5neduoda daeina ir numeta iki 3 ir taip suoliuoja megina virsyt 3.5 bet vel i 3 nueina....

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Lapkričio 22, 21:37:01 »
zmones radau problema, taigi problema ira sita:

atjungus nuo jos fiske viskas veikia ciki, db klausimas del jos kas cia toks per velnias esantis ant krabo, ar jis taisomas ar valomas, kokia butu jo kaina?
gal kas papasakos koks veikimo principas?

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Lapkričio 22, 21:48:45 »

Jei prijungus to reguliatoriaus fyškę važiuoji ant dujų, ai apsukos užeina ir nukrenta iki tokios ribos, kai mašina visa kratosi, ir apšilus varikliui apsukos labai lėtai krenta. O atjungus, važiuojant ant dujų apsukos laikosi 1000, kartais vos auksčiau pasotvi. O jei įjungi benziną, ir ant reguliatoriaus neuždėta fyškė tai šokinėja apsukos Nuo 1000 iki 1200 ir staigiais momentais. Ir važiuoti neįmanoma, riedant su pavara visas automobilis ima trūkčioti, atrodo kad pavarų dėžė išlips lauk :D O jei važiuojant benzinu, uždedi fyškę, tai užeina kartais kad apsukos stovi 2000, tereikia užgesint ir užkurti. Krč, bėdos su reguliaoriumi, bet niekaip negaunu jo. :)

Neprisijungęs kaTo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Lapkričio 22, 23:09:40 »
O tu bandei ji nusiimt ? Gal kokie kontaktai tarp krabo ir jo apsioksidave, o gal dar kas nors .. Pats asmeniskai nesu jo lietes, bet jei man taip butu tj bandyciau nagrinet :D

Neprisijungęs Junin

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 248
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Lapkričio 23, 07:11:15 »
Ant foto tai kuro slegio reguliatorius bet galiu ir klysti  :D

Neprisijungęs Minus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Lapkričio 23, 07:27:29 »
O tu bandei ji nusiimt ? Gal kokie kontaktai tarp krabo ir jo apsioksidave, o gal dar kas nors .. Pats asmeniskai nesu jo lietes, bet jei man taip butu tj bandyciau nagrinet :D
as tai linkes pirmiau paklaust ar ji galima nuimt :D nes nuimt tai as betka galiu nuimt svarbu tik poto uzdet :D

Neprisijungęs judesys2

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
pasmanes tokia beda 2.3 benzinas-dujos saltas, apsukos zemos kaip variklis uzsyla, apsukos aukstos, redukturyje varsciuka pasireguliuoju siltas variklis (90laip.) apsukos 900 viska ok, isryta uzkuriu apsukos zemos dreba vos negesta, salta pasirejuliuoju ok tik variklis uzsyla apsukos 1500- 2000. ant benzino nelabai tedirba saltas gerai kuriasi o silto variklio neuzkursi ant benzino. reduktorius naujas, laisvos eigos vostuvas pakeistas. kame reik iskoti slieku  ?!?

Neprisijungęs haisas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
Taip cia yra kuro slegio reguliatorius,nusiimk jy drasiai ten nera jokiu kontaktu yra dvi skylutes praputi jy ir laikinai viskas bus ok,bet keisti jau teks

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Gegužės 25, 10:32:59 »
pasmanes tokia beda 2.3 benzinas-dujos saltas, apsukos zemos kaip variklis uzsyla, apsukos aukstos, redukturyje varsciuka pasireguliuoju siltas variklis (90laip.) apsukos 900 viska ok, isryta uzkuriu apsukos zemos dreba vos negesta, salta pasirejuliuoju ok tik variklis uzsyla apsukos 1500- 2000. ant benzino nelabai tedirba saltas gerai kuriasi o silto variklio neuzkursi ant benzino. reduktorius naujas, laisvos eigos vostuvas pakeistas. kame reik iskoti slieku  ?!?
man ta pati beda :D

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Gegužės 25, 10:51:12 »
fyske nuemus iskart uzgesta( kuro slegio reguliatoriaus) salta padirba kokias 5 min ir uzgesta ir nebeuzkursi, gaza paspaudus burbuliuoja

Neprisijungęs decibelas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Gegužės 28, 16:17:27 »
pakeistas krabas, benzu dirba kuo puikiausiai (aa)