Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: c4 tdi siurblys  (Skaityta 23332 kartus)

edma1981

• Svečias
Re: c4 tdi siurblys
« Atsakymas #100: 2009 Vasario 06, 19:04:28 »
nu nzn nzn kaip ten su tm zimem yra.man kai tavrke tai prisues ta dali taip gan tamprei su plaktuku per varsta trinkteledavo ir lekdavo ziuret i kompa kokia norma.o taip ziurint net nematydavau kad ji pajuda.tai manau kad ir susizymejus be kompo bus sunku sureguliuoti norma tokia kaip kad turi buti.
Pritariu ir man taip dare trenke suplaktuku ir ziuriu i kompa

Neprisijungęs mantasx

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Vasario 07, 11:32:05 »
prie to pacio: ar pas jus po interkuleriu yra kokia plastmase ar pan? issiardziau viska ziuriu interkuleris uznestas istraukiau is apacios yra plastmasiniai apvadai, o dugno ne. nezinau ar taip turi buti?

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2009 Vasario 07, 16:29:33 »
seip tai turetu buti variklio ir pavaru dezes apsaugos.bet jos luzsta tai gal todel aps tave ri nera.

edma1981

• Svečias
« Atsakymas #103: 2009 Vasario 09, 09:30:21 »
prie to pacio: ar pas jus po interkuleriu yra kokia plastmase ar pan? issiardziau viska ziuriu interkuleris uznestas istraukiau is apacios yra plastmasiniai apvadai, o dugno ne. nezinau ar taip turi buti?
pas mane taip pat apvadai yra o dangcio man atrod ir neturi but

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2009 Vasario 09, 10:23:21 »
nu nzn nzn kaip ten su tm zimem yra.man kai tavrke tai prisues ta dali taip gan tamprei su plaktuku per varsta trinkteledavo ir lekdavo ziuret i kompa kokia norma.o taip ziurint net nematydavau kad ji pajuda.tai manau kad ir susizymejus be kompo bus sunku sureguliuoti norma tokia kaip kad turi buti.
Pritariu ir man taip dare trenke suplaktuku ir ziuriu i kompa
užvakar tokiu pat metodu pats sau reguliavau el. dali be jokiu kompu paprasčiausiai lbai gerai zinau kaip turi dirbti 5 cilindru TDI nieko sunkaus nera tenais patrankai siek tiek i prieki pas paudi gaza iki dugno ir staigiai atgal ziuri ant kiek apsukos kyla jei stai giai kyla tada užgazuoji iki 3-4k rpm jei nemeta juodo dumo viskas ok dar pravažioji isitikini ar trauka gera ir megaujasi :) nžnau visada taip regulioju be jokiu kompu o su sugedusia el dalim ten isvis tokiu bajeriu mates kad net nežinau kaip paaiškint supratau tik tiek kad šitie motorai nesunkiai yra tininguojami :)

Neprisijungęs bandiuga

• Įrašai: 87
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2009 Vasario 09, 17:34:00 »
o i kuria puse jus stumdot ta elektrine dali noredami padidinti kuro norma, link i dantracio? :V

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Vasario 09, 17:37:53 »
nuo salono i save tai + nuo saves i salona - ,prieš burdamas metkes padaryk bet jei viskas ok tai griežtai nepatariu to daryt nes su sveika el dalym nieko nebus pats bandžiau neiseina nieko tik apsukos plaukiot pradeda !! !! !! su sugedusia dalim tai viskas atvirksčiai buvo efektas nepakartojamas nes turbut keliu funkciju ta el dalys neatliktavo ir iseidavo pusiau mehaninis valdymas ta prasme veikdavo tik pedalo potenciometras o visa kita tai nelabai vienas iš dalyku tai apsuku išliginimas kai staigiai užgazuoji ir atleidi pedala pas mane jis neveike del kitu funkciju nezinau galiu pasakit tik tiek kad anksčiau el dalis stovejo daug arčiau i + o dabar nauja el dalis daug arčiau i - stovi  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 09, 17:46:48 sukūrė Emer »

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2009 Vasario 13, 18:00:52 »
is tos klausos nieko cia nepasistatysi.gali pasidaryti tik apytikslei.o jei nori kad butu taip kaip kad priklauso tikria reik jungt kompa.ir is tos klausos nieko cia nepribursi nebent ekstasensas esi koks tai.as manau akd tokiuose darbuose kompas butinas.ir emer neisizeisk.cia tik mano nuomone.

Neprisijungęs mantasx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2009 Vasario 13, 19:44:08 »
kodel kompas butinai?: jei nedumina, kuro neryja, trauka gera tai kam butinas kompas? nieko asmenisko....

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2009 Vasario 13, 19:55:19 »
tam kad butu galima pastatyti viska pagal gamintojo reikalavimus.o gamintojas amnau padaro visak daug geriau nei mes patys.jis ri skaiciuoja ir bando.ziuri viska kaip kas i ka reaguoja.

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2009 Vasario 14, 03:15:21 »
is tos klausos nieko cia nepasistatysi.gali pasidaryti tik apytikslei.o jei nori kad butu taip kaip kad priklauso tikria reik jungt kompa.ir is tos klausos nieko cia nepribursi nebent ekstasensas esi koks tai.as manau akd tokiuose darbuose kompas butinas.ir emer neisizeisk.cia tik mano nuomone.
visiskai suinku su tavo nuomone del gaminojo su jo nustatymais tai nepasiginčiosi bet iš kitos puses pats pagalvok ne visi turi tiek pinigu kad galetu kreiptis i servisus beto kalbejau su vienu geru dizelistu pažystamu kuris dirba servise tai jis pats sake kad imanomas dalykas nustatyt el kuro siurblio daly pagal bandymu metoda ir pats sake ne karta taip dare jokiu priekaištu nebuvo mates iš klientu beto žianau kad yra dar toks prietaisas kuris isisuka vietoje liabda zondo ir prie jo prijungus kompa galima matyti kuro CO

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2009 Vasario 14, 11:03:15 »
o as su tavim dabar pilnai sutinku.cia kiekvieno pasirinkimas.kaip kas nori taip tas ir statosi pagal savo kisene.ir geri patyre meistrai gali pastatyti ji apytikslei ir gan gerai.bet cia jau patirties tikria kad reikia gan daug.

Neprisijungęs mantasx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2009 Vasario 14, 13:07:06 »
kompromisas: kas kaip gali tas taip daro. beje ir ne kiekvienam servise norma padarys. yra ten tokiu grybu, kad  :O

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2009 Vasario 14, 16:43:57 »
jo jo.as buvau nuvares i vietini serviza degimo pastatyt.tai vyrai nesugebejo to padaryt nes mano el dalis gryba pjove ir apsukos pulsavo.tai sake neimanoma tai padaryti.ir dar pinigus nulupo ale uz tai kad kompa buvo pajunge.tai teko tada apsipykti man su tuo meistru.o dabar dar radau ispjauta kataliza.ir dar tikslei suzinojau akd tas meistras tai daro.bet per velai pastebeta tai nieko ir nebesakau :A

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2009 Vasario 14, 17:27:01 »
kad meistrai grybai  (!?) tai jau tikrai  :) degimo nustatymas grynai mehaniška dalys, nežinau ko čia deta ta el dalis tavo, na jei blogai veikia ir tegul sau veikia tai turejo pasižiureti koks degimas prieš tai nustatytas o po to jau nuo skaičiu remtis ar ankstint ar velint o tai kad apsukos plaukioja tai na ir kas ?? visiškai dzin turetu but !!

Neprisijungęs mantasx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2009 Vasario 14, 19:32:08 »
kad meistrai grybai  (!?) tai jau tikrai  :) degimo nustatymas grynai mehaniška dalys, nežinau ko čia deta ta el dalis tavo, na jei blogai veikia ir tegul sau veikia tai turejo pasižiureti koks degimas prieš tai nustatytas o po to jau nuo skaičiu remtis ar ankstint ar velint o tai kad apsukos plaukioja tai na ir kas ?? visiškai dzin turetu but !!
turi omeny dzin degimui nustatyti ar dzin vazineti?  :V

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2009 Vasario 14, 20:17:04 »
ir tam ir tam.nes kai man paskui viska tavrke tai as klasuiau ar visa tai turi kokios ytakos.tai sako tikria kad ne.nes kai prijungi kompa ir eini i ta degimo statymo rezima tada apsukas pats kompas sukelia automatiskai.tai ir ta pulsacija dingsta.o kai vaziuoji irgi os nelieka.ir niekam ji nekenkia

Neprisijungęs mantasx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Vasario 14, 20:48:00 »
nu manau ne tai gera klausyti variklio darbo kai ant tusciu jis plaukioja. del degimo nustatymo - nesigincisiu jum geriau zinoti.  :-]

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2009 Vasario 15, 12:15:54 »
ir tam ir tam.nes kai man paskui viska tavrke tai as klasuiau ar visa tai turi kokios ytakos.tai sako tikria kad ne.nes kai prijungi kompa ir eini i ta degimo statymo rezima tada apsukas pats kompas sukelia automatiskai.tai ir ta pulsacija dingsta.o kai vaziuoji irgi os nelieka.ir niekam ji nekenkia
nezinau kaip A6 bet ceskei kad degima nustatyt tai reik vieno rakto ir daciko kuris isistato i siurbli viskas ta degima buvau kieme su tevu išstates ant c4 apie 30 min uzeme

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2009 Vasario 15, 17:11:30 »
 manau kad tas dacikas tinka ir kitiems siurbliams.tai jei toki turi tada kompo ir nereik.bet ju sunku dabar jau gaut.lengviau gaut yra kompa su programa nei ta dacika.

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2009 Vasario 15, 17:41:48 »
na visu pirma gaut nesunku parsiduoda jis specializuotose parduotuvese o jis tai bebejo visom masinom tinka, as maniau kad kompas reikalingas tik pažiuret koks degimas dbr stovi  :V o ten tie pilnai elektroniniai siurbliai gal ir su kompu degima nustato aš nznau nes nebuvau susidures o c4 tai su kompu neisivaizduoju kaip imanoma padaryti  :V :V :V kiek mačiau visom c4 su dačiku nustato 
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 15, 17:43:28 sukūrė Emer »

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2009 Vasario 15, 17:50:00 »
mna tai su kompu state.o kiek tas daciks akinuoja gal zinai?

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2009 Vasario 15, 17:56:17 »
nenoriu meluoti bet atrodo virš 100 litu ten su visais kištukais ar kaip jie vadinami kurie ant to daviklio užsisuka ir i siurbli kišasi, bet sakau neatsimenu aš tos kainos. o tai pas tave A6 kaip suprantu ?? kiek kilovatu, kelintu metu ??

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2009 Vasario 15, 22:00:22 »
85kw ir 95m man su kompu state viska.jokiu daciku nenaudojo.bet tevo senam dyzeliukui reiktu degima sugaudyti.tai toks aparaciukas tikria praverstu.o cia niekur neina jo susirast.pirktis irgi nesinori.tik del vieno karto.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį