Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: kaip atsukti vairo koloneles paemimo slanga?  (Skaityta 2982 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
kaip atsukti vairo koloneles paemimo slanga?
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 12, 19:26:30 »
2.5tdi variklis. sendien pastebejau kad pradejo varvet pro slanga kuri eina is siurblio i kolonele.tai ja reikia keisti.apziurejau apciupinejau ten viska kiek ejo ir likau nesuoprates iki galo ar eina kaipnors prieiti prie to varsto kur slanga prisisuka prie kolonkes ar ne? nenoreciau nuimineti stabdziu vakumo puseles.nes jau karta teko tai daugiau nebenoriu. ir prie to paties kas do tarpine dedasi kur eina antiofryzo slanga i galva? reikai tarpines tos kur i galva nueina ir sukasi berods su vienu varstu tik.kiek apciupinejus supratau.nes irgi priejimas nekoks ten.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
ejna ir nieko nenuemus, bet pasikankint reikia. Tiesa turejome rakciuku raizgytu U forma. 19mm lygtais... Apie 40min ir pakeiteme.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
aisku.reiks dar ryt pasieskoti rktu ivairesniu. ir ten prie tos antifrizo slangos dedasi guminis ziedelis ar tarpine?

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Abiejuose galuose vairo stiprintuvo slanga prisisuka taip. Nepamest poverzliu!

ir turejome panasu rakteli (trumpesni zymiai), kuris praverte labai

Del ausinimo tai nesupratau apie ka klausi.. Flansas? tas prie pertvaros i peiciuka, ar kur is galvos i radiatoriu virsuje?
Tiesa pas mane A6 1997. Kazkurios C4 slanga turejau, kuri del tvirtinimo man netiko. Vat nepamenu kuom ji skyresi...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 13, 21:17:54 sukūrė acc »

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
geriausia tas varines šaibas naujas naudot. arba patrint jas į galaspopierę kad susilygintų. (be)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
tas prie pertvaros su peciuku.ten po siurblio dirzu galima sakyti ta nesamone randasi. ir pro ten man varo antifryza.tai galvoju kas ten dedasi ziedelis guminis ar tarpine kaskokia. ieskosim tokiu raktu ri mes sendien nes sendien bus pradeta tvarkyti.slanga darysime nauja o nepirksim srote.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
tai va jau viskas isardyta ir ryt bandysim slanga pasidaryti bei nusipirkti ta flanca ar kas jis toks kur sukasi i galva antizrizo padavimui.jis jutrunijes visas ir nuemus ji jo dalis liko galvoje.kuri labai lengvai sutrupejo ir buvo isimta lauk. dabar idomu koks tikrai pilasi i stiprintuva skystis ir kiek man jo reik pilani visam pakeisti?

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
tai va viskas jau surinkta atgal.ir prabegimu jau lyg ir nebera.tik pradejo sneketi stiprintuvo siurblys.ir kartais net su griausmais tokiai.nu tikrai didelis garsas atsiranda.ypac kai stovint vietoi suki vaira.gal del oro sistemoje taip yra? bandem orinti atsuke ta slanga pagrindine kuria ir keiteme.tai niekas nepasitaise. skystis gal netinkamas? uzpyliau zalios spalvos.tik nepamenu markes tikslios jo.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Buvo oras, ipylei skyscio ir gavai suplakta skyscio kokteili. Po keliu dienu tai praeis.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
pakelk priekinius ratus,atsuk bakelį ir susuk ratus dešinėn ir kairėn iki galo po kokį 10-15 kartų,variklis užgesintas.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
tai va pasirodo ka dten net ne siurblys sneka.o kolonele.o karsas tai toks brrrrrr reiktu manau isgirsti ji.ir girdisi vaziuojant bei jauciasi vibracija per vaira.ir nei biski nemazeja. labiausiai pradeda birbti sukant i desine. siurblys pasaliniu garsu neskleidzia kiek issiaiskinom.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
gal kas buvote ta slanga isardes? ten buvo tokie du kiausiai neaiskios paskirties ir mano naujoji slanga be ju. tai kyla tokia mintis kad ten tuose kiausiuose yra kaskas gudro.nes persasi mintis kad vokietis nebereikalo juos ten idejo.tik va neaisku kodel ir kokia viso to dalyko funkcija.tai gal pas ka yra tokia slanga ir galetu prasinesti per ja su bulgarke? nes manoji liko pas slangininku ir negaliu issiaiskinti kas ten taip gudraus ir ar jie gali buti atsakingi uz ta triuksma kuris nera ausei malonus ir net kelia baime kad gali kolonelei nepatikti.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 17, 16:00:20 sukūrė svolacius »

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Buvo oras, ipylei skyscio ir gavai suplakta skyscio kokteili. Po keliu dienu tai praeis.
patikek nepraeis ;)

pakelk priekinius ratus,atsuk bakelį ir susuk ratus dešinėn ir kairėn iki galo po kokį 10-15 kartų,variklis užgesintas.

sitas irgi nepades  ;)

autoriau, apie sia slanga eina kalba ? :) (ta slanga kur nuo siurblio iki vairo kaloneles ? )

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 18, 13:22:33 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
taip apie sita slanga eina kaba.kiek issiaiskinau tai tuose kiausuose yra akskoks lyg ir susiaurejimas.pirmadieni turbut bandysiu nuimti ja ir vel vesiu aps slangininku akd padarytu taip kaip turi buti.jie jau zino sita problema ir kaip ji sprendziama.ziuriu tavo nuotraukoje irgi be kiausu slanga palikta.tai katu darei kad issprestum sia problema? jai nuotrauka tavo.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Nuotrauka mano. a tu irgi norejai but gudresnis uz vokietuka kaip ir as, bet va vokietukas padare abu :) pas mane irgi leido tik prie siurblio arciau :) as gi galvoju pasidarau nauja slanga kur va nuotraukoj matosi ir vazineju sau patenkintas :) aha, kurgi :)

pasirodo tas metalo gabalas ties slangos viduriu turi but :) gal kazkaip ji galima apeit ar tiesiog is senos slangos ji ivalciuot i nauja gal to ir pakaktu. O as nutariau daugiau nerizikuot ir nusipirkau gera deveta :) 20 lt. net kainavo kai slange pasidariau uz beveik 70 lt. :) va taip ir gavosi. Pas mane tie garsai irgi buvo kokius tu rasiai, ko nedariau ir orinau ir ta ir ana ir nieks nepadejo. Tai vat, dekis slange normalia ir viskas bus ok, nereiks nei orint nei dar kazka daryt.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugsėjo 18, 17:29:00 sukūrė Efkito »

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
as bandysiu vesti pas tu slanginiu kad padarytu taip kaip reikia.sake ten viskas paprasta.ideda kaskoki susiaurejima ir visaks issisprendzia.as turiu nusipirkes kita slanga vien tik tam kad paziureti kas tu kiausu viduje.tai dar bandysiu ilysti i vidu.man ta slanga kuria dariausi pokolaks dar nieko nekainavo.tai jai teks pirkti kita tada bus gaila tik pacio sugaisto laiko.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Na kam tiek vargo. As uzsidejau nuo kitos a6 slanga, kuria gavau nemokamai.
Jau metai nieko net nekvepia atsitikti. Taipogi paburzge vos supilus ir nustojo po keliu dienu.
O jei prades varveti, vel pakeisiu! pf

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
cia viska darau tik del idomumo.kadangi slangos mano kaime nerasi nuvaziaves i srota tokios kokios reikia tai todel ir ekperimentuoju.kad ir kitiems galeciau pasakyti kaip daryti jai tektu.ir tikrai patikimiau visiskai nauja slanga nei srotine.