Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros Skyrius  (Skaityta 282233 kartus)

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros Skyrius
« Atsakymas #1150: 2014 Balandžio 19, 08:32:32 »
o ka daryti kad signalizacija NEatidarinetu langu atidarant masina? ne c4, bet vis tiek prie to paties manau:)
signalizacija ne gamykline, modelio nezinau, instrukcijos beabejo nera. gal yra kokia mygtuku kombinacija universali visom signazilacijom del to?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1151: 2014 Balandžio 19, 08:53:17 »
Parasyk pm daugiau duomenu apie masina, signalizacija ir problema. Pabandysiu padeti.

Neprisijungęs edgaris20

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1152: 2014 Balandžio 23, 19:57:45 »
Sveiki, turiu seske 96metu 2.5tdi ir noriu suzinot kut yra diagnostikos junktis, jei tokia yra?dekui.

Neprisijungęs raimis87

• Įrašai: 256
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1153: 2014 Balandžio 23, 20:06:47 »
Sveiki, turiu seske 96metu 2.5tdi ir noriu suzinot kut yra diagnostikos junktis, jei tokia yra?dekui.
Po kapotu vairuotojo pusej prie lango yra juoda saugikline deze. Ja atsidarai ir vuolia turi juoda ir balta fiskes...

Neprisijungęs edgaris20

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1154: 2014 Balandžio 23, 20:58:15 »
Po kapotu vairuotojo pusej prie lango yra juoda saugikline deze. Ja atsidarai ir vuolia turi juoda ir balta fiskes...
Dekui, ne tokios ieskojau:)

Neprisijungęs CTAPblK

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1155: 2014 Balandžio 23, 23:25:43 »
isigik perechadnika ir turesi tokia kokia jieskojai  :-]

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1156: 2014 Balandžio 23, 23:42:38 »
Arba metra laido ir K-linija galim atsivest prie rankinio,o maitinima pasiimti arciau,pvz nuo prikurkes.Bent pas mane A6-C4 L-linija visai niekur nebuvo prijungta,laidelis prie varzto prisuktas ir tiek,viskas eina per K-line.

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1157: 2014 Gegužės 03, 09:18:30 »
Norėjau paklausti gal kas zino ar c4 2,5 tdi po uzkurimo dar turi kaitinti zvakes? Garaze buna daugiau nei 5 laipsniai, tai pries uzkurima nekaitina. Po uzkurimo isijungia kaitinimas (krinta itampa voltmetre) ir po kurio laiko suveikia kaitinimo rele (atjungia). 

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1158: 2014 Gegužės 03, 09:37:15 »
Turi,del ekologijos taip pas visus dyzelius padaryta,kad kuras geriau sudegtu kol dar cilindro sieneles saltos.

Neprisijungęs Mindee

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1159: 2014 Gegužės 06, 23:18:14 »
Sveiki.apturejau siandien toki nuotyki,atvaziavau prie pardes,nubegau 5 min,ateinu isijungiu degima,ziuriu visos kontrolkes dega,o tepalo ir akumo nedega.Nu galvoju gal perdege,bandau vesti-tylu,isjungiau degima ir vel bandau,vel tylu.starteris ne krust.issikvieciau drauga,kad iki namu partempu,galvoju kai temps pabandysiu ant begio vest gal uzsives,betempiant ijungiau degima ir 3 begi-uzsikure.Bet duodant gazo isvis nereaguoja.paspaudus visa gaza apsukos nuo 800 pakyla iki 1000.akumo krovima rodo apie 11 voltu.uzgesinus vel tas pats,dega visos kontrolkes iskyrus tepalo ir akumo ir sukant ant vedimo padeties nieko nevyksta.Gal kas kokiu minciu turit kas galetu buti?Akumui 5 men.A6C4 2.5TDI.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1160: 2014 Gegužės 07, 09:29:37 »
Generatorius nekrauna. Gali buti, kad nedega lempute akumo todel, kad nekrauna, o gali buti atvirksciai, nekrauna todel, kad nedega  :)
Pakrauk akuma, uzvesk, uzgazuok iki kokiu 3000 apsuku ir patikrink ar krauna generatorius.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Gegužės 07, 09:33:15 sukūrė Ramaskinas »

Neprisijungęs Mindee

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1161: 2014 Gegužės 07, 09:55:38 »
Nemanau,kad akumas galejo taip staigiai isikrauti,nes vakar pries ta visa nesamone uzvestam krovima rode apie 15 v.ir vesdavosi is puses pasukimo.O negali buti spynelej problema?Nes kai kai pasuku ant starterio padeties nesigirdi jokio garso.

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1162: 2014 Gegužės 07, 13:35:12 »
Na tada pajunk papildoma mase varikliui :P

Neprisijungęs Tomasss

• Įrašai: 836
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1163: 2014 Gegužės 07, 20:09:56 »
gal kas turit el schemas A6/c4 ?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1164: 2014 Gegužės 07, 20:27:25 »
gal kas turit el schemas A6/c4 ?
kurios sistemos?

Neprisijungęs raimis87

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1165: 2014 Gegužės 09, 18:42:08 »
Turi,del ekologijos taip pas visus dyzelius padaryta,kad kuras geriau sudegtu kol dar cilindro sieneles saltos.
Aisku reiskias kaitinti turi... Dar toks klausimas, is ryto vedant salta automobili kurimo metu isijungia pakaitinimo rele (202), uzsikurus krovima rodo 12v, davus gazo pakyla apie 14v. Relei isijungus apie 14,5 kazkur. Kol sildomos zvakes jauciasi net ant automobilio traukos, rele issijungia masina trauka atsigauna... Vakar dar pastebejau, langai uzdaryti nuspaudi langu uzdarymo mygtuka krusteli krovimo rodykle bei lempos mirgteli. Jokiu perspejimu, kad generatorius nekrauna nerodo. Bet man atrodo, kad cia bus kazkas negerai su generatorium ar jo sistema.

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1166: 2014 Gegužės 28, 19:56:38 »
ka dar reiskia stabdziu lempute? kad stabdziu skysti ir kaladeles tai zinau. buna per geras duobes pradeda mirkset. skydelis be cheko ir be bc

Neprisijungęs Banginis

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1167: 2014 Gegužės 28, 20:09:55 »
jei per duobes, tai pabandyk atsijungti stabdziu skyscio lygio dacika

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1168: 2014 Gegužės 28, 21:04:30 »
jei per duobes, tai pabandyk atsijungti stabdziu skyscio lygio dacika
nu as jy ranka bandziau klibyt, tai viskas normaliai

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1169: 2014 Gegužės 28, 21:14:30 »
Kaladeliu laidai nuluze, per duobes ratas vaiksto aukstyn - zemyn ir mirksi.

Neprisijungęs Banginis

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1170: 2014 Gegužės 28, 21:38:43 »
Iš tikro ta lemputė mane irgi panervina retkarčiais...dažniausiai pasitaiko maždaug lauke esant panašiam orui kaip dabar - maždaug 10-17 laipsnių, kuriant ryte mašiną. Tačiau buvo atvejis, kad užsidegė vieną sykį ir važiuojant, ar po trumpo atstumo pavažiavimo. Buvau skydelį padavęs elektrikui - pajkių nerasta, dėl papildomo pliuso, įtampos kritimo - žiemą nemirkčioja jinai taip pat ir vasarišku oru nesideglioja. Gali sukint vairą kaip nori, per duobes daužytis - neišprovokuosi jos užsidegti. Buvau atsijungęs bakelį, bet simtpomai išliko. Kaladėles su mėsa, viena iš jų užglušinta. Tai nežinau liko turbūt du variantai trumpinti ties skydeliu, arba dar pabandyt vietoj kaladėles...o gal dar yra kokia paslaptis kokios aš nežinau?

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1171: 2014 Gegužės 29, 06:30:41 »
Kaladeliu laidai nuluze, per duobes ratas vaiksto aukstyn - zemyn ir mirksi.
tai, kad naujus laidus sudejas, nebent fyskeje

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1172: 2014 Gegužės 29, 06:33:21 »
Iš tikro ta lemputė mane irgi panervina retkarčiais...dažniausiai pasitaiko maždaug lauke esant panašiam orui kaip dabar - maždaug 10-17 laipsnių, kuriant ryte mašiną. Tačiau buvo atvejis, kad užsidegė vieną sykį ir važiuojant, ar po trumpo atstumo pavažiavimo. Buvau skydelį padavęs elektrikui - pajkių nerasta, dėl papildomo pliuso, įtampos kritimo - žiemą nemirkčioja jinai taip pat ir vasarišku oru nesideglioja. Gali sukint vairą kaip nori, per duobes daužytis - neišprovokuosi jos užsidegti. Buvau atsijungęs bakelį, bet simtpomai išliko. Kaladėles su mėsa, viena iš jų užglušinta. Tai nežinau liko turbūt du variantai trumpinti ties skydeliu, arba dar pabandyt vietoj kaladėles...o gal dar yra kokia paslaptis kokios aš nežinau?
po kapotu uztrumpint reik, pas mane irgi buvo, bet perinkau visa stadziu sistema, tai norejosi, kad viskas butu kaip priklauso, tai dabar va ir pamirksi kartais

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1173: 2014 Gegužės 29, 23:08:59 »
tai, kad naujus laidus sudejas, nebent fyskeje
Na laidai iki kaladeliu eina nuo skydelio, tai nemanau kad visus pakeitei. Luzta auksciau, tarp jungties ir  perejimo i variklio skyriu. Gereiausia trumpinti ten, kur ilenda jau po kapotu. Nukerpi prie pat perejimo, tada issitrauki i variklio skyriu ir sujungi patikimai.

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1174: 2014 Gegužės 29, 23:22:07 »
Na laidai iki kaladeliu eina nuo skydelio, tai nemanau kad visus pakeitei. Luzta auksciau, tarp jungties ir  perejimo i variklio skyriu. Gereiausia trumpinti ten, kur ilenda jau po kapotu. Nukerpi prie pat perejimo, tada issitrauki i variklio skyriu ir sujungi patikimai.
tikrai taip (+)