Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: DUJOS c4 2.3  (Skaityta 3332 kartus)

Neprisijungęs denisas

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
Re: DUJOS c4 2.3
« Topic Start: 2010 Spalio 19, 21:55:36 »
Sveiki turiu problemyte gal pastaruoju metu labai stiprei pradejo nusipuliuot mano masiniukas bandziau pas meistrus varyt nieka ten jie nesuprant tipo 2.3 ir dujos neimanomi dalykai as manau kad ne.
Tai va man tokios bedos ryte uzkurus normalei gal ten 1000 apsuku uzsyla iki 70-80 800-750rms`u o ant 90 viskas pavaziuot mieste praktishaki neimanoma nu aisku jai slapuku ner tai dzin o pas mane yra ir gan neruoja kai sankryzoje uzgesti tai gal kas patarimu turit kodel taip gali buti as ten potenciometro darba ziurejau testeriu viskas gerai laisvos eigos vozumas isplautas auksta ytampa sutvarkyta viskas pakeista laidai zvagesdangteris babina lekste nelinkus grazi blizga duju misinys reguliuotas dauk kartu apskutini kart pas rimtus dujininkus nu kaip visi sako kad ten neblogi ten jie supranta ka daro nu ant benzo viskas kaip ir gerai stop ke buvau idejas niekas nesikeite beveik tik gal siektiek blogiau dirbo ant duju dar toke dilema yra kai ciur ciur gazo paduodi kai yra 600 ar 400 apsuku pasiirsta toks kazkoksidomus garsas net nezinau kaip pasakyt nu variklis valai stiprei susipurto ir atsitrenke toks tunksejimas bet tai 1 karta buna kai nuo mazu apsuku keli nu ta prasme kaip uzgesti nroetu bet staigei vel pagaun trasoj viskas ciki tik kad duju bishki dauk ryja 15 liktru uzpyliau 72 km nuvazevau nezinau ten tas dujas prisukau ten ta ant slangos varzta nu tipo blogiau masina ein bet maziau kuro bet vistiek 17-18 litru duju simtui nu nesmaone kazkoke nezinau ir kartais atrodo kad 1 cilindras nedirbtu bet zejau laidas nemusha zvake nauja buvau ir kitas isukes dar 1 kolbpekta pirkau galvojau brokuotos kokios niekas nepadeda nebezinau kurbeziuret.AUTODUJOS.lt nebenoriu ten rashyt manau ten jau atsibodau visam kolektyvuj su sava klausimais gal kas buvot susidure su panashei bajereis laukiu stipriu atsakymu.
seip tau teisingaj servize sake kad 2.3 E  variklis ir dujos labaj blogaj draugauja bet yra taip kaip yra jaj nori su tuo varikliu vazinet dujom pakeisk naujos zvakes vieno kontakto jos parenka pagal kataloga NGK po to reikia nauju laidu jie kainuos apie 170 lt as kalbu apie gerus laidus kitu nebandik nes tolko nebus  dar pasikeisk begunoka ir dangti ,laidus isdestik taip kad jie vienas priekito  1cm atstumu butu bet jokiu budu nesiliestu po to ziurek kaip vazioja jaj vistiek blogaj tada gali buti pats reduktorius duju bus blogas reikia remkomplekta jame keist geriausias reduktorius kiek turejau CARGAZ firmos italija atrodo ant reduktoriaus varzta uzsuk iki galo o paskuj atsuk 1.5 - 2.5 apsukimo o ant slango ta voztuva atidarik iki puses turetu vaziot normalej bet iskarto padarik kad ant benzo idealiaj vaziotu kitaip ant duju nevazios as turejau toki varikliuka ir dar su automatu tai ten dar idomiau su tuom sankrizom buvo tuos dalikus pakeiciau ir viskas tapo gerai bet duju su mano vaziavimu sport rezimu 17 ltr nieko nepadarisi