Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dega abs ir mirksi stabdziai. 2.5tdi 85kw  (Skaityta 2117 kartus)

Neprisijungęs sobis

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Dega abs ir mirksi stabdziai. 2.5tdi 85kw
« Topic Start: 2013 Gruodžio 29, 10:47:38 »
dega  abs ir mirksi stabdziu lempute.  BET VISKAS VEIKIA ABs veikia. Skyscio netrunka.  kaladeles geros. trumpinti kaladziu laidai  vistiek mirksi. kas dar gali but? atsibodo tas pypsejimas panelei  :think:

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Dega abs ir mirksi stabdziai. 2.5tdi 85kw
« Atsakymas #1: 2013 Gruodžio 29, 11:05:34 »
O klaidas pajungus kompa nebandei paziureti?

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Gruodžio 29, 11:23:32 »
ne dar nebebandziau. kaskaip keista butu tokia senute varyt degnostika daryt  :D pradziai galvojau kad Spidometras gryba pjauna vakar pasikeiciau i kita tas pats.   teks bandyt nuvazuot kodel taip yra

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Gruodžio 29, 11:57:41 »
ne diagnostika daryti, o klaida nuskaityti, tai nera tas pats ;)
Zinoma, gali spelioti ir keisti is eiles viska, daug nereiks, nes daug elektronikos neturi masinoje ;)

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Gruodžio 29, 13:16:17 »
nu sako kad gal abs blokas nusproges. bet jei jis butu nusproges man  Abs tai neveiktu palei ideja.

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Gruodžio 29, 16:46:47 »
dega  abs ir mirksi stabdziu lempute.  BET VISKAS VEIKIA ABs veikia. Skyscio netrunka.  kaladeles geros. trumpinti kaladziu laidai  vistiek mirksi. kas dar gali but? atsibodo tas pypsejimas panelei  :think:
tai jei trumpinai prie kaladeliu tai nereiskia, kad uztrumpinai, pas mane po kapotu uztrumpina, nes buna laidas luzta kur per kebula eina

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Gruodžio 29, 22:11:58 »
betai man mirksedavo tik stabdziu lempute. Abs nedegdavo kiek pamenu.

Neprisijungęs aurexs

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Gruodžio 30, 00:00:36 »
Panasiai ir man buvo.. Po galiniu disku ir kaladeliu keitimo.. Is pradziu uzsidegdavo sauktuvas, bet ne visada, kol viena karta uzsidege sauktukas ir abs. Tada vos paspaudus stabdzius pradedavo kalti per pedala. Problema issprendziau istraukes ir nuvales abs daviklius visu 4 ratu. Db stabdziai veikia nepriekaistingai. Tik va tas sauktukas vis dar kartas nuo karto uzsidega, beroc kai stabdzius dazniau paspaudau. Tai db eilini karta emiau priekinius ratus istraukiau stabdziu nusidevejimo laideli is fiskes pravaliau kazkiek kontaktus nes truputi apsioksidave buvo sudejau viska atgal ir db ziuresiu kaip bus, ar vel uzsidegs, ar jau viskas gerai bus, smulkmena bet jau uzkniso..tik pats kaltas, jog sioj vietoj neapsiziurejau iskarto..

Neprisijungęs kupra

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi 2,5 tdi 85 kw.Uzkurus masina viskas gerai,uzgesta visos lemputes,bet tik uzsidarai dureles(vairuotojo) ,pradeda mirkseti sauktukas,pries tai tris kartus supypsi.Jeigu kuri uzsidares,tada is karto supypsi ir pradeda mirkseti sauktukas.Nors anksciau budavo dingsta,savaite,pora,ir vel pradedavo.O dabar praktiskai pastoviai.Kas per cirkas,patarkit vyrai.Aciu.

Neprisijungęs kupra

• Žiūrėti profilį
Tiesa,daugiau niekas nemirksi,nedega.Audi a 6  96metu.

Neprisijungęs Banginis

• Įrašai: 76
    • Žiūrėti profilį
na tai pasiziurek, gal kaladeles nusibaige, jei su laidais. o jei kaladeles sveikos ir su laidais, tai pirmiausiai tikrink jungtis kur jungias su kaladele, jei ir tai nepades, tada laidus ties lankstymosi vietomis...

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
gale kaladeles be laidu :) Tai cia kazka gale pakeitus tikrai neturi tam itakos. Nebent koki abs ziedan uspyrei, arba atstumus sudidinai , nebemato dacikas ir neveikia abs. Gali buti kad ziedas surudijo, kapruku tu nebera, irgi delto dega abs.As savaji viena zieda istraukes buvau, visas rudim pasidenges, praktiskai jau lygus buvo, bet abs dar veike gerai. Nauja zieda dejau tuo ardimu, berods 9 lt sukainavo  :)

Neprisijungęs kupra

• Žiūrėti profilį
Aciu uz patarima,vaziuoju pas draugeli,kazka ziuresim(h)

Neprisijungęs kupra

• Žiūrėti profilį
Tai va sutvarke ta sauktuka.Zodziu iseme prietaisu skydeli ir perlytavo itartinus kontaktus.Dingo tas pyptelejimas,na aisku ir sauktukas nemirksi.Tikiuosi bus gerai.Tai pasirodo visai ne kaladelese problema buvo.Vistiek aciu uz patarima.Sekmes,gal kam irgi pades imformacija.