Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: greičių dėžės užimas a6 (c4) 2,5tdi 6 bėgiai  (Skaityta 14215 kartus)

Neprisijungęs ech

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

važiuodamas pažįstamo mašina išgirdau dėžės ūžimą....

garsas pasigirsta jau nuo 40km/h. kuo greičiau važiuoji tuo garsiau.
garsas nepriklauso nuo pasirinktos pavaros.
garsas beveik nekinta nuo apkrovos. (tik nuo greičio)
sankabos išminimas reikšmės garsui neturi (guolis išminimo atmetamas)

pasikėlus ant keltuvo pasimatė, kad vairuotojo puses tarp vidines granatos ir dėžės prabėga tepalas, kiekis nedidelis, nes dapylė tik 450g.

serviso vadovas paskambino kažkokiam dėžių remontininkui pakalbėjo veliau įjungė garsiakalbi anas kaip iš knygutės pasakė "šitų dėžių liga reikia imt dėžę keist guoli.. originalus guolis 750 bet jų nėra, nes jau nebegamina.. bet aš dar turiu kaina 450lt."

serviso meistras konstatavo dezes kairio guolio susidevejima.

serviso meistro (tikriausiai vadovas) numatomi remonto kaštai:

300lt. dėžės išimimas uždėjimas.
450 guolis (kokio velnio tokia kaina)
200 guolio keitimas (reikia "pasileist" visą dėžę, kad pakeist guoli)

Taigi klausiu:

Ar čia musu audi liga?
Ar kas susidūrėt su tokia problema?
Ar reikia išimt dėže norint pakeist ta guoli?
Ar galit įmest brėžinius kaip ten kas su kuo?
Gal žinot guolio kodą-kainą?
Lauksiu meistrų su "kaire ir dešine ranka" rekomendacijų pageidautina Kaune.

garsas sklinda iš dėžės atmeskim visa kita pvz. ratu guolius, kaladėles, stabdžių būgnų apsaugas... 

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 18, 12:50:27 sukūrė ech »

Neprisijungęs Dan Brown

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

važiuodamas pažįstamo mašina išgirdau dėžės ūžimą....

garsas pasigirsta jau nuo 40km/h. kuo greičiau važiuoji tuo garsiau.
garsas nepriklauso nuo pasirinktos pavaros.
garsas beveik nekinta nuo apkrovos. (tik nuo greičio)
sankabos išminimas reikšmės garsui neturi (guolis išminimo atmetamas)

pasikėlus ant keltuvo pasimatė, kad vairuotojo puses tarp vidines granatos ir dėžės prabėga tepalas, kiekis nedidelis, nes dapylė tik 450g.

serviso vadovas paskambino kažkokiam dėžių remontininkui pakalbėjo veliau įjungė garsiakalbi anas kaip iš knygutės pasakė "šitų dėžių liga reikia imt dėžę keist guoli.. originalus guolis 750 bet jų nėra, nes jau nebegamina.. bet aš dar turiu kaina 450lt."

serviso meistras konstatavo dezes kairio guolio susidevejima.

serviso meistro (tikriausiai vadovas) numatomi remonto kaštai:

300lt. dėžės išimamas uždėjimas.
450 guolis (kokio velnio tokia kaina)
200 guolio keitimas (reikia "pasileist" visą dėžę, kad pakeist guoli)

Taigi klausiu:

Ar čia musu audi liga?
Ar kas susidūrėt su tokia problema?
Ar reikia išimt dėže norint pakeist ta guoli?
Ar galit įmest brėžinius kaip ten kas su kuo?
Gal žinot guolio kodą-kainą?
Lauksiu meistrų su "kaire ir dešine ranka" rekomendacijų pageidautina Kaune.

garsas sklinda iš dėžės atmeskim visa kita pvz. ratu guolius, kaladėles, stabdžių būgnų apsaugas... 

kad 6 begiu dezes nelaiko yra tiesos. problema sprendziama paprasciau - isidedi 5 begiu deze.

Neprisijungęs ech

• Įrašai: 62
    • Žiūrėti profilį

jei vienas dantis sugedo dedam protezus..

jei 6 bėgė sugedo dedam 5 bėgę ta sugedo 4 bėgę mažiau jau nebūna?

geliu tikriausiai žmonai kasdien perki kad nepakeistu tavęs  :)

Neprisijungęs Dan Brown

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį

ne lazdavotis susirinkom :) rimtai sakau - su 6 begiu dezem buna bedu, todel meta jas lauk ir deda 5 begiu dezes, kurios tarnaus be problemu.

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
isvardintos kainos visai normalios. sita masina turi sau budingu guoliu, kurie labai brangiai kainuoja, kaip termomovos guolis, kuris ne pigiau kainuoja(originalas, o kitu guoliu nera :) ). vienus meistrus zinau, tai paneriu g. 2 berots, kiti yra kleboniski, ju kontaktu paklausk, Jaunelio ;). o pasinaudojus google ir daugiau meistru galima rast kaune ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 06, 10:10:23 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį

ne lazdavotis susirinkom :) rimtai sakau - su 6 begiu dezem buna bedu, todel meta jas lauk ir deda 5 begiu dezes, kurios tarnaus be problemu.

labai klaidinga nuomone del 5-iu begiu greiciu deziu, su jomis lygiai tokiu paciu problemu yra, taip kad pakeites problemos tikrai neispresi.. Dezes yra visiskai identiskos, neskaitant, kad 6-iu begiu deze turi papildoma velena ir krumpliarati.

Neprisijungęs Skorpqs

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Buvo pas mane ta pati beda kaip tu isvardinai nuo 40km užia ir t.t. Taip pas 6begias grieciu dezes yra beda tas guolis. Bet tikrai nesiulau tau kiest i penkiabegia as savo pataisiau. Kainavo lygiai 1000 lt. 200lt nuimt uzdet, 50 lt isminimo guolis ir dežiu meistras paeme 750lt už darba. Guoli bei tepala uzsakinejo jis. Savartynuose 6begiu deze vilniuj pigiausia 1200lt ir aukstyn

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
nu wa:) gazdinat mane su tom deziu tvarkymu:) pas mane jauciama vibracija ijungus 4rta begi uzdejus ranka ant riciago ir neswarbu kokiom apsukom vaziuociau jis vienodas, o kitom pavarom rankele net nesuvirpa:) tai verta jau pradet taupyt stukyte del sio dalyko ar cia nieko rimto?:)

Neprisijungęs benaitis

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
turejau tokia beda su to uzimu jokie ten guoliai turesi keist grupe vadinama planitarke ir reduktoriu jie eina tik kartu ir turi tapati koda, (brangus malonumas) jai ka kreipkis duosiu kontaktus kas sutvarkytu.

Neprisijungęs NOTas

• Įrašai: 122
    • Žiūrėti profilį
man irgi ta pati beda, tvarkiau ta deze, keite ten guolius, o po viso darbo tas pats uzimas. zodziu esme tokia, kad buvo vazineta be tepalo, ir kaip supratau, 6 begiu dezej jo nei trupucio trukt negali nes ypac 6tas begis gauna mazai tepimo... zodziu visa esme yra del tepalo nebuvimo susidare myzyciai ibrezimai, kuriu deka ir yra tas garsas...
tai man ta deze sutvarke, guoliai ir pan viskas ok, tai vat ir kenciu su tuo uzimu, tik man jis truputi silpnesnis, pradeda gidetis kazkur nuo 60-70 km/h...

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
pusashio guolis kazkuris tai keiciasi neisemus dezes , pas dezistus klauskit; su atraminiu dezes guoliu problema pakeist tiek 5, tiek 6pav

Neprisijungęs w0rm3r

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

vat ir pas mane ta pati beda, jau beveik metai, ir kuo toliau, tuo labiau uzia.
Niekaip neapsisprendziu, ka gi daryti... Vienas meistras siulo keisti i kita, bet cia man rodos slidus reikalas, gali pasiimti tokia pat ar dar blogesne, jokios garantijos, ir sumokesi nemenkai tada... Kitas sako tvarkyti, bet pasiskaicius, ka jus cia prirasete, kad sutaiso viena, o pasirodo visai ne tai ir sumoka 1k.. irgi baisoka kaip tai. Ar yra cia tokiu, kuriems buvo toks dalykas ir jie tai susitvarke, nes man grynai taip kaip isvardino ech, uzesys atsiranda didinant greiti, kuo greiciau vaziuoji, tuo garsiau uzia, atleidus gaza uzesys pasikeicia, bet uzia, isminus sankaba, isjungus begi, visviena uzia..

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
turiu viena dėžę dabar pasipyles, reikia keist du guolius- vienas 680, kitas 75, tai galvoju (!?), ta pigesni parsivežiau,  del brangesnio galvoju gal eina ji apdorot kaip nors tipo restauruot paviršių :V

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Ar yra cia tokiu, kuriems buvo toks dalykas ir jie tai susitvarke, nes man grynai taip kaip isvardino ech, uzesys atsiranda didinant greiti, kuo greiciau vaziuoji, tuo garsiau uzia, atleidus gaza uzesys pasikeicia, bet uzia, isminus sankaba, isjungus begi, visviena uzia..

teko tvarkyti,reduktoriaus guolis už 700 ir tyluma,išardžius aiškiai matėsi gal guolis sudrožtas.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
tai kaip kainos  :O :O :O :O :O :O :O pas mane kazko deze ta apsitepalavus, nuemus apsauga ta antraja mazesne ,kur saugo deze, tepalu yra, pakibe net laseliai, nerandu tik is kur jis eina, kai susipazinau su jusu aprasytom kainom, reieks ziuret artimiausiu metu ar netruksta dezej tepalo, gal zinot kokia kaina jo ? mechanine deze 5 begiai, berods ~2.4 litro telpa, kiek litras kainuoja ?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
tas guolis gaunamas tik pas atstovus,būtent kurį man keitė,guolistai kai jų turėjo,juos po 300 pardavinėjo,bet jau metai kaip nebegauna,kataloguose mato,bet gaut negali,manau čia VAG concernas yra prikišęs nagus,nes jo savikaina manau kokie 200 LT jei ne mažiau.nes guolistai ne fufelį po 300 pardavinėjo,o tą patį FAG kokį gauni iš VAG atstovybių,skirtumas tik kad aš keičiau C5 kėbului,bet pagal guolio kodą jį rodo dėžėse nuo 1991m. gamybos mašinose.

Neprisijungęs angelas

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
tai kaip kainos  :O :O :O :O :O :O :O pas mane kazko deze ta apsitepalavus, nuemus apsauga ta antraja mazesne ,kur saugo deze, tepalu yra, pakibe net laseliai, nerandu tik is kur jis eina, kai susipazinau su jusu aprasytom kainom, reieks ziuret artimiausiu metu ar netruksta dezej tepalo, gal zinot kokia kaina jo ? mechanine deze 5 begiai, berods ~2.4 litro telpa, kiek litras kainuoja ?

1l apie 30-35lt

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
tas guolis gaunamas tik pas atstovus,būtent kurį man keitė,guolistai kai jų turėjo,juos po 300 pardavinėjo,bet jau metai kaip nebegauna,kataloguose mato,bet gaut negali,manau čia VAG concernas yra prikišęs nagus,nes jo savikaina manau kokie 200 LT jei ne mažiau.nes guolistai ne fufelį po 300 pardavinėjo,o tą patį FAG kokį gauni iš VAG atstovybių,skirtumas tik kad aš keičiau C5 kėbului,bet pagal guolio kodą jį rodo dėžėse nuo 1991m. gamybos mašinose.

tai todel kad kai kurios dežės tinka ir c4 ir c5 tik kronšteinai skirias ir pavaru perjungimas

Neprisijungęs Žastys

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, pas mane c4 2,5tdi 6 pavaru, uzimas pasigirsta tik kai numeti gaza ant begio, siaip vaziujuojant neuzia, ar cia gali tas pats but kaip pradzioj kalbeta ar gal tepalo koks trukumas ar ka?

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
pagal pozymius tai tavo dezei reduktorius padiles, bet gali buti ir mineto atraminio guolio garsas, kur apie 680 kainuoja.

Neprisijungęs Žastys

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
nu nekzka tada :/ o jei reduktorius. kiek tada remontas?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį

labai klaidinga nuomone del 5-iu begiu greiciu deziu, su jomis lygiai tokiu paciu problemu yra, taip kad pakeites problemos tikrai neispresi.. Dezes yra visiskai identiskos, neskaitant, kad 6-iu begiu deze turi papildoma velena ir krumpliarati.

kazkaip inspektoriau sitoj temoj matau kad vien apie 6 begiu dezes bedos, su 5 tiek zmoniu nesiskundzia niekur  (+)

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį

kazkaip inspektoriau sitoj temoj matau kad vien apie 6 begiu dezes bedos, su 5 tiek zmoniu nesiskundzia niekur  (+)

koks as tau inspektorius?? ka tu tuo norejai pasakyt? Uzimas nuo krumpliu skaiciaus nepriklauso, skaityk tema, ka zmones raso.. vazinedamas 6-u begiu 90-100 km/h be tepalo ne tik uzima isgirsi bet ir bet ir trupanciu sinchronizatoriu smugius. Beje kiek zinau c4 2.5 su 6 begiu dezem daugiau isleista..

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Na jo, tada cia jau vairuojancio aplaidumas, taupo kura, bet barsto deze  :-]  kiek ieskojau su 6 begiu deze, tiek mazai tebuvo, pagrinde 5 visos, arba tik man taip pasitaike  :[

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
žastys, o tau visai numetus gaza pasigirsta uzimas? ar tik vos atleidus gaza, kad po biski greitis mazetu? nes pas mane kol lygiai važiuoji, kol greiteji, visai atleidus gaza - nieko. bet kai važiuoji vos vos atleides gaza, kad greitis po biski kristu, labai nestipriai bet pasigirsta uzimas.. nuo pavaros nepriklauso kuria važiuoji, ir tik prie didesnio greicio, apie 80-120.
pas mane ta dalyka isgirdau gal pries 30-40kkm, garsas nedideja, tepalu visur yra, viskas sausa, tai kol kas ir nedarau nieko..

kas cia, reduktorius, tas "stebuklingas" guolis?
Q pas mane..