Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokias aukščiausias padandas R17 galima užmontuoti ant A6 AVANT 1996M?  (Skaityta 9146 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Ir tu tuom labai džiaugiesi,kad mašina kaip džipas? :D

Neprisijungęs ramoviete

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Ir tu tuom labai džiaugiesi,kad mašina kaip džipas? :D
Aisku gerai,pravers vazinejant kaimo keliais  :)

Neprisijungęs mantasx

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
pas mane r17 235/45 visi 4 ratai. visu pirma duobes labiau jaucia, antra ratai tikrai nemegsta tokiu padangu (jau tiesinau), nebent vazineji vien gerais keliais, trecia pasisodink i gala 3 stambesnius zmones ir pervaziaves duobe pajusi kaip tavo ratai santykiauja su arka. Isvada: pliusai - grazu, minusai - bent trys isvardinti (cia pagrindiniai).

Neprisijungęs ramoviete

• Žiūrėti profilį
pas mane r17 235/45 visi 4 ratai. visu pirma duobes labiau jaucia, antra ratai tikrai nemegsta tokiu padangu (jau tiesinau), nebent vazineji vien gerais keliais, trecia pasisodink i gala 3 stambesnius zmones ir pervaziaves duobe pajusi kaip tavo ratai santykiauja su arka. Isvada: pliusai - grazu, minusai - bent trys isvardinti (cia pagrindiniai).
Tavo tik 45 aukstis, o mano 55 ir siauresni ratai 225. Jai lankstytu ratus ir jaustu duobes, ant Audi Allroad tokiu nedetu.

flex

• Svečias
Tavo tik 45 aukstis, o mano 55 ir siauresni ratai 225. Jai lankstytu ratus ir jaustu duobes, ant Audi Allroad tokiu nedetu.

prisipusk padanga iki 3 baru ir pralekt pro duobeta miesto keliuka. :D

Neprisijungęs ramoviete

• Žiūrėti profilį

prisipusk padanga iki 3 baru ir pralekt pro duobeta miesto keliuka. :D
Prisipusiu padangas normaliai ir vazineju normaliai  :)

Neprisijungęs mantasx

• Žiūrėti profilį
r17 su 55 aukstumo neliecia tau arku kai gale mases daugiau? man su 45 liecia nu nebent pas tave spiruokles kietesnes ar panasiai.

Neprisijungęs ramoviete

• Žiūrėti profilį
r17 su 55 aukstumo neliecia tau arku kai gale mases daugiau? man su 45 liecia nu nebent pas tave spiruokles kietesnes ar panasiai.
Su R17 ir 55 aukscio padangomis iki arku dar per 4 pirstus tarpas,o pakrauta mazai pazemeja

Neprisijungęs ramoviete

• Žiūrėti profilį
pavasarį pavažinėsiu su 225/55/R17 ir jai nepatiks tikrai parduosiu ratus su padangomis.

Neprisijungęs mantasx

• Žiūrėti profilį
Nu jei pas tave toks aukstis ir pakrauta nesminga tai ok, bet jauciu kietoka turetu buti. Pas mane plaukia, bet kartais ratai ir ties arkom atsiranda. :-]

flex

• Svečias
pavasarį pavažinėsiu su 225/55/R17 ir jai nepatiks tikrai parduosiu ratus su padangomis.

vasaros metu pardavimė garantija, kad bus auto parduodama dėl nugraužtų arkų :-] :D

Neprisijungęs ramoviete

• Žiūrėti profilį

vasaros metu pardavimė garantija, kad bus auto parduodama dėl nugraužtų arkų :-] :D
kaip reiks bus tik ratai parduoti  :)

Neprisijungęs mantasx

• Žiūrėti profilį
Dar geras varijantas jei nori dek spiruokles raudonas ar kokias kietesnes. Draugas vazineja c5 su 18 ratais nesiekia arku, bet audi juk ne golfas ka duobes ant kelio skaiciuotum  :-]

Neprisijungęs grafas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Vazineju su 235x45 R17, niekas nieko nesiekia...