Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokios ir kaip zymimos yra Audi A6 94-97 avant spyruokles?  (Skaityta 2496 kartus)

Neziniukas

• Svečias
ar tu tik galines keitei ar visas 4 ?

kai norisi daugiau aukscio ir  minkstumo, ar visas 4 spyruokles reikia keisti, ar uztektu priekines - pas mane priekis zemesnis uz gala. ir ziema su priekio apacia sniega ariu :)
sveiki

prisijungsiu prie spyruokliu temos.
mano '95 a6 c4 avant jau is gamyklos isvaziavo su zemintomis spyruoklemis. atrodo tikrai graziai, bet... vazineju i rusija, o ten norisi aukstesnes ir minkstesnes masinos.

prasau, patarkit: kiek mazdaug kainuoja stokines spyruokles + pakeitimas ? ar sedano ir avanto spyruokles venodos ? gal kas nori keistis spyruoklemis ? :)

aciu.

Pas mane tas pats buvo kietas galas (avantas), pasižiūrėjau spyruoklės buvo juodos, bet sustiprintos (vijos skersmuo 15 mm) tai pirkau dėvėtas iš šroto plonesnes (vija 13 mm) minkščiau važiuoja jau ir jos biški aukštesnės tai aukštis išsilygina, bet norėjau galo aukštesnio tai ištekino meistras tokias šaibas ir pakišo po spyruoklės plokštele. Spyruoklės 80 Lt už 2 vnt., bet gali rasti ir už 60 Lt, tos šaibos 10 Lt už abi, o pakeitimas kažkur apie 50 Lt garažiuke kokiam  :)