Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 automobilio apsauga  (Skaityta 5080 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: C4 automobilio apsauga
« Atsakymas #25: 2011 Balandžio 13, 21:45:07 »
jo siltu nereikia, o saltu tai ilgai starteriu papylinus uzsives vistiek  :)

Neprisijungęs mirties_prekeivis

• Įrašai: 329
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2011 Balandžio 13, 22:18:37 »
o pvz kaip "cipsas" dedamas?  tokia mamagnetine plokstele su kuria per tam tikra vieta prabraukus tepajungia degima? as cia tas pats kaip koks slapukas nujungia diurbli starteri ir degima?  ?!?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2011 Balandžio 15, 10:28:45 »
o pvz kaip "cipsas" dedamas?  tokia mamagnetine plokstele su kuria per tam tikra vieta prabraukus tepajungia degima? as cia tas pats kaip koks slapukas nujungia diurbli starteri ir degima?  ?!?

principe jo :) reikai tik zinot koki kampa atjunkt ir gali prigalvot jungikliu visokiu, ir magnetiniu ir infrarediniu ir t.t..

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2011 Balandžio 15, 22:51:53 »
nepaprasciau susidet aparaturos kuri vagiu netrauktu? bet vizualiai tada jau

Neprisijungęs Pufas

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2011 Balandžio 16, 10:57:15 »
bagaziniai koke aparatura jie nezino o dazniausiai isgirsta nuziuri i vsio, pas mane tai coupe dar kai turejau tai buvau spineles atjunges kad nesirakintu su raktu tada vienas slapukas starteri atjunge kitas degima, nu ir signalke. o del signalkes kur i tel zinute atsiustu tai nereikia nei sustros reikia tik telefo kokio lievo i ji kortele su papildyta saskaita ir pvz ant kokio 5 klaviso nustatai kad automatiskai tawo numeri rinktu kai paspaudi knopke, bet kadangi signalke nepaspaus :D :D :D :D tai suveikus signalkiai jinai buna pajungta per telefa prilituoja net kazkaip to tai nzn ir tau skambina, tik tiek kad reikia telefa nepamirst pakraut kad neissijungtu :D :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2011 Balandžio 18, 22:30:11 »
bagaziniai koke aparatura jie nezino o dazniausiai isgirsta nuziuri i vsio, pas mane tai coupe dar kai turejau tai buvau spineles atjunges kad nesirakintu su raktu tada vienas slapukas starteri atjunge kitas degima, nu ir signalke. o del signalkes kur i tel zinute atsiustu tai nereikia nei sustros reikia tik telefo kokio lievo i ji kortele su papildyta saskaita ir pvz ant kokio 5 klaviso nustatai kad automatiskai tawo numeri rinktu kai paspaudi knopke, bet kadangi signalke nepaspaus :D :D :D :D tai suveikus signalkiai jinai buna pajungta per telefa prilituoja net kazkaip to tai nzn ir tau skambina, tik tiek kad reikia telefa nepamirst pakraut kad neissijungtu :D :D

cia tu taip buvai susilitaves ? nereikai net kraut, galima tel pajungt nuo akumo, kad visada srove gautu, net baterijos nedet :) bet reikai gero elektirko ;/

Neprisijungęs antoskac4

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2011 Balandžio 20, 11:27:06 »
Jeigu nores nuvaryt masina, tai tikrai nepamaisys jokie slapukai,infraredai ir kiti redai :DD cia jau 100% "zmones" kurie tai daro is to gyvena. o del mago ir aparaturos buvo ir man tas pats, pradejau gyventi vilniuje, ir nuiminejau tik mago priekine daly vadinama "snuki" ateinu, ziuriu masina atrakinta o ten kur turi but magas didele skyle :/ aisku jausmas sudinas, todel dabar visada nuvaziaves kur reikia islupu visa maga(uztrunka apie 10 sekundziu su linijiniu atjungimu) ir dar iskisu fishke su laidais kad jau net aklas pamatytu, jog mago sitoj masinoj NERA. aisku uzknisa ji traukeliot keikviena karta, bet geriau jau paaukot 10 sekundziu nei poto aukot kelis simtus eiliniam mago pirkimui :) Ir dar del tu visu apsaugu, dauguma vagiu turi ziauru bruoza, kad jeigu jam nepavyksta nuvaryt ar pavogt, tai jei tada daro nei tau nei man :(

Neprisijungęs m3f15

• Įrašai: 214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2011 Balandžio 21, 09:56:57 »
jo as irgi pagalvojau kad pwz maga is galo prikonstruot kokia verzle ir prisukti prie paneles ar kur ji, ale tada manau su atviorke subadytu ta visa maga arba tiesiog visa panele islauzytu ir fsio:/

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2011 Balandžio 21, 10:08:08 »
jo as irgi pagalvojau kad pwz maga is galo prikonstruot kokia verzle ir prisukti prie paneles ar kur ji, ale tada manau su atviorke subadytu ta visa maga arba tiesiog visa panele islauzytu ir fsio:/
esu matęs kaip išlupo iš pažįstamo celikos naują alpine taip pritvirtintą iš galo.

Keitė visą panelę. Aplink buvusią mago skylę buvo greičiausiai laužtuvu padaryta gal pusės metro skersmens skylė  (z)

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Balandžio 21, 10:17:24 »
tei wa, as apie ta pati paskui irgi pagalvojau:) arba reik signalizacija pritvirtinti prie masinos aparaturos, ir kai uzkauktu tai visa kvartala pakeltu, manau greit padus pasipustytu vagei:D:D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Balandžio 21, 10:18:15 »
tei wa, as apie ta pati paskui irgi pagalvojau:) arba reik signalizacija pritvirtinti prie masinos aparaturos, ir kai uzkauktu tai visa kvartala pakeltu, manau greit padus pasipustytu vagei:D:D
nesąmonę skėlei čia kažkokią :-]

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Balandžio 21, 10:31:38 »
nu gal ir nesamone:) ale didesni demesi atkreiptu daug didesnis  garsas nei tas kaiuksejimas girdimas 10metru:)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Balandžio 21, 10:41:48 »
nu gal ir nesamone:) ale didesni demesi atkreiptu daug didesnis  garsas nei tas kaiuksejimas girdimas 10metru:)
nu tai ir junk prie signos tą didesnį garsą, prie ko čia aparatūra. Ar tau langas nesvarbu?

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2011 Balandžio 21, 11:02:39 »
o prie ko cia tas langas?:)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2011 Balandžio 21, 17:19:18 »
prie to kad pirma dauziamas langas  :D ar padarysi kad nuo paziurejimo kauktu ?

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2011 Balandžio 22, 11:38:54 »
prie to kad pirma dauziamas langas  :D ar padarysi kad nuo paziurejimo kauktu ?
nu neteko girdet kad per stoga ar dugna ieitu i masina, logiska kad lango isdauzimas vienas is variantu patekti vidun

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2011 Balandžio 22, 12:55:23 »
jei logiska, tai kodel klausi "prie ko tas langas" ???

Neprisijungęs m3f15

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2011 Balandžio 22, 16:05:13 »
krc... minties nesupratai

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2011 Gruodžio 16, 17:27:43 »
Galvoju kiek kažin kainuotu nauja spynelė. Bet turbūt iš Audi centro neįpirksiu :) Tai gal kas žino kur Klaipėdoje tvarko spyneles automobilines, ten reikėtų nuvažiuoti, kad pažiūrėtų, gal matys ką nors. O beje magas dar kaip magas, bet toliau su automobiliu reikia kažką daryti, nes dar ir aparatūra sudėta ten, va dėl jos man galva ir skauda...  :/
Nekeisk tu spyneliu, tiesiog isimk svirtele nuo uzrakto iki spyneles ir viskas, vistiek juk rakini masina su signalizacija.

Sveiki,

Ar pas A3'as šitas fintas veikia? Nes dabar su atsuktuvu atsirakina. :D

Buvau nusiėmęs apdailas durų čia kažkada, bet nelabai mačiau kur ten kas galėtų išsitraukt, kas susiję su spynele. Gal kokią nuotrauką, kur ten ta traukė randas?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2011 Gruodžio 16, 18:28:45 »
prikisk i spyna degtuku,ar salto metalo i tiek  :-]

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2011 Gruodžio 17, 22:36:47 »
prikisk i spyna degtuku,ar salto metalo i tiek  :-]

:D o kaledu proga tiktu ir egles spygliai :) No offence   ;)

Neprisijungęs RokasLTU

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2011 Gruodžio 18, 16:11:16 »
O dabar jeigu rimtai? :D