Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros Skyrius  (Skaityta 282046 kartus)

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros Skyrius
« Atsakymas #150: 2010 Spalio 07, 18:27:40 »
ne nu tu pavarai, su 10V akumu ir ne paciu naujausiu masina uzvedine. Kiek kartu tu ja uzvesi? gal kol uzgesinai ir vel vedi tai joa, bet duok pastovet 30 min ir bus xankes.

Neprisijungęs Dimania856

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2010 Spalio 07, 19:45:14 »
Tai nesakua kad 10V, o sakiau jeigu apkrovos metu maziau 10,5V , o apkrovos metu, tai reiskai kada starteri suki...

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2010 Spalio 07, 21:20:39 »
starterio sukimo metu voltazas krenta iki 8-9 V

utrumpinus bankei dingsta 2V, tai skaiciuok kiek iseina uzvedimo metu. ?!?

Neprisijungęs Dimania856

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2010 Spalio 08, 09:22:09 »
Jeigu geras akumas tai jisai nekrenta iki 8-9... Pas mane krenta iki 10.5 ne maziau...

Neprisijungęs Judidzike

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2010 Spalio 17, 17:53:37 »
Atsitiko taip: Ryte uzsikurus masina a6 c4 tdi, neveikia(nedege) kondicionierius, visiskai tamsus ekranas, klavisai neveikia, isores temperaturos dar tuo paciu pradejo nerodyt, saugikliai patikrinti, viskas ok. Gal cia laidyne jau beda? Jei turit kokia protinga minti brukstelkit.  (h)
Sveiki. pas mane c4 tas pats viena diena kuriu o neveikia nei kondicionierius kaip jus raset nei rode lauko temperaturos ten buvo 3 bruksniukai papaisyti ir viskas. bet va taip neveike bet atsigavo. ko pasekoje pradejo ir slapukas gryba pjaut nepasijungia... pagal nuotaika masinai ar kaip :V atsigauna uzsiveda viskas tvarkoj dar pamasto ir kondiske atsigauna. bet va man ne vien kondicionierius bet ir posukiai tuo tarpu ir valytuvai neveikia... kame beda gali but.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2010 Spalio 17, 22:57:46 »
vienas iš variantų-spynelė,ji kurimo momentu atjungia kaikurias grandines kad mažiau srovės ėmėjų būtų,gal užkūrus neatšoka kontaktas iškarto tai ir neveikia tos grandinės,paskui atšoksta ir ima veikt,čia tik prielaida.

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2010 Spalio 19, 22:37:23 »
sweikia susiduriau su labai didele problema c4 92m 2.5tdi nudega klimos saugiklis nr.20 neveikia sildymas tai yra neveikia tas klimos ekranas ar gali but kad saugiklio vieta prasimalus ir nukepa nes jau visa ta peciuka pakeiciau ta ventiliatoriu krc keiciau visa ta didely daikta prie priekinio stiklo bet nepadejo vistiek tas saugiklis nudega bet kai letai sukasi ventiliatorius nenukepa saugiklis tik ant greicio kai uzvarau visas padalas tai nudega gal kas zinot kur yra kokia to ventiliatoriaus  greicio reguliavimo rele ar koks mechanizmas ar viskas jau sukista y klimos ta ekrana?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2010 Spalio 22, 10:50:26 »
siaip pamastymui, a6 c4 2.5 tdi ael kodel nuemus juostini dirza ir uzvedus motora neuzsidega krovimo lempa??? kazkokia nesamone, tiesa taibandyta tik stovint, vaziuojant nebandyta (lempute gera)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2010 Spalio 22, 12:24:22 »
siaip pamastymui, a6 c4 2.5 tdi ael kodel nuemus juostini dirza ir uzvedus motora neuzsidega krovimo lempa??? kazkokia nesamone, tiesa taibandyta tik stovint, vaziuojant nebandyta (lempute gera)
o ta prasme, įjungi degimą - užsidega, užvedi - užgęsta?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2010 Spalio 22, 14:39:59 »
nea, ijungus degima neuzsidega akumas, bet uzvedus irgi neuzsidega, man tik idomu pasidare ar vaziuojant nutrukus juostiniu arba dingus krovimui uzsidegtu isvis kasnors

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2010 Spalio 22, 15:32:44 »
nea, ijungus degima neuzsidega akumas, bet uzvedus irgi neuzsidega, man tik idomu pasidare ar vaziuojant nutrukus juostiniu arba dingus krovimui uzsidegtu isvis kasnors
na tai problema su krovimo indikacija, jeigu lempukas tikrai geras, tai gal problema skydelyje. Važiuojant tai tikrai niekas nepasikeistų.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2010 Spalio 22, 15:34:34 »
na tai problema su krovimo indikacija, jeigu lempukas tikrai geras, tai gal problema skydelyje. Važiuojant tai tikrai niekas nepasikeistų.

jokia cia neproblema, nusiimk dirza ir pamatysi, pas mane tas pats. TIk gerai nepamenu, rodos generatorius nebuvo pajungtas kai taip buvau uzvedes.

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2010 Spalio 22, 15:43:05 »

jokia cia neproblema, nusiimk dirza ir pamatysi, pas mane tas pats. TIk gerai nepamenu, rodos generatorius nebuvo pajungtas kai taip buvau uzvedes.
Aš žinau, kad pas mane pasukus degimą užsidega krovimo lemputė, užvedus užgęsta.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2010 Spalio 22, 16:16:38 »
pas mane ir užsidega su degimu ir gęsta su užkurimu,va prieš porą metų darytas įrašas:

http://www.youtube.com/watch?v=QhUsT5TNJsg

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2010 Spalio 22, 16:23:47 »
taip sita eksperimenta ir as dariau kai buvo atjungtas generas gal delto niekas neuzsidege...

Neprisijungęs Egiux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2010 Spalio 22, 16:50:31 »
taip sita eksperimenta ir as dariau kai buvo atjungtas generas gal delto niekas neuzsidege...
ee, tai generas buvo atjuntas visai? ar tik juostinis diržas buvo nujamtas? aš supratau, kad tik diržas buvo nuimtas.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2010 Spalio 22, 17:47:08 »
ee, tai generas buvo atjuntas visai? ar tik juostinis diržas buvo nujamtas? aš supratau, kad tik diržas buvo nuimtas.
taip generas buvo atjungtas visai, dirzas taip pat nuimtas

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2010 Spalio 22, 18:38:14 »
taip generas buvo atjungtas visai, dirzas taip pat nuimtas
Tu cia pats dura stumdai ar durnesniu ieskai.atjunk siurbli ir paklausk kodel neuzsiveda.Karoce,atsidare audifanu filialas.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2010 Spalio 22, 18:41:55 »
kiek zinau, suzadinimas genero eina per skydeli, + prie genero irgi nebuvo pajungtas, aisku kodel nedege.

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2010 Spalio 22, 23:31:28 »
susitvarkyk laidus prie  generatoriaus ir viskas veiks ir nepamirsk dirza uzdet

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2010 Spalio 22, 23:43:04 »

ne tame cia esme, buvo tikrinamas guoliu uzimas ir paleistas variklis be kitu agregatu, nustebo kodel neuzsidega kontrolines lemputes neveikiant jiems.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2010 Spalio 25, 09:29:57 »

ne tame cia esme, buvo tikrinamas guoliu uzimas ir paleistas variklis be kitu agregatu, nustebo kodel neuzsidega kontrolines lemputes neveikiant jiems.
jo man taspats keiciau klimos kronsteina ir visi "prietaisai" buvo nuimti ir pabandziau uzvest. ir niekas neuzsidege, na dabar zinosiu kodel. bet vistiek pabandysiu ar nuemus dirza uzsidega :)

Neprisijungęs filoz

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2010 Spalio 26, 15:46:56 »
sveiki, kokio galingumo akumą patartumėt 2.0 dohc 103 kw?

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2010 Spalio 26, 16:38:26 »
koki gamintojas rekomenduoja. Cia ne dyzelis, kad kazko daugiau reiktu.

Neprisijungęs filoz

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2010 Spalio 26, 17:20:11 »
ne dyzelis, bet žiemą būdavo bėdų su užkūrimu. Gal žinot kokį tikslų katalogą? Žiūrėjau pagal rusų, tai siūlo 70-100 ah, pagal meistras.lt 64. Tai nežinau kuriuo tikėt. Labai didelio nenorėčiau, bijau, jog gali pilnai neįkrauti.