Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 galinių durų atidarymas  (Skaityta 1641 kartus)

Neprisijungęs Arvydas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
C4 galinių durų atidarymas
« Topic Start: 2010 Gegužės 11, 00:09:20 »
Galinės durys neatsidaro. Centrinis lyg ir bando pajudinti užrakto strypelį, tačiau durys neatsidaro nei iš vidaus, nei iš lauko. Bandymas pakelti strypelį (nežinau kaip pavadint  ;) rankiniu būdu taip pat nepadeda.

Gal kas patars kaip atidaryt duris, ar bent nuimt apmušimą neatidarius durų.

O gal ir turite idėjų kas ten nutiko. Prasidėjo nuo to, kad pradėjo reikti trinktelėti duris kelis kartus, pajudinant vidaus rankenėlę. O paskutinę dieną prieš visai sugendant, reikėjo užrakint ir vėl atrakint prieš pat atidarant duris.

Ačiū

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
Re: C4 galinių durų atidarymas
« Atsakymas #1: 2010 Gegužės 11, 00:17:24 »
man buvo tik su piekinem teko aukoti apmusala spina uzsikirto visai

Neprisijungęs Vitoldas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Gegužės 13, 11:27:40 »
Man buvo panašiai. Išsuki visus varžtus, išimi durų atidarymo rankenėlę pirma ir tada pabandai su replėm pramankštint trosą ir sukišt kiek gali atgal. Tai gali padėti atstrigt spynai. Mano atveju tai buvo problemos kaltininkas, kad neatšokdavo durų atidarymo rankenėlės auselė. Jei tai nepadeda, tada nuimi langų pakėlimo rankeną, jei rankiniai pakėlėjai, paskui su atsuktuvu išplėšai šoninius du važtelius, kad jie netrukdytų iškelt apšyvkės.  Tada paimi į rankas laužtuvą ir iš apačios po biški keli durų apšyvkę. Kažkiek ją iškėlęs vėl bandyk prieit kur tau reikia. Jei tai nepadės, kelk aukštyn ir laušk iš viršaus, gali būti kad taip kampu ir išsitrauks. Jei ne, tai suluš ir tada tikrai prieisi. Be to, gali taip atsitiki, kad nepažeisi apmušalo, kas leis sutvirtint apšyvkę iš vidaus neperkant naujos.  ff

Neprisijungęs Arvydas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Gegužės 15, 15:25:48 »
Na, baigėsi taip. Nuvežiau pas raktų/spynelių meistrą Petrašiūnuose ir po poros val. už 50 Lt atgavau mašiną su tvarkingai atsidarančiom durelėm. Sako buvo užrūdijus spynelė.

Aplamai nemačiau taip rūdijančios Audi, kaip mano C4 :(

Neprisijungęs zvalgas

• Įrašai: 230
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Gegužės 15, 22:28:43 »
 :-] reikejo keturis varstus atsukt atsidarius priekines duris ir 50 lt kiseneje like butu