Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros Skyrius  (Skaityta 287215 kartus)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros Skyrius
« Atsakymas #475: 2011 Lapkričio 26, 22:27:30 »
nenori galinis valytuvas valyt. taip vos vos slenka, vidury sustoja, po kiek liako toliau slenka...
čia varikliukui chana?

ir klimatroniko klavišai nenori reaguot kol mašina šalta.... nu tipo jei ekranas rodo 20, o tu nori 21, tai spausk nespaudęs... ir kiti klavišai taip pat tuom momentu neveikia. pravažiavus ir sušylus, viskas ok, bet tada jau lipt darban reikia...
čia pravalyt kontaktus kiba jei ten tokie yra? ar jau kito bloko ieškot?

ačiū už patarimus, ž.
pats viska atsakei.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #476: 2011 Lapkričio 27, 17:26:31 »
klimos pravalyt neuzteks lituoklio reks, yra tema apie tai

Neprisijungęs aloha

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #477: 2011 Lapkričio 28, 18:38:12 »
toki idomi beda, gal kas kokiu minciu? Yra ideti xenon ant ilgu, vaziuoji su trumpom, viskas ok. ijungi ilgas, ir tuo metu uzsidega stabdziu kaladeliu simbolis ant check kompiuterio (audi a6 c4)... dar tuo pat metu dingsta apsukos ir greitis, po kokios sekundes vel atsiranda. kame reikalas???

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #478: 2011 Lapkričio 28, 19:17:46 »
del lemputes nezinau ,bet del apsuku ir greicio tai cia del neoriginaliu xenonu, daug elektros paima kol kaista ir spydas neberodo,kadangi ne troseliai jame  :-] man seniau buvo irgi, vaziuojant ijungus trumpas greitis nukrisdavo ir vel pakildavo, bet beda dingo, gal akumas geriau pasikrove, nezinau  :V (!?)

Neprisijungęs bumbulsz

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #479: 2011 Lapkričio 30, 23:42:50 »
klimos problemos. visada pusdavo taip pat nei daugiau nei maziau kad ir ka reguliuodavai tik temperatura galedavai pasirinkti ji pasikeisdavo bet kai nunulindavau vejo putima uzsidarydavo ortakei kaskur ir pradedavo dar stipriau pusti, galvojau ziema ateina tai nieko blogo nera, na pries savaite viskas tas pats tik uzkurus visada isijungdavo AUTO funkcija po to pries pora dienu kaip ir dingo funkcija AUTO kaip uzgesindavau taip ir uzkures rasdavau viska taip pat kaip budavo pries uzgesinima automobilio tik vejelis jau silpniau pute o isjungus kaip ir pries tai kaskur ortakei uzsidarydavo ir pradedavo pusti dar stipriau, vakar vel viskas taip kaip tik jau vidutiniskai pusdavo ir pan ortakei ir t.t. o siandiena labai silpnai pucia jau ir langai pradejo rasoti, klimos skydelyje vejelio putimo padalos dingsta uz kokiu 5 sekundziu atsiranda ir y nieka nebereguoja tik i silumos reguliavima, gelbekit zmones jug ziema arteja  :-{

Neprisijungęs Grasis

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #480: 2011 Lapkričio 30, 23:49:49 »
Sveiki. nebezinau ka daryt tai galvoju gal kam nars taip pat yra buve. turiu audi a4 1997metu 1.9 tdi 66kw. ir kai vaziuoju pvz su 4 pavara nuo 90 -100 dinksta trauka atjunge kaska. isvaliau turbina pakeiciau slangas dazikus vakuminius ir kaip netrauke taip netrauke. net nezinau kas gali but sevize ant kompo nieko neranda padekit kas jai esat susidure.

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #481: 2011 Gruodžio 01, 12:12:32 »
Gal kas galit pasakyt 2.5TDI 103kW variklio kompo kodus? Nes norėjau pasiimti iš šroto, sakė reikia kodo, bandysiu čipsus perdėti į 85kW :)

Neprisijungęs bumbulsz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #482: 2011 Gruodžio 02, 17:36:16 »
na va tikriausiai cia yra centrinio varikliukas. kaip zinoti ar jis sugedes ar kaip jy patikrinti? ir ar isvis tai centrininio varikliukas ?

Neprisijungęs bumbulsz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #483: 2011 Gruodžio 02, 17:40:27 »
na va tikriausiai cia yra centrinio varikliukas. kaip zinoti ar jis sugedes ar kaip jy patikrinti? ir ar isvis tai centrininio varikliukas ?
http://imageshack.us/photo/my-images/440/hpim1523h.jpg/ apie sita kalbu

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #484: 2011 Gruodžio 02, 18:06:13 »
cia spyna su vakuminiu stumokliuku. Kitame gale to vamzdelio, kuris pajungtas prie spynos yra centrinio kompresorius. Sek vamzdeliu ir surasi  :-]

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #485: 2011 Gruodžio 02, 20:28:01 »
Gal kas galit pasakyt 2.5TDI 103kW variklio kompo kodus? Nes norėjau pasiimti iš šroto, sakė reikia kodo, bandysiu čipsus perdėti į 85kW :)

4A0 907 401 P

Neprisijungęs bumbulsz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #486: 2011 Gruodžio 03, 00:01:24 »
cia spyna su vakuminiu stumokliuku. Kitame gale to vamzdelio, kuris pajungtas prie spynos yra centrinio kompresorius. Sek vamzdeliu ir surasi  :-]
. O mAzdaug kurioje vietoje jis yra? Ir tikriausiai bus sugede tas centrinio kompresorius? Nes dbr neveikia centrinis

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #487: 2011 Gruodžio 03, 16:41:41 »
Po galine sedyne, kampe prie akumuliatoriaus, jei jis po sedyne.

Neprisijungęs gedexxx

• Įrašai: 173
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #488: 2011 Gruodžio 07, 22:28:54 »
sveiki. bėda labai laiku: kartais pučia į saloną, kartais nepučia. c4, klima. kai įjungi klimą, girdisi, kad sudirba sklendės ar kažkas, bet nepučia. čia kontaktai gal kokie ar kažkas rimčiau?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #489: 2011 Gruodžio 08, 08:49:48 »
peciuko varikliukas

Neprisijungęs gedexxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #490: 2011 Gruodžio 08, 09:30:26 »
peciuko varikliukas

pats nei kur nei laiko neturiu kažką bandyt daryt, tai kiek man kaštų atsieis maždaug?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #491: 2011 Gruodžio 08, 22:49:12 »
peciuko varikliukas

pats nei kur nei laiko neturiu kažką bandyt daryt, tai kiek man kaštų atsieis maždaug?
Kaune mano darbas,mano varikliukas-220 lt.

Neprisijungęs gedexxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #492: 2011 Gruodžio 09, 10:32:51 »
peciuko varikliukas

aš tavo nr turiu, kažkada centrinį man tvarkei. tai susisieksiu, kai bus laiko, dabar darbai - mašina reikalinga.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #493: 2011 Gruodžio 09, 17:34:10 »
peciuko varikliukas

aš tavo nr turiu, kažkada centrinį man tvarkei. tai susisieksiu, kai bus laiko, dabar darbai - mašina reikalinga.
darbai darbais,bet oras pagedo,o cia darbo porai val.

Neprisijungęs gedexxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #494: 2011 Gruodžio 09, 20:16:32 »
peciuko varikliukas

nu aš galiu nuo pirmadienio kiekvieną dieną iki kokios 13 valandos be mašinos apseit. kada pats labiau laisvas?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #495: 2011 Gruodžio 09, 20:28:19 »
peciuko varikliukas

nu aš galiu nuo pirmadienio kiekvieną dieną iki kokios 13 valandos be mašinos apseit. kada pats labiau laisvas?
iki 13 tai darbe,o ten tarifas dvigubas.Vakarai po 17 ir savaitgaliai.

Neprisijungęs ksarinis

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #496: 2011 Gruodžio 11, 10:51:25 »
Sveiki. Nesenai isigijau a6 96m. Norejau pasiteirauti del tepalo spaudimo lemputes. Visos anksciau turetoms mano masinoms ijungus degima pries kurima uzdiega tepalo spaudimo lempute, o uzkurus masina ji uzgesta. Pas mane a6 ta lempute neuzsidega. Gal cia taip turi buti? Ji uzsidegs tik sumazejus tepalo spaudimui? Ar pas jusu turimas a6 irgi taip pat? Aciu, uz atsakymus.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #497: 2011 Gruodžio 11, 11:07:14 »
visoms masinoms ijungus degima turi degt visos kontrolines lemputes,a6 neisimtis,nes tai parodo,kad sistema veikia, ir reikalui esant ji degs....  siaip pries perkant masina reikejo atkreipt demesi, kad nebutu ko prichimicinta  :V

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #498: 2011 Gruodžio 11, 11:20:41 »
visoms masinoms ijungus degima turi degt visos kontrolines lemputes,a6 neisimtis,nes tai parodo,kad sistema veikia, ir reikalui esant ji degs....  siaip pries perkant masina reikejo atkreipt demesi, kad nebutu ko prichimicinta  :V
siaip tai neteisus,jei yra autocekas tai livaro lemputes nera,autoceke uzsidega raudonas livaras jei yra problemos su tepalu,o siaip uzkurus turi buti tamsu.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #499: 2011 Gruodžio 11, 12:22:04 »
Na taip, uzvedus jau tamsu turi but, bet a6 c4 autoceko neturejo ,ar turejo >?