Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Cypia pečiuko ventiliatorius.  (Skaityta 7198 kartus)

Neprisijungęs den1983

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
Re: Cypia pečiuko ventiliatorius.
« Atsakymas #25: 2011 Vasario 26, 07:01:50 »
teisingaj zmogus raso varikliukas kitaiskas o sparnuote geriau originala palikt ir nebus jokios vibracijos tegul originalia sparnuote nekaip atrodis po isemimo bet jinaj bus subalansuota o kinams toks zodis kaip balansavimas turbut nera

Neprisijungęs haisas

• Įrašai: 84
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Kovo 23, 10:15:43 »
Per didziosius salcius ir man pradejo cypti varikliukas,po kiek laiko uzvedus auto nebeisijungdavo uztektavo trinktel durelem ir veikdavo,ir kuo toliau tuo daugiau reikedavo det pastangu gad pradetu suktis ,kol galu gale nustacius ant max pusdavo silpniau negu is pauodegio (+),paskambinejau paklausiau apie keitimo kainas nuo100iki300,nusprendziau pasikeisti pats.Pirkau zerutyje Kaune uz 149lt ir su parukymu ir kava per diena pakeiciau.A6(c4) (su kondicionierium)Kiek laikys matysiu,bet manau geriau negu is sroto kur gali nusipirkti panasu

Neprisijungęs den1983

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Kovo 25, 21:56:01 »
pilnai pritariu (+)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Liepos 06, 19:58:40 »
pas mane a4 b5 tai viskas buvo ok, atejus vasarai ijungiau kondiske ir pradejo cypt kai pilnai pajungiau suktis, isjungiau kondiske dingo cypimas, bet po poros savaiciu pradejo jau nuo 4 padeties greicio drebet, o jei ant pilno tai isvis dreba bilekaip.. kame gali buti beda?

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Liepos 07, 16:10:21 »
Na ka cypaut ir pas mane pradejo pries 3 metus keistas varikliukas :D
Cypt pradeda pagaves kokia duobe. Pagauni kita - apsiramina. Arba isungi tada vel ijungi....
Taigi VEL TAS PATS DARBAS BUS DAROMAS....

Neprisijungęs sobis

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Liepos 26, 16:09:59 »
kruvinas cia darbas  juodai cia  :-]  as pas save keiciau neisemes viso peciuko  gryzau visom suvarytom rankom :/

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Liepos 26, 21:01:17 »
kruvinas cia darbas  juodai cia  :-]  as pas save keiciau neisemes viso peciuko  gryzau visom suvarytom rankom :/

bet pavyko pakeist ? :D jei cypia ir norit kad bent kazkiek ilgiau laikytu, tai laikykit ant didesniu asuku ji, nes jei paliksit leta, tai suvarysit labai greit :)

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Liepos 26, 21:41:57 »
pas mane kaskas yra kai laikau ant dydeliu apsuku kaskur trumpint pradeda. ir saugykliu esu ivairiu dejas neivienas neperdeGa net issilydo kas cia per pieva gali but ?  :O

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Liepos 27, 12:00:12 »
Nesiknisu su cypimu. Donoras nupirktas. Tik reik nusprest - pats knisiuos ar duosiu kazkam :D

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Liepos 31, 23:58:09 »
Nesiknisu su cypimu. Donoras nupirktas. Tik reik nusprest - pats knisiuos ar duosiu kazkam :D
Geriau kitam   (aa)

Neprisijungęs Gedazx

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Rugsėjo 26, 00:27:58 »
Ziuriu cia visokiu variantu buna su tai varikliukais, as kaip issitraukiau tai guoliukas galinis uzkirstas tai asele sukasi ir sukelia ta cypima. (gaunasi kaip neguolinis, bet ivorinis varikliukas tik va problema tepimo nera  (aa) :D )

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Rugsėjo 26, 20:16:13 »
o angla perdaryt i europini iseina ar nlb? beja pas mane drebet buvo pradeja, as ardziau pakeist norejau, bet isiemes radau kad  paralono prilipe gabaliukas ant sparnuotes, nuvaliau ir jokio drebejimonebeliko :)

Neprisijungęs Djkaroliux

• Įrašai: 194
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Rugsėjo 27, 19:45:51 »
Sveiki, man taip pat yra panasi problema su peciuku audi c4  su (kondizionieriumi), buna taip kad ijunngus peciuka varikliukas tiesiog neisijungia, bet trinktelejus gerai per panele pradeda veikti vel normaliai   ff . Tikriausia pečiuko ventiliatorius baiginejasi ?  Siandien galvoju išsiardysiu atsidares kapotą, bet nė velnio neina ten paprastai išardyti, gal kas esate arde, ir žinote kaip ten išardyti ?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Rugsėjo 27, 19:50:10 »
yra forume kaip ardyt, ieskok.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Rugsėjo 29, 10:40:20 »
Pakeiciau kinisku is gariunu uz 80lt. cypimas dingo. Bet jei ant viso paleisti vejeli, tai jauciasi vibracija i kebula, kurios nebuvo su senu.

Nupirkau lygiai toki pati, lygiai tenpat uz tapacia kaina. Laikiau rankoje ir pajungiau prie maitinimo, sukosi labai graziai. Atitinkamai, sumontavus, dirba be vibracijos.
Senasis laikant rankoje vibravo, bet as neatkreipiau i tai demesio.

MORALAS: Taigi, pries sumontuojant siulau pasijungti ir ziureti kaip sukasi. Jeigu vibruoja, tada keisti plastika arba pakeisti pas pardaveja.