Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: del autocheck a6  (Skaityta 3657 kartus)

Neprisijungęs Linetas

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
del autocheck a6
« Topic Start: 2010 Rugsėjo 29, 00:27:46 »
noreciau paprasyti, gal kas galit imesti nuoroda su autocheko paaiskinimais, nu visais warningais kas ka reikskia ir kur slieku ieskot jei rodo ta ar ana. asmeniskai man db rodo kazkokia kriause su kryziuku:D ir kalades bet noreciau isigilinti kur butent ieskot gedimu, kur davikliai ir panasiai. nes tikrai nerandu pats informacijos  ?!? . aciu  :V

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
Re: del autocheck a6
« Atsakymas #1: 2010 Rugsėjo 29, 00:37:56 »
noreciau paprasyti, gal kas galit imesti nuoroda su autocheko paaiskinimais, nu visais warningais kas ka reikskia ir kur slieku ieskot jei rodo ta ar ana. asmeniskai man db rodo kazkokia kriause su kryziuku:D ir kalades bet noreciau isigilinti kur butent ieskot gedimu, kur davikliai ir panasiai. nes tikrai nerandu pats informacijos  ?!? . aciu  :V
galinės gabaritų lemputės arba stabdžių lemputės bus padegusios dėl kriaušės

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Rugsėjo 29, 01:39:26 »
noreciau paprasyti, gal kas galit imesti nuoroda su autocheko paaiskinimais, nu visais warningais kas ka reikskia ir kur slieku ieskot jei rodo ta ar ana. asmeniskai man db rodo kazkokia kriause su kryziuku:D ir kalades bet noreciau isigilinti kur butent ieskot gedimu, kur davikliai ir panasiai. nes tikrai nerandu pats informacijos  ?!? . aciu  :V
galinės gabaritų lemputės arba stabdžių lemputės bus padegusios dėl kriaušės

kad viskas veikia, atbulini begi ijungus neveikia tik, bet tavrkysiu tai, bet tai itakos neturetu tureti, nebent kai ijungciau begi, tada uzsidegtu, o db pastoviai dega. Siaip viskas veikia, del to ir nesuprantu kodel meta ta kriause.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Rugsėjo 29, 02:03:15 »
jei tokia tai stabdžių lempos:

o jei šita tai priekinės lempos arba galiniai gabaritai:

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Rugsėjo 29, 10:13:24 »
arba gali but kad ideti xenon ar koki diodai ir nepakanka varzos ir todel dega, nors pasmane su xenonais ir diodais ir viskas ok

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Rugsėjo 29, 10:19:55 »
Pas mane irgi Xenon tiek trumpose,tiek priešrūkinėse,niekas nieko apie perdegusias lempas nesignalizuoja  (-)
Rodyk elektrikui,gal kas kur trumpina,atkapstys elektrikas  (+)

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Rugsėjo 29, 12:19:52 »
1 variantas, viskas veikia siaip  :-{ nu sintetic paziuresi kai susitiksim  8:8

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Rugsėjo 29, 13:47:52 »
o užsidega iškarto įjungus degimą? ar pradžioj brems licht pasiūlo, ir kai paspaudi stabdį pasikeičia į šitą?

Neprisijungęs Linetas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Rugsėjo 29, 21:50:02 »
o užsidega iškarto įjungus degimą? ar pradžioj brems licht pasiūlo, ir kai paspaudi stabdį pasikeičia į šitą?

nera pas mane brems wisai. ismeta sita kai tik ijungi degima ir paspaudus stabdi raso ok ir wiskas. (uzgesta) :/ idomiai, gal wietoj brems cia toki meta ?:D

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Rugsėjo 29, 23:00:45 »

nera pas mane brems wisai. ismeta sita kai tik ijungi degima ir paspaudus stabdi raso ok ir wiskas. (uzgesta) :/ idomiai, gal wietoj brems cia toki meta ?:D

Priklausomai nuo nustatytos kalbos raso bremslicht(DE rinka) arba rodo zenkliuka. Autocheck papraso paspausti stabdzius, kad galetu patikrinti ar veikia stabdziu lemputes.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Rugsėjo 29, 23:37:08 »
Linetai, viskas tvarkoj, jankiazas teisingai sako.
http://www.s2central.net/autocheck_04.html
čia kitas auto, bet pačioj apačioj puslapio rašo 3 variantus ką gali rodyt... Tai jei ok parodo viskas gerai.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Rugsėjo 30, 13:23:47 »

Priklausomai nuo nustatytos kalbos raso bremslicht(DE rinka) arba rodo zenkliuka. Autocheck papraso paspausti stabdzius, kad galetu patikrinti ar veikia stabdziu lemputes.
pasmane raso brems o kaip asikeisti kad rodytu ta zenkliuka? skydeli apziurejau is visu pusiu bet nera jokiu jungtuku, cia jauciu bus su wag, tik tai kur??

Neprisijungęs Zhyga

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Spalio 24, 12:52:15 »
O jis jungesi atskirai ar jau veiks kai pajunksi tik spydometra?
Ar reikia atskirai ji junkti?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Spalio 25, 09:47:24 »
O jis jungesi atskirai ar jau veiks kai pajunksi tik spydometra?
Ar reikia atskirai ji junkti?
kas tas "JIS"
jei kalbi apie autocheka tai idejus kita skyde su ceku kur jo nebuvo tau rodys tas pacias 4 f-jas kurias rode iki siol lempukes, jei nori matyt daugiaujungi visa kita

Neprisijungęs Zhyga

• Įrašai: 192
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Spalio 25, 10:56:13 »
Nes taip pajuniau kašką rodo.
Tai gal dabar schema turit?

Neprisijungęs stankonis

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Gruodžio 08, 12:37:08 »
o pas mane isviso tas autochekas visada sviecia ir nieko nerodo. sviecia tai del to kad tipo stabdziu kaladeles reikia keisti, bet va kad jis nerodo. Buvau cia susirades schemas kaip tipo susitvarkyti, nes atseit nusimusa -5 itampa ar kazkas panasaus. su draugu elektriku kelias dienas bandem susitvarkyt ir vistiek neveikia.. gal turit kokiu patarimu isskyrus tokiu kad keisti spydometra.