Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros skyrius  (Skaityta 318727 kartus)

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
Ats: Elektros skyrius
« Atsakymas #1550: 2012 Rugsėjo 12, 00:30:57 »
man negaila jeigu KA, paprasciausiai protu bokstai ignoruoja kitus kurie nori pasakyti kazka protingo,o kai savo riesutus reikia pajudint ant mastymo tai protu bokstai nusileidzia ant zemes. pagalvok GERAI pagalvok

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1551: 2012 Rugsėjo 12, 21:48:56 »
GERAI pagalvojus, tai tu čia kažkaip susireikšminai, kada aš tave esu ignoravęs ar įžeidęs ar kitaip užkabinęs? plet nesikeikiant, sedi čia valandomis kuri visokias temas, kaip pakeisti automate tepalą, įsidiegti šildymą ar ką perrinkti, bandai kažką įnešti į forumą, kad liaudžiai butų lengviau, tai čia, pasirodo, jau skaitosi pasikelimas ir proto bokšto siindromas, o tarp daugumos ateinačių tik pasisemti žinių, va pasitaiko dar ir tokių, kur nuskriaustuosius vaidina, arba į dangaus aukštybes keliasi, jei nori kažką paklausti, nekalbant jau jei žmogus gyvena iš automobilių remonto tai kurgi jau chaliavnai pradės dalintis patarimais...
Vienu žodžiu Elsa pro C4 modeliams su klimato kontrole nurodo išiminėti ventiliatoriaus korpusą įš kėbulo, kitoks liaudiškas būdas yra korpuso viršutines dalies pjovimas, taip kad jei tokį būdą turejai galvoje, tuomet laisvas ;)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1552: 2012 Rugsėjo 12, 22:06:51 »
bet tai realiai šnekant nu nėra variantao kaip ištraukti tą ventiliatorių neprikėlus arba neperpjovus to katilo, arba neišėmus garintuvo.
fiziškai tas ventiliatorius nepratelpa kitaip juk.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1553: 2012 Rugsėjo 12, 22:08:55 »
man negaila jeigu KA, paprasciausiai protu bokstai ignoruoja kitus kurie nori pasakyti kazka protingo,o kai savo riesutus reikia pajudint ant mastymo tai protu bokstai nusileidzia ant zemes. pagalvok GERAI pagalvok
saulyte, pigaus šamarliako padauginai a kas yra ? kitos priežasties nesugalvoju

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1554: 2012 Rugsėjo 12, 22:16:46 »
bet tai realiai šnekant nu nėra variantao kaip ištraukti tą ventiliatorių neprikėlus arba neperpjovus to katilo, arba neišėmus garintuvo.
fiziškai tas ventiliatorius nepratelpa kitaip juk.
Yra dar Kašpirovskis, Merkines piramidės visokios :smoke:

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1555: 2012 Rugsėjo 12, 22:24:44 »
keiciausi C4 peciuka ir ventiliatoriu, tai tokio darbo daugiau nenoreciau. Labai daug ardymo ir surinkinejimo po to. Deze ventiliatoriaus pakelt reikia is sono arba visai istraukt jei ir peciuka keiti. Reikejo keisti ventiliatoriu, pakeiciau ir peciuka ir nauja org., kad daugiiau nelysti.

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1556: 2012 Rugsėjo 12, 22:54:05 »
Grishman, manau nuleisk vandenis, išsilupk visą katilą nuėmęs kapotą, pakeisi sandarinimo juostas kurios po tiek metų tik pavadinimu likę, praplausi/prapūsi pečiūko radiatorių... nes kiek pamenu turi salonui oro paėmimo dėžę su filtru, ir ramiai tvarkingai susidėsi viską atgal... +dar ir akiratį praplėsi, patirties pasisemsi

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1557: 2012 Rugsėjo 12, 23:39:27 »
pakeiciau ir peciuka ir nauja org., kad daugiiau nelysti.
ir kiek piginu naujas original ?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1558: 2012 Rugsėjo 12, 23:55:32 »
Garintuvio korpusas su salono filtru yra gerai, bet tada seks konversija į R134a o tokiam akiračio plėtimui kolkas nenusiteikęs + dar neišsiaiškinau ar tas garintuvas tiks prie seno tipo klimato, juk tas projektas buvo planuojamas naujesnei V8

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1559: 2012 Rugsėjo 12, 23:56:10 »
ir kiek piginu naujas original ?
400lt

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1560: 2012 Rugsėjo 13, 02:15:09 »
prie seno tipo klimato netiks sujungimai garintuvo, ir lygtais vamzdeliai ne visai sueina. dar nežiūrėjau kaip ten pas dušimtinę yra bet rusų forume lyg ir buvo detaliai aprašytas šitas perdarymo procesas

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1561: 2012 Rugsėjo 13, 08:30:56 »
keiciasi peciuko ventiliatoris be jokiu pjovimu - kreipkis i Jana. ^^ Pvz. jis man keite ir ne vien man, keite ceshkese ir nieko nepjove.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 13, 08:35:01 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1562: 2012 Rugsėjo 13, 15:31:53 »
nieko nereikia atkelineti, nuo kondiso radiatoriaus iki peciuko tereikia nusiimt plasmases kur ora raukia ir be problemu ventiliatorius issitraukia. aisku blogai yra prieit jei kapotas yra, kai sau keiciau (nekarta) kapota nusiimdavau (be)

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1563: 2012 Rugsėjo 13, 15:32:47 »
grishma pasiziurek brezinius yra parodyta kaip jos isiima ;)
lietuvoje tuos peciukus keisdavau po 50 ar 60 lietuvisku tik imdavau

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1564: 2012 Rugsėjo 13, 15:35:00 »
saulyte, pigaus šamarliako padauginai a kas yra ? kitos priežasties nesugalvoju

nebeatsimenu kada geriau laikausi iki gimtadienio :bedantis: :G

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1565: 2012 Rugsėjo 13, 15:39:07 »
apvali gufra atsitraukia i peciuko puse, prie peciuko yra prisukta plasmase su trim vairciukais, juos nusukus ta gofra ir plasmase issitraukia lauk ir per ta skyle islenda pats ventiliatoriu butent tam yra ir padaryt, aisku is galo reikia istraukt fiksatoriu kuris laiko ventiliatoriu. tikiuosi aiskiai surasiau. prasom :D (geros nuotaikos sendien as)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1566: 2012 Rugsėjo 13, 23:16:58 »
Nu nafig Saulyte, gal tu kokį kitą modelį ardei, aš irgi iš pat pradžių tikejausi lygiai taip pat prasisukti, kaip ir tu aprašei BET ta kieta plastmasine gofra susistumi į pečiaus pusę ir palieka tik 2cm tarpą, paskuj eina baltas sujungimas, atsuki tuos tris varžtus, įskaitant ir ta apatinį su veidrodžio ir ilgo atsuktuvo pagalba ir ka? ogi nieko, ta baltą plastmasę gali pastumti garintuvo link tik tiek, kiek leidžia minėtas tarpas - 2cm!!! о korpuse jos lieka dar kokie 5 comai, jeigu tas sujungimas butų koks guminis kaip ceškese, bet jo nei suglamžysi nei ką kad ištraukti, pastumdai tas plastmases pirmyn atgal ir rukai.... :-{

Neprisijungęs ramiakas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1567: 2012 Rugsėjo 14, 10:43:11 »
as savajai kelis kartus keiciau, andrenui keitem, draugeliui keiciau,( cia v8).  gal gali imest breziniu prisiminciau tiksliai, nes masinos jau galim sakyti metai kaip nemaciau. 100% garantuoju kad nieko nereikia lupt lauk.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1568: 2012 Rugsėjo 14, 17:56:10 »
Na kaip či taip kulturingiau pasakius, nesikeikiant, po 8 metų praktikos su duotu modeliu, taip jau gavosi, kad abu įsigyti automobiliai ko gero švelniai tariant, nebuvo visiški lavonai, ir dauguma remontinių operacijų nebuvo aktualios ir net nebuvo poreikio domėtis kas ir kur, todėl nepaisant, mano subjektyvia nuomone sukaupto nemažo žinių bagažo, kaikurie dalykai visdar lieka nežinomi ir turbut neįmanoma visko žinoti...
Reziumuojant, kolegos, kadangi čia yra forumas skirtas bendrauti ir dalintis žiniomis, gal taip ir pradėkime elgtis, ir kasnors pasidalins o kokia gi ta varikliuko ištraukimo procedura nelupannt katilo ir nepjaustant ir negadinant automobilio komponentų? nes pasisemęs didžiulio optimizmo iš aukščiau išdėstytų dviejų informatyvių postų buvo praktiškai įsigilinta į šio mazgo techninius ypatumus jokio paprasto būdo pakeisti detalę nerasta, tik sugaišta valanda gyvenimo, netgi originalios VAG literatūros likučiai darbe neatskleidžia šio paslaptingo proceso ypatumų, taigi, trumpai tariant kaip gi plet jus jį traukiat?
Iš anksto ačiū už supratingumą, pagalbą ir palaikymą (+)
http://12v.org/urs/HVACblowerRR.pdf
keista,pats parodei su fotkem kaip keiciasi ir tokias diskusijas sukelei.As panasiai keiciu,tik vietoj yrankio fotkej naudoju pliauska ir lauztuva.pecius truputi pakeliamas ir varikliukas lengvai pasikeicia.aisku pries tai salone reikia atjungti visus ortakius.fotkese ne viskas parodyta.procedura uztrunka pora val.,o gincyjates kelias dienas.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1569: 2012 Rugsėjo 14, 19:36:20 »
bet tai tu irgi .... aiskiai juk parasyta kad zmogus klausia kaip pakeisti nejudinant peciaus , o tu vistiek manai kad vienas toks gudrus su pliauska ir lauztuvu.....

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1570: 2012 Rugsėjo 14, 19:50:44 »
bet tai tu irgi .... aiskiai juk parasyta kad zmogus klausia kaip pakeisti nejudinant peciaus , o tu vistiek manai kad vienas toks gudrus su pliauska ir lauztuvu.....
prie ko cia gudrus.Gudrus peciu pjausto,galima klima atsukt ir pastumt.Vienas gudrus kapota atsisuka,man nedaeitu.reiskia durnas.Gal ir ratus eitu pasikeisti nekeliant masinos?

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1571: 2012 Rugsėjo 14, 21:30:28 »
prie ko cia gudrus.Gudrus peciu pjausto,galima klima atsukt ir pastumt.Vienas gudrus kapota atsisuka,man nedaeitu.reiskia durnas.Gal ir ratus eitu pasikeisti nekeliant masinos?
Klima atsukti ir pastumti neleis vamzdelis, jei jį atsuksi, pildai iš naujo freoną, kaip ir Gedis sakė, pagrindinis klausimas buvo kaip pakeisti, nejudinant pečiaus ir nieko nepjaustant nuorodos įmestos, dėl bendro išsilavinimo, kaip atrodo kiti metodai, Iš pažiuros tas baltas sujungimas tarp pečiaus ir garintuvo toks ir atrodo, kad sustumus vidun gofrą, atsukus tris varžtus jis išsitraukia, įr per jį galima viską išimti bet realybė kitokia, dabar kai nera laiko realiai prie mašinos prieiti tai ir belieka per forumą bangas kelti, dar tikrinsim saulytės hipotezę, jei nepasitvirtins, reiks treniruoti pozas :D

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1572: 2012 Rugsėjo 14, 23:19:29 »
šiandien lygiai taip kaip foto išlupau pečių, tik dar su lomo pagalba  :-]

Neprisijungęs Mukas

• Įrašai: 2193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1573: 2012 Rugsėjo 15, 08:40:51 »
ne viskas neimanoma kas is pirmo zvilgsnio atrodo kad neimanoma, su vairo kolonele ir panasiai... bet, issilupa :-)
manau Grishman priejes prie masinos naturoj ir pabandzius viena ar kita varianta pasidarysi, arba beliks su bulgarke nupjaustyti masina aplink peciu :D

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1574: 2012 Spalio 02, 15:13:47 »
gal kas atsimenat elektrinio ventiliatoriaus minusas originaliai prie lanžerono sukasi ?
čia kur G100 taškas parodytas:
http://www.autolib.diakom.ru/CAR/Audi/1993/V8%20Quattro/SYSTEM%20WIRING%20DIAGRAMS/fig01.pdf