Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 automobilio apsauga  (Skaityta 5081 kartus)

Neprisijungęs Andrius91

• Įrašai: 439
    • Žiūrėti profilį
C4 automobilio apsauga
« Topic Start: 2011 Balandžio 11, 15:55:43 »
Iškilo tokia problema, kurią reikia greitai spręsti. Iš automobilio su signalizacija buvo pavogta mage neaiškiom aplinkybėm. Langai sveiki, spynelės sveikos, signalizacija veikia. Gal kas turit pasiūlymų, kaip galėčiau apsaugot dar savo automobilį? Gal bandyti keisti spynele, nes jau vis tiek ji sena, ar turit dar kokių gerų minčių? Automobilis C4 '92.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Re: C4 automobilio apsauga
« Atsakymas #1: 2011 Balandžio 11, 16:15:11 »
panasu kad arba spynele tavo su kuomnors atrakino arba tu jos buvai tiesiog neuzrakines, dar gali but gal kad dazni attitaike ir atrakino bet cia magiu vagejai kad turetu toki daigta manau nelabai

Neprisijungęs Lifegame

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Balandžio 11, 18:39:38 »
užrakinimo spynelė daugiausia tikimybės. Pas mane eidavo užrakint su betkokiu raktu, o atrakint tik su specialiu.  :G

Neprisijungęs mirties_prekeivis

• Įrašai: 329
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Balandžio 11, 18:45:58 »
as manau jei bus suinteresuotas pavokt maga tai pajims tiek spinele tiek signalizacija pakeitus  :) iskuls langa ir pasijims  :)

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Balandžio 11, 18:50:14 »
zinau net istorija tinkancia siai temai : zmoguj tris kartus pavoge maga ismusdami langa,tj tas neberakindavo masinos kad jej vogtu nereiktu keist lango,atejo ketvirtas kartas ir vistiek rando su ismustu langu...

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Balandžio 11, 19:18:54 »
Galvoju kiek kažin kainuotu nauja spynelė. Bet turbūt iš Audi centro neįpirksiu :) Tai gal kas žino kur Klaipėdoje tvarko spyneles automobilines, ten reikėtų nuvažiuoti, kad pažiūrėtų, gal matys ką nors. O beje magas dar kaip magas, bet toliau su automobiliu reikia kažką daryti, nes dar ir aparatūra sudėta ten, va dėl jos man galva ir skauda...  :/

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Balandžio 11, 19:27:49 »
Galvoju kiek kažin kainuotu nauja spynelė. Bet turbūt iš Audi centro neįpirksiu :) Tai gal kas žino kur Klaipėdoje tvarko spyneles automobilines, ten reikėtų nuvažiuoti, kad pažiūrėtų, gal matys ką nors. O beje magas dar kaip magas, bet toliau su automobiliu reikia kažką daryti, nes dar ir aparatūra sudėta ten, va dėl jos man galva ir skauda...  :/
Nekeisk tu spyneliu, tiesiog isimk svirtele nuo uzrakto iki spyneles ir viskas, vistiek juk rakini masina su signalizacija.

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Balandžio 11, 19:33:08 »
Nekeisk tu spyneliu, tiesiog isimk svirtele nuo uzrakto iki spyneles ir viskas, vistiek juk rakini masina su signalizacija.
Èia irgi variantas, tik kas man Klaipėdoje tai padarytu?

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Balandžio 11, 19:38:22 »
Sugebetum manau ir pats, jei iseis ranka uzkisti uz remo tai uzteks tik apsyfkes nuo duru nuimti.

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Balandžio 11, 19:44:24 »
Sugebetum manau ir pats, jei iseis ranka uzkisti uz remo tai uzteks tik apsyfkes nuo duru nuimti.
Aš čia Klaipėdoje neturiu tokios vietos darbams :) Tai gal kas galėtų man išimti, nes su spynele dar neteko susidurti :)

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Balandžio 11, 21:48:43 »
o kaip masina atrakinti sedus akumui?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Balandžio 11, 22:01:24 »
Andriau, ketvirtadienį vakare susimatom pas žuvėdrą su porą alaus ir atjungsim tau tas traukikes ;)

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Balandžio 11, 22:09:27 »
Andriau, ketvirtadienį vakare susimatom pas žuvėdrą su porą alaus ir atjungsim tau tas traukikes ;)
Visų pirmą reikia žinot kur gyvena Žuvėdra :D O čia irgi galimas variantas :) Kažkaip nedrąsu brautis iškart pas kažką, kai dar nepažįsti nieko :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Balandžio 11, 22:19:52 »
Visų pirmą reikia žinot kur gyvena Žuvėdra :D O čia irgi galimas variantas :) Kažkaip nedrąsu brautis iškart pas kažką, kai dar nepažįsti nieko :D

Nesibaimink, aš ten leidimą gavęs, tai greitu metu patapsiu žuvėdros darbo vietos vadybininku :D na matai, lauke dirbti būtų pievos. O ten įsivaryti mašiną užtektų maximum valandai ir abi durys atkabintos ir surinkta viskas vietose. (p.s. greičiau viskas būtų, bet tai kada alaus bus proga atsigert?) :D

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Balandžio 11, 22:27:31 »

Nesibaimink, aš ten leidimą gavęs, tai greitu metu patapsiu žuvėdros darbo vietos vadybininku :D na matai, lauke dirbti būtų pievos. O ten įsivaryti mašiną užtektų maximum valandai ir abi durys atkabintos ir surinkta viskas vietose. (p.s. greičiau viskas būtų, bet tai kada alaus bus proga atsigert?) :D
Nu gerai, žiūrėsim tada, jei iki ketvirtadienio visko neišneš :D Tavo nr. turiu, tai susipaišysim :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Balandžio 11, 22:53:07 »
Joa, vakare prasinešk ~18:30-19h :)

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Balandžio 12, 01:22:58 »
nu jei avantas, nusedus akimui per bagazine bus galima ieiti:D:D nu db pastebiu kad padaznejusios vagystes tu magiu is masinos:/ ar nereiks ja saugiau vis parsinest namo :O

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Balandžio 12, 10:17:51 »
o jei ne avantas tai leindi po masina , jei yra nuimi variklio apsaugas, ir bandai uzkabint pliuso laida ant starterio nuo kito akumo, minusa prie korpuso ir akumas gaus srove, eis atrakitn su signalke  ;)

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Balandžio 12, 10:27:44 »
Èia irgi ištikro bėda, kai nusėsta akumas, bet daugiau nežinau net ką daryti...  :/

Neprisijungęs Andrius91

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Balandžio 12, 11:20:06 »
Kilo dar viena mintis, tik nežinau ar įmanoma :D Gal eina padaryti tokį dalyką, kad suveikus signalizacijai skambintų į telefoną, ar atsiųstų žinutę. Kažin kiek toks malonumas kainuotų? :)

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2011 Balandžio 12, 11:32:46 »
eina:) peidzerine signalke berods turi buti:) o gal ir priedo kokio nors uztenka:) pasidomek pas zmones kurie uzsiima signalkem:)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2011 Balandžio 13, 13:23:13 »
kokiu patarimu turit, nuo ko a6 2.5tdi pajunkti slapta ? :) gal ant siurblio kokiu laidu yra ,kad idet jungtuka ? :)

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2011 Balandžio 13, 13:31:30 »
tai tada megins sukt ir akuma iskraus:) geriausia manau per kelias vietas deti:) pas mane tai starteri atjungia, zvakiu pakaitinima o ar dar ir siurbli nujungia nzn:) bet jei slapuko neijungi tai gali sukt rakteli nesukes, degimas isijungia tik ir fsio:) langus sau nusipust vagis galetu, daugiau nieko:D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2011 Balandžio 13, 19:10:26 »
ta ideja turiu, bet toki dalyka lengvai apeisi atsidares kapota ir su atsuktuvu tiesiai per starteri sulietes uzvesi :) , reikia man kazko rimciau

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2011 Balandžio 13, 19:46:16 »
nu tai per kelias vietas manau padarytu elektrikas kaip pas mane:) sakau ijungus degima nei pakaitinimo zvakiu kaitina nei starteri suka, tik nzn kaip su siurbliu jei ir ta atjungia tas slapukas tai niekaip neuzves:) aisku pakaitinima su starteriu gal eitu kaip nors apeiti, starteri tiesiogiai pajungus o pakaitinima kaip?:/ siltu metu nereik to kaitinimo bendrai:)