Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Elektros Skyrius  (Skaityta 287142 kartus)

Neprisijungęs Tu mano vanduo

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Re: Elektros Skyrius
« Atsakymas #425: 2011 Spalio 16, 21:58:39 »
tegu būna kelmas arba ragai, ne kalbininkas aš, bet gal jūs apie skydelio apšvietimą patart galit ką nors?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #426: 2011 Spalio 17, 12:07:21 »
Numeriu apsvietimas veikia?

Neprisijungęs Tu mano vanduo

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #427: 2011 Spalio 18, 03:18:56 »
atrodo taip, neatkreipiau dėmesio. Kuo tai susiję?

Neprisijungęs Ramaskinas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2171
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #428: 2011 Spalio 18, 22:11:22 »
Tuom, kad is sviesu jungikliu tas pats isejimas ir skydelio apsvietimui, ir numerio apsvietimui.

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #429: 2011 Spalio 18, 22:28:00 »
Sveiki, kolegos, gal kuris  parekomenduos koki meistriuka Kaune, kuris galetu pagelbeti, nes kaip daugumai c4 avant yra nutrukineje dalis laidu tarp kebulo ir galinio dangcio nuo darinejimo. Kolkas neveikia tik galine priesrukine (taciau kaip tik del jos ir TA nepraleidzia :) )  Buciau labai dekingas uz informacija. :)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #430: 2011 Spalio 18, 23:56:52 »
Sveiki, kolegos, gal kuris  parekomenduos koki meistriuka Kaune, kuris galetu pagelbeti, nes kaip daugumai c4 avant yra nutrukineje dalis laidu tarp kebulo ir galinio dangcio nuo darinejimo. Kolkas neveikia tik galine priesrukine (taciau kaip tik del jos ir TA nepraleidzia :) )  Buciau labai dekingas uz informacija. :)
Negi sunku paciam susilituoti?Del tokio sudniekio nesinori siulytis.

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #431: 2011 Spalio 19, 10:52:16 »
Negi sunku paciam susilituoti?Del tokio sudniekio nesinori siulytis.

Sveikas, parasiau i PM.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #432: 2011 Spalio 19, 19:56:55 »
Gal kas zino ar sunku pasikeist prikurkes lempute ?  :-] sumasciau uziebt visas lemputes, tai tik ten tamsa, daugiau viskas sviecia, idomu smarkiai ten visko isardyt ar ne, beskei kiek zinau ten 5 sekundziu darbas ja pakeist  :) a6 c4 (klima yra jei tai svarbu)

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #433: 2011 Spalio 20, 07:01:33 »
maga issiimk,turetum prieiti prie prikurkes,jei ji prie mago,o ne prie rankinio. jei prie rankinio man atrodo tiesiog lupi lauk ir viskas,o ten matysi

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #434: 2011 Spalio 20, 12:36:05 »
Gal kas zino ar sunku pasikeist prikurkes lempute ?  :-] sumasciau uziebt visas lemputes, tai tik ten tamsa, daugiau viskas sviecia, idomu smarkiai ten visko isardyt ar ne, beskei kiek zinau ten 5 sekundziu darbas ja pakeist  :) a6 c4 (klima yra jei tai svarbu)
lempute ten lituojama

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #435: 2011 Spalio 20, 20:11:07 »
prie mago....... jei lituojama tai darbai atidedami, nes mano lituokli su dviem rankom reikia laikyt

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #436: 2011 Spalio 20, 21:31:21 »
lempute ten lituojama
kad lygtai paprastai keiciama

Neprisijungęs barbaras

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #437: 2011 Spalio 21, 00:20:14 »
sveiki.gal pasakysit kame gali buti beda,kad nebepypsi tas pypsis kur ispeja,kad paliktos ijungtos sviesos ir dar kai uzsidega kuro lempute irgi nebepypsi?itariu kad cia su tuo paciu susije.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #438: 2011 Spalio 21, 14:49:12 »
Taigi, pakeista  prikurkes ir pelenines lemputes. Prikurkes lituojama, nusiima aplink klima lankelis, yra varztas, ji atsukam ir issitraukia prikurke, peleninei nusiimam lankeli klimos , du varztus kampuose atsukam ,issitraukiam pelenines korpusa, antroje puseje rasim lemputes korpusa . Tai tiek.

Neprisijungęs EvkinasA6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #439: 2011 Spalio 21, 19:11:17 »
Visi cia tokie protongi ir visi jus gudrus o apie webasto nera auksarankiu?!klounai nieko nesuprantat cia tam forume tik tokie ir tegali rinktis juokinti ir svaigti apie vienas kitu nesamones o rimtu patarimu negausi niekada (!?)

Neprisijungęs EvkinasA6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #440: 2011 Spalio 21, 19:12:33 »
is tikruju tai man poxuju pats pasitaisiau savai ubagei a6 webasto nei lita nekainava mokykites  (be)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #441: 2011 Spalio 21, 19:31:19 »
is tikruju tai man poxuju pats pasitaisiau savai ubagei a6 webasto nei lita nekainava mokykites  (be)
arba durnas,arba nikas

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #442: 2011 Spalio 21, 21:20:50 »

tau patinka vienam kalbetis?  :-]

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #443: 2011 Spalio 22, 01:37:01 »
greiciau tai fragmatiska asmenybe... is Robinzono salos...  :-] tipo.sam kak avto otvechik...  :-]

Neprisijungęs matiusas

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #444: 2011 Spalio 22, 14:03:28 »
sveiki
pastebejau kad greitis mano c4 rodomas skiriasi ~ 10%  nuo to ka rodo kita salia vaziuojanti masina, arba nuo borto kompo (nunulinus greicio vidurki pvz trasoj)
del ko taip galetu buti ?     ankstesnis savininkas sake kad skydelis keistas nes buvo uzstriges km rodymas.. pats skydelis dyzelio pagal apsukas ir greiti..

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #445: 2011 Spalio 22, 14:06:45 »
sveiki.gal pasakysit kame gali buti beda,kad nebepypsi tas pypsis kur ispeja,kad paliktos ijungtos sviesos ir dar kai uzsidega kuro lempute irgi nebepypsi?itariu kad cia su tuo paciu susije.
jei cia apie c4 klausi tai pypsikas gyvena skydelyje, cia ju liga , siaip cia viena sman sake kad nusipirko paprasta pypsiu pagal pavyzdi elektronikos pardej ir pasikeite, pats nebandziau negaliu tvirtint

Neprisijungęs EvkinasA6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #446: 2011 Spalio 22, 15:25:03 »
tai ka jus klounai nieka nesuprantat apie tai nei 1 atsakyma nesulaukia ka netaip robinzonai kuriam amziuj gyvenat (!?)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #447: 2011 Spalio 22, 16:07:14 »
tai ka jus klounai nieka nesuprantat apie tai nei 1 atsakyma nesulaukia ka netaip robinzonai kuriam amziuj gyvenat (!?)
gal tu varyk mazais zingsneliais ten ,kur tave motina pagimde.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #448: 2011 Spalio 22, 16:15:52 »
neuzsibusi tu cia kaip matau....

Neprisijungęs barbaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #449: 2011 Spalio 23, 23:13:02 »
jei cia apie c4 klausi tai pypsikas gyvena skydelyje, cia ju liga , siaip cia viena sman sake kad nusipirko paprasta pypsiu pagal pavyzdi elektronikos pardej ir pasikeite, pats nebandziau negaliu tvirtint
dekui.bandysiu ieskot galu