Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kilometrazas C4 TDI 93m.  (Skaityta 1505 kartus)

Neprisijungęs nodis

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
Kilometrazas C4 TDI 93m.
« Topic Start: 2012 Sausio 22, 17:21:34 »
Taigi turiu tokia problema, remontuojant istraukiau kaires puses pusasi, viska surinkus atgal, nebesisuka abu kilometrazo skaitliukai (greiti, apsukas rodo).
Kitose temose skaiciau jog gali buti nuluzes dantratukas paciame skydelyje, bet gal gali buti ir ne tame problema o kai traukiau pusasi lauk kas nors atsijunge?
Dekui uz atsakymus :)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Re: Kilometrazas C4 TDI 93m.
« Atsakymas #1: 2012 Sausio 22, 18:23:51 »
Kaiptik kaireje stovi greico jutiklis. Galbut betrankydamas sulauzei dezeje kazka? a flansho is dezes netraukei?

kita vertu galbut tau pasiseke ir sudego tesiog skaitliukas.

gali greicio jutikli testeriu pasitikrinti: matuoti itampa ant pajungtos fiskes (nutrauki ta guma ir ikisi laidus), padomkratini ir suki kairy rata. Itampa turetu sokineri tai 0 tai 12V.

Neprisijungęs nodis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Sausio 22, 19:32:59 »
buvau istraukes su viskuo, dabar taip pamasciau ir pagalvojau kad davikli galejau idedamas sulauzyt. nes istatinejant isorine granata tempiant uz stebules su visu amortiku praslydo ir gavo smugi per pusasi gan nemaza. Teoriskai kiek pamenu dezeje turi but kazkas panasaus i zieda pav. dezeje ar klystu?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Sausio 22, 19:35:42 »
kaip, kazkas panasaus i zieda. deja niekada gyvai nemaciau. Bet jei jutiklio itampa tyli, tada ziedas nasisuka. Jutiklis nemirtingas ten.

Neprisijungęs nodis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Sausio 22, 19:41:10 »
Dekoju uz info   (h)  Reikes apziuret kaip ten kas :)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Sausio 22, 20:39:11 »
kaip, kazkas panasaus i zieda. deja niekada gyvai nemaciau. Bet jei jutiklio itampa tyli, tada ziedas nasisuka. Jutiklis nemirtingas ten.
del jutiklio klysti,jis mirtingas,o jei ziedas skilo ,irgi nerodys.O gal jutiklio fiskes laida koki nutrauke?Gedima nustatau,bet ant gyvo.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Sausio 22, 20:49:43 »
okey biski perlenkiau.
mano tvarkytose c4 su neveikianciais spidometrais nebuvo mirusiu jutikliu. Tikriausiai man pasiseke.
Viena karta buvo nuplestas laidas, du kartus sutraiskyta jungtis, likusiais atvejais islauztas skydelio dantratis.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Sausio 22, 21:06:35 »
okey biski perlenkiau.
mano tvarkytose c4 su neveikianciais spidometrais nebuvo mirusiu jutikliu. Tikriausiai man pasiseke.
Viena karta buvo nuplestas laidas, du kartus sutraiskyta jungtis, likusiais atvejais islauztas skydelio dantratis.
dantratis daugiau bulkos gedimas,ceskese jis is minkstesnes plastmases ir praktiskai neluzta,dazniau salta paike.