Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Klima-kondiske keletas klausimu  (Skaityta 4827 kartus)

Neprisijungęs TMX

• Įrašai: 1106
    • Žiūrėti profilį
Klima-kondiske keletas klausimu
« Topic Start: 2013 Rugsėjo 03, 20:37:38 »
Audi A6 c4 2.0 ABK 85kw
1. Ant posukio vaziuojant pradeda stipriaus pust vejalis baigus posuki vel pucia normaliai klimos parodimai nesikeicia kame beda?
2. durniuoja kondiskes mieste trasoi kaip ir nieko ventiliatorius isijungia issijungia kaip uzeina ir girdisi caksi kazkoke rele uz spidometro o isijungus pilnam vinteletoriaus pajagumui buna kad krowimas nukrenta zemiau 12.. gal generatorius persilpnas seip krovimu nesiskundziu...
Audi A3 1.9TDI Quattro

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
Re: Klima-kondiske keletas klausimu
« Atsakymas #1: 2013 Rugsėjo 03, 21:27:05 »
1.pas mane po tokiu pozymiu neuzilgo motoriukas numire

Neprisijungęs LaurynasK

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Lapkričio 20, 14:42:41 »
ragas peciuko ventiliatoriui. forume tikrai yra ne vienas postas su tutorialais kaip pakeist, taciau taip uztruksi visa diena. jei sugalvosi pats tvarkyt galesiu papasakot kaip issisprendziau paprasciau sita problema ;)

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Lapkričio 20, 21:12:11 »
y tema, kodel uzvedus auto ac insijungia, nors pries uzgesinus ji nebuna ijunkta

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Lapkričio 20, 21:15:51 »
todel kad klimos kompas pernauja paskaiciuoja viska ir jam pasirodo kad reiktu pavaikyt kompresoriu,tam reikalui as velu rudeni isimu kompresoriaus rele,pavasari kai jau silta atgal idedu.

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Lapkričio 20, 21:58:53 »
todel kad klimos kompas pernauja paskaiciuoja viska ir jam pasirodo kad reiktu pavaikyt kompresoriu,tam reikalui as velu rudeni isimu kompresoriaus rele,pavasari kai jau silta atgal idedu.
o kiek laiko jis turi vaikyt kompresoriu?

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Lapkričio 20, 22:48:02 »

cia kazkoks beprotizmas, ne karto per 5 metus tokiu ciudu nebuvo , isijungia tik tada kada as to noriu :)

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Lapkričio 20, 22:53:11 »
O pas mane ji isijungineja kai net -5,nustatai salone +23,spaudi Auto,pist ir snaige dega,ir ant traukos jauciasi kad kompresorius dirba,o dabar be reles uzsidega snaige keliom sekundem ir uzgesta,aisku ir klimoj klaida sedi kad rele neveikia,pavasari viskas i savo vietas sugryzta kai rele atgal idedu.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Lapkričio 21, 15:59:12 »
O pas mane ji isijungineja kai net -5,nustatai salone +23,spaudi Auto,pist ir snaige dega,ir ant traukos jauciasi kad kompresorius dirba,o dabar be reles uzsidega snaige keliom sekundem ir uzgesta,aisku ir klimoj klaida sedi kad rele neveikia,pavasari viskas i savo vietas sugryzta kai rele atgal idedu.

pats zinai beda ir jos nesutvarkai, kam ta rele imt lauk ,jei lengviau viena karta sveika idet ir pamirst situos reikalus ;)

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Lapkričio 21, 18:35:42 »
pats zinai beda ir jos nesutvarkai, kam ta rele imt lauk ,jei lengviau viena karta sveika idet ir pamirst situos reikalus ;)
o tai kokia cia beda?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Lapkričio 21, 20:41:58 »

Tipo rele kalta? atsibusk,ten tupa 4 kontaktu rele,kuri gavus pliusa is kompo paleidzia siurbly,beda kad kompas jai signala siuncia kai minusine temperatura,ko neturetu buti,o ieskot galu tokioj senienoj nematau prasmes.Nebent ne apie rele kalba eina.Tada zodzius atsiimu.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Lapkričio 21, 21:03:54 »
Tipo rele kalta? atsibusk,ten tupa 4 kontaktu rele,kuri gavus pliusa is kompo paleidzia siurbly,beda kad kompas jai signala siuncia kai minusine temperatura,ko neturetu buti,o ieskot galu tokioj senienoj nematau prasmes.Nebent ne apie rele kalba eina.Tada zodzius atsiimu.

Kompas ima temperatura is daviklio kuris rodo temperatura 55 klimos kanale ;) paziurek ka pas tave ten rodo, jei tas daviklis grybauja, todel ir siurbli kompas ijungineja...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Lapkričio 22, 12:18:02 »
Kompas ima temperatura is daviklio kuris rodo temperatura 55 klimos kanale ;) paziurek ka pas tave ten rodo, jei tas daviklis grybauja, todel ir siurbli kompas ijungineja...

(y) :H

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Lapkričio 22, 20:27:38 »
Per VCDS ziurejau tai kaip ir grybo nepjauna davikliai,kai pasals reiks dar karta paziuret idomumo delei ir per kompa ir per klimos ekrana,remontuot neremontuosiu,reles isemimas trunka 15 sekundziu,man uztenka,bet ar del daviklio kaltes tas ijungimas prie salcio vyksta bus idomu paziuret.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2013 Lapkričio 22, 21:12:04 »
Na kitokiu variantu nematau...

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2013 Lapkričio 25, 12:30:59 »
sian vel ac insijunge uzkurus, 55 kanalas rode kiek ir skydelyje, 0 laispniu

Neprisijungęs Myntis

• Įrašai: 345
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2013 Lapkričio 30, 15:10:26 »
Kad nekurt naujos temos...

Klima pučia arba šaltą, kai nustatyta Lo, arba visiškai karštą pradedant nuo 18 iki karščiausio...

:think::think:

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2013 Gruodžio 11, 19:21:15 »
kaip patikrinti ar kondiske veikia saldo?kiek ziurejau ji isijungia tik prie +5.uztenka tik snaige paspaust ir jei daugiau pliuso turetu kondiske isijunkt ,veikt,saldyt?

Neprisijungęs Banginis

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2013 Gruodžio 11, 20:29:59 »
na klaidas (t.y. kazkokius gedimus) gali rasti pasijunges prie pc, taip pat darant testus, ar veikia sankaba ir pan... bet jei del freono slegio (kiekio) sistemoj tai xuj patikrinsi zvelgiant i artimiausias prognozes...nebent siltoj patalpoj..

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2013 Gruodžio 11, 23:04:08 »
Ryt vaziuoju viena abziuret auto del to ir klausiu,su tokiom prognozem tikiu ,kad neis patikrinti :)

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2013 Gruodžio 11, 23:43:02 »
Ikaitus varikliui ant recirkuliacijos padirbus kokias 5 minutes paspausk snaige,turetu suveikt,net iki -10 suveikdavo turguj.

Neprisijungęs vytiokx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2013 Gruodžio 11, 23:49:55 »
ok,dekui reiks pabandyt ;)

Neprisijungęs Strujus

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2013 Gruodžio 16, 01:19:55 »
Sveiki, forumiečiai. Nenorėjau kurti naujos temos, nes esmė labai "telpa po" šios temos pavadinimu. Audi a6 c4 2,5 TDI 103 kW. Variklis, aišku, šyla lėtai ir panašiai, bet čia jau skaičiau N kartų, kad yra normalu. Klausimas dėl salono šildymo. Pas mane yra klima, viskas joje veikia, bet net varikliui pilnai užšilus (sakykim ~90 laipsnių) ir užstačius ant klimos nors ir 25, 28 ar HI, orą į saloną pučia šiltą, bet tikrai ne karšą. Kai, tuo tarpu, turėjau seniau bulką, tai ten variklis dar net nepasiekęs tokios temp., bet jei užsuki pilną karštį, tai po 15 min jau gali mašinoj su maike sėdėt :D O čia veikia klima pilnai, viskas valdosi, viskas pučia ir panašiai, bet žiemą susišildyt saloną neitin išeina.. Tai va, tame ir pagrindinis klausimas, kodėl?

tl;dr Kodėl net ir varikliui užkaitus, klima į saloną (langą/kojas/groteles) paduoda tik vidutiniško šiltumo orą?

Neprisijungęs T-max

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2013 Gruodžio 16, 21:20:49 »
Nesu ardes C4 klimos dezes,bet va praeita savaite teko del tokios pat priezasties ardyt a4 b5 deze,galvojau peciukas bus uzkalkejes,nes slangos tiek iejimo,tiek isejimo buvo karstos,o oras tik lengvai siltas.Pasirodo beda buvo ne peciuke,o sklendese,jos padarytos su didelem skylem,ir tos skyles gamykliskai apvilktos tokiu kaip porolono kilimeliu,su laiku tas porolonas istrupejo velniop ir oras ejo kaip jam patogiau ir tiesiau,taigi didelis oro kiekis praeidavo aplenkdamas peciuko radiatoriu,cia ir buvo beda.Taip pat jausdavosi kai per klima uzdarai tarkim vidurines groteles,oras vistiek per jas kazkiek pusdavo,cia irgi per tas skyles sklendese.Uzklijavus sklendziu skyles masinoj pasidare taskentas rodyklei vos pakilus nuo nulio.

Pas mane a6 103kw irgi kaitina gerai,nors rodykle dar ant nulio guli.

Neprisijungęs Strujus

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2013 Gruodžio 16, 22:00:41 »
Nesu ardes C4 klimos dezes,bet va praeita savaite teko del tokios pat priezasties ardyt a4 b5 deze,galvojau peciukas bus uzkalkejes,nes slangos tiek iejimo,tiek isejimo buvo karstos,o oras tik lengvai siltas.Pasirodo beda buvo ne peciuke,o sklendese,jos padarytos su didelem skylem,ir tos skyles gamykliskai apvilktos tokiu kaip porolono kilimeliu,su laiku tas porolonas istrupejo velniop ir oras ejo kaip jam patogiau ir tiesiau,taigi didelis oro kiekis praeidavo aplenkdamas peciuko radiatoriu,cia ir buvo beda.Taip pat jausdavosi kai per klima uzdarai tarkim vidurines groteles,oras vistiek per jas kazkiek pusdavo,cia irgi per tas skyles sklendese.Uzklijavus sklendziu skyles masinoj pasidare taskentas rodyklei vos pakilus nuo nulio.

Pas mane a6 103kw irgi kaitina gerai,nors rodykle dar ant nulio guli.

O, ačiū, čia labai aiškus atsakymas, bandysiu patikrinti, ar pas mane ta pati bėda :) turiu tik vieną klausimą: man reikėtų ardytis tą dėžę, kurioj yra salono filtras ir kiti biesa ir ten ieškoti tų skelndžių pabirusių? :) ar kur jos galėtų rastis? :D