Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: galinio suporto remontas  (Skaityta 24476 kartus)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
Ats: galinio suporto remontas
« Atsakymas #50: 2012 Rugsėjo 25, 22:30:25 »
Issiardziau a4 galini suporta nes leidzia per asele skysti, taciau ta asele visa aprudijusi tokia,pas b4 buvo varine ivore ant tos aseles, o cia nk panasaus nera, o ta asele visa koreta, tai speju mest lauk suportus nes abiem tas pats ir viskas? ar bandyt dar mandzetus keist?

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2012 Rugsėjo 26, 19:08:08 »
Nelabai supratau  :think:
su kempu daugini puse milimetro, o po to apsmirgelioji , kad apvalus galas butu :):) (h)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2012 Rugsėjo 26, 21:50:59 »

Issiardziau a4 galini suporta nes leidzia per asele skysti, taciau ta asele visa aprudijusi tokia,pas b4 buvo varine ivore ant tos aseles, o cia nk panasaus nera, o ta asele visa koreta, tai speju mest lauk suportus nes abiem tas pats ir viskas? ar bandyt dar mandzetus keist?
tai gal tos ivores sutrupejo?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2012 Rugsėjo 26, 21:52:46 »
yvores yra tik pas b4 issieme su asele o cia jos liko vietoje.. taciau yra beda kad pati asele jau iskirmijusi.. irnzn kur ju ieskot nauju pirkti.

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2012 Rugsėjo 26, 21:55:39 »
del to kad vel uzrudys tai taip , bet kur manzetas dedasi kiek pastebiu toj vietj asele nusveitus blizga, tai dar rink, maziau kainuos (-) (+)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2012 Rugsėjo 26, 22:30:29 »
nu toj vietoj dar nera iskorija, bet bandysiu ieskot nauju aseliu,jei nerasiu tai kas beliks kaip kad surinkinet :)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2012 Rugsėjo 26, 22:31:08 »
o kad kainuos ar kiti suportai ar tos aseles tai zinau, bet tikiuosi i 200lt sutilpt :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2012 Rugsėjo 27, 10:09:42 »
Geri suportai, nesupuve eina po 80-100 lt

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2012 Rugsėjo 27, 11:08:24 »
Sveiki,

Pas mane galinio suporto virsutine ausele kuria rankinio trosas traukia stringa, tai irgi skersti reiks su rem kompeltu priesaki? Ar verciau naudota suporta pirkti?

Auto a6 c4
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 27, 11:11:38 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2012 Rugsėjo 27, 11:14:22 »
Sveiki,

Pas mane galinio suporto virsutine ausele kuria rankinio trosas traukia stringa, tai irgi skersti reiks su rem kompeltu priesaki? Ar verciau naudota suporta pirkti?

Auto a6 c4

pas mane tas pats ,laikinai beda issprendziau ikabindamas is lauko spyruokle, kuri padeda kojeliai gryzt i savo vieta, bet laikinas sprendimas, reikia ardyt, perrinkinet  :V  Tik dedant spyruokle reikia ziuret ar yra atramele jai, nes savo buvau nulauzes, teko privirint kita, jei nera atramos ir ikabini spyruokle, tai tak oja perdaug pervercia, ir stabdo, nes ta koja ar i prieki ,ar atgal verciant ji uzspaudzia kalades, todel ta atrama butina.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 27, 11:15:57 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2012 Rugsėjo 27, 11:21:51 »
Aisku, nes man ji neatsakoja atleidus rankini ir vienas ratas stabdo... Pajudinus ta ausele ji gan sunkokai vaiksto, toks vaizdas kad uzkirmijus..., na teks daryt operacija...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2012 Rugsėjo 27, 11:53:27 »
man vairuotojo puses galinis ta pati daro  :V

Neprisijungęs slashas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2012 Rugsėjo 27, 13:52:21 »
man vairuotojo puses galinis ta pati daro  :V

Mano atveju irgi vairuotojo puses...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2012 Rugsėjo 27, 14:22:33 »
o kad kainuos ar kiti suportai ar tos aseles tai zinau, bet tikiuosi i 200lt sutilpt :)
parašyk audi-my-life, pigiau pasiūlys, jei dar turi

Neprisijungęs xxignasxx

• Įrašai: 431
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2012 Spalio 01, 22:27:51 »
savo pats perinkinejau ne karta ir viskas normaliai laikydavo tas
lapke su nauju salniku va nuoroda
kaip dariau http://www.audifanai.com/forum/viewthread.php?forum_id=21&thread_id=15844&rowstart=320
kaimynui irgi perinkinejau c4 2.6 tj viskas normaliai sunkiausia yra suspausti spyruokle ir fiksatoriu metalini ideti

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2012 Spalio 03, 21:56:53 »
Tai va situ aseliu yra pirkti, o a4 eina kitokia asele o ji buna isrudyja ir gali tu ten tas gumutes keist nekeites, begs skystis ir viskas :) viana asele ledine radau is seno b4 suporto.. tereikia dar viana gaut ir turesiu du atliekamus lb gerus suportus :)
O siaip tai lb nesunkiai ten viskas ardosi ir susideda, man pakanka ylos ir is kietos vielos su uzlenktu galiuku, bei 13mm rakto :) na darplaktuko mazo :)

Neprisijungęs erkanas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
Re: galinio suporto remontas
« Atsakymas #66: 2012 Lapkričio 28, 10:54:07 »
Vienas pazystamy serviso meistru sake kad c4 audinem tinka b5 pasato suportai ,visi tvirtinimai tereikia persidaryt slangele kur jungias prie suporto.aliuminiai suportai neisrudyja ir pamirsit bedes.Gal kas girdejot apie tai?

Neprisijungęs Maleris

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2012 Lapkričio 28, 14:15:25 »
girdejau tik kad i a6 c4 stato nuo 100 c4 suportus. kazkas juose skiriasi bet 100 buvo tipo geresni. nors kai rankini naudoji, neuzpuna ir tie a6 c4 .. :]

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2012 Lapkričio 28, 17:12:33 »
Vienas pazystamy serviso meistru sake kad c4 audinem tinka b5 pasato suportai ,visi tvirtinimai tereikia persidaryt slangele kur jungias prie suporto.aliuminiai suportai neisrudyja ir pamirsit bedes.Gal kas girdejot apie tai?

Nuo vw b5 galiniai diskai stabdziu tinka, isbandyta ,del suporto nezinau.Nusivezus reik ziuret.

Neprisijungęs vilkaas

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2012 Lapkričio 28, 18:08:41 »
as asmeniskai isidejes a6(c5) suportus i c4 tinka tvirtinimai tik reikia perejimo slangelei stabdziu ir kitaip isikabina rankinis.

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2012 Lapkričio 28, 22:29:02 »
as asmeniskai isidejes a6(c5) suportus i c4 tinka tvirtinimai tik reikia perejimo slangelei stabdziu ir kitaip isikabina rankinis.
Galima siek tiek placiau gal?
Pereijima kazkur pirkt radai ar teko issitekint? Kaina?
Rankinio uzkabinimas kitoks, taciau prie jo pritaikomi tie patys rankinio trosai ar reikia nuo C5 pirkt? Ar siaip kazka perdaryt reikia, tokiu atveju kokia kaina gavosi?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2012 Lapkričio 28, 23:41:26 »
Galima siek tiek placiau gal?
Pereijima kazkur pirkt radai ar teko issitekint? Kaina?
Rankinio uzkabinimas kitoks, taciau prie jo pritaikomi tie patys rankinio trosai ar reikia nuo C5 pirkt? Ar siaip kazka perdaryt reikia, tokiu atveju kokia kaina gavosi?

Mane irgi domina, mesciau tada per stoga tuos c4 suportus, nes c5 neuzpuna taip, kai pc4 , per pusantru metu vel amen  :facepalm: speju daug blogybiu inesa plovimas su auksto spaudimo srove ir stipria chemija ,viska isplauna is suportu ir uzrudyja, bet kad tyngiu su ranka valinet juos

Neprisijungęs erkanas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2012 Lapkričio 29, 20:16:16 »
jai neklystu audi c5 ir passat b5 tie patys suportai.nereik perdarinet troselio ar dar kazko kitko ? uztenka perdaryt slengele?kokia kaina c5 suporto naujo,srotinio?

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2012 Lapkričio 30, 15:39:46 »
tinka ant c4 ir ant b4 ir ant c5 ir b5 ir passatu b5,5 taipat passat b5 tie patys  suportai, pas passatus ir audi nuo 97 ejo aluminiai suportai nekazka skiriasi jie tik kad nerudyja, trosai tinka tiepatys tik reikianusipirkti slangeles kuriu galuose su stuceriu pasijungia i suporta, taipat dedant nuo 97m galo suportu taipat manau kad ir nuo passato reikia deti kitas kalades nes aluminio ir ketaus suportam skiriasi kaladeles auselem tok kur spuruokle yra kad nebarsketu kalades. as su tokiaissuportais prizaides jau ne karta :) galeciau manau kad visus skirtumusiki smulkmenu aprasyti situ suportu, bet manau to nereikia niekam nes esme parasiau jau o kas suportu viduje skiriasi manau nelabai kam ir reikes.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2012 Lapkričio 30, 15:46:07 »
nors kai rankini naudoji, neuzpuna ir tie a6 c4 .. :]

naudojau kasdien po 50 kartu koki, bet vistiek vienas jau vos atsileidineja. Kaip ir sakiau "kercheris" ir stipri chemija isplove matyt viska ir padenge rudimis  :facepalm: