Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 2.8 Quattro ~27litrai duju 100km 3psl.  (Skaityta 9535 kartus)

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Re: C4 2.8 Quattro ~27litrai duju 100km 3psl.
« Atsakymas #50: 2009 Balandžio 02, 21:21:07 »
Kazin gal reduktoriaus membrana plysus ar sukietejusi.  (h)

Neprisijungęs essential

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2009 Balandžio 02, 22:48:29 »
Butu su dojom daug problemu manau jei butu su reduktoriu kazkas negerai, gestu ant laisvu apsuku reiktu sildyt iki darbines temperaturos, turejau tokia beda bet sanaudos nebuvo pakitusios aisku ne su sita masina.. Seip reduktorius geras manau tikrai, nors kas ten zino kai tokios nesamones darosi..  (!?)

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2009 Balandžio 02, 23:01:10 »
mano irgi benzo ryja daug nors neskaiciavau niekad. O duju daugiau 13 nepyliau. Gal tau kur sistemoje nesandarumai? Tiek paciu duju tiek oro isiurbimo :)

Neprisijungęs essential

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2009 Balandžio 03, 00:34:59 »
Ryt bandysiu paziuret 1 dalyka, gal per ten kazka siurbia arba leidzia, per ta aliuminine detale kuri jau prie kolektoriaus spisisuka ir dujas pucia i kolektoriu.. Dar 1 kolega i PM parase, sako kazka apie atra reduktoriu, tai va galvoju gal antra reduktoriu pastatyt tik va nezinau kaip, scemute kokia gaut butu gerai.. Ar tiesiog visur po trisaki ir tiek..
Beje ar taip turi ar neturi but, kad tarkim ant bendzo davus gazo apsukos pakyla iki galo, o va ant duju gal iki 5000k, daugiau nekyla...

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2009 Balandžio 03, 07:45:10 »
turi kilt daugiau tai faktas. Pirma kart girdziu apie du reduktorius. sakau pirma paziurek ar kur netraukia oro pro sali ar dar kokius nesandarumus

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2009 Balandžio 03, 15:06:48 »
Ryt bandysiu paziuret 1 dalyka, gal per ten kazka siurbia arba leidzia, per ta aliuminine detale kuri jau prie kolektoriaus spisisuka ir dujas pucia i kolektoriu.. Dar 1 kolega i PM parase, sako kazka apie atra reduktoriu, tai va galvoju gal antra reduktoriu pastatyt tik va nezinau kaip, scemute kokia gaut butu gerai.. Ar tiesiog visur po trisaki ir tiek..
Beje ar taip turi ar neturi but, kad tarkim ant bendzo davus gazo apsukos pakyla iki galo, o va ant duju gal iki 5000k, daugiau nekyla...
apsukos gali ir kilti tik iki 3000 apsisukimu jai iro labai prisuktos dujos atsisuk duju daugiau ir turetu kilti apsukos daugiau nei iki siol na as savaijai buvau pasidares iki 6500 apsuku daugiau nedariau nes ant duju vaziuojant neveikia ribotuvas o ant benzino veikia ribotuvas
o apie du reduktorius tikrai nesu girdejas jai turi koki drauga su tokiu paciu varikliu pabandyk pasikeisti reduktoriais aisku butu gerai kad butu tokspat reduktorius ir tada suzinosi ar reduktoriaus beda tik aisku ar darugas sutiks pasikeisti :D

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2009 Balandžio 03, 15:10:47 »
Per mazai duju yra blogis :) geriau nesukinet. O siuo atveju jei zmogui ryja 27 litrus nzn ar cia dujos prisuktos ;)

Neprisijungęs essential

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2009 Balandžio 03, 15:28:02 »
Reiks varyt dar perziuret ar oro niekur nesiurvia sako su vandeniu ir muilu galima rast kur siurbia..

Neprisijungęs ~Romas~

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2009 Balandžio 03, 15:36:48 »
Paprasciausiai nusiimk ta gofra gumine kur eina nuo oro filtro dezes i isiurbimo kolektoriu ir perziurek atidziai :)

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2009 Balandžio 03, 16:27:57 »
Per mazai duju yra blogis :) geriau nesukinet. O siuo atveju jei zmogui ryja 27 litrus nzn ar cia dujos prisuktos ;)
arba atsukta dauk bet tada turetu buti masina kaip nesava

Neprisijungęs essential

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2009 Balandžio 03, 16:39:15 »
Seip nelabai zinau kaip su dujom, bet pavizdziuj pas dyzeli, kai per mazas kuro padavimas, masina netraukia, ko pasekoje spaudi daugiau gazo ir kuro sanaudos padideja akivaizdziai.. Cia kai turejau BMW 525tds tai tokia situacija buvo, ryjo 14mieste dyzelio, nuvariau pas zmogeli, dave daugiau kuro padavimo sanaudos iskart nuo 14 ant 10l. nukrito.. Gal cia panasiai..

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2009 Balandžio 03, 16:44:46 »
nu galimas varijantas ten ta varsteli pasukineti duju nera sunku tik svarbu reikia isidemeti kiek atsukai kad paskui vel galetum pastatyti i vieta seip 5000apsuku tikrai mazoka ir galimas varijantas kad nuo ~3500apsuku jam jau trukumas duju o tu spaudi daugiau gazo ir automatiskai duoda duju daugiau tau ~4500 turetu labai letai begetis man atrodo  :V

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2009 Balandžio 03, 16:47:44 »
nu as sau kai susidejau dujas tai kol atsireguliavau dujas tai duju sunodojau koki 20ltru o nuvaziuota buvo apie koki gal 25km aisku buvo ir stovint gazuojama tikrinama kaip prijama gaza ir taip toliau ir susireguliavau taip kad ant duju 200km budavo galima sakyti dugnas

Neprisijungęs essential

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2009 Balandžio 03, 17:16:22 »
Na del 200km man pakaktu, kad tik rytu normaliai.. Varysiu dabar pas 1 zmogeli bandysim ziuret pro kur gali ora siurbt.. Bandysiu duot gazo iki dugno, laikysiu ir atsukinesiu dujas ziuresiu ar apsukos kils sureguliuosiu kad bent ant 6000k apsistotu, o tada bandysiu ziuret kiek masina rys.. :)

Neprisijungęs essential

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2009 Balandžio 03, 17:20:29 »
Beje dar toks dalykas kad kartais sustojus prie sviesoforo ar dar kur, pasmirsta salone tokias gal kaip kiausiais susvinkusiais.. Kvapas panasus i toki kai dujos sauna... Nors seip dujos pas mane nesaudo, tiesiog ta kvapa pamenu is turetu saudanciu bmw :D

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2009 Balandžio 03, 17:25:39 »
na dar gali pats pabandyti isleisti is reduktoriaus susikaupusi skysti is apacios reduktoriaus ira varstelis turetu atsisukti su astuoniu rakciuku jai gerai pamenu ir istenai turetu isvarveti keli lasai bet kvepe tai padek dieve tas ir sudaro dauka

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2009 Balandžio 03, 17:29:13 »
Beje dar toks dalykas kad kartais sustojus prie sviesoforo ar dar kur, pasmirsta salone tokias gal kaip kiausiais susvinkusiais.. Kvapas panasus i toki kai dujos sauna... Nors seip dujos pas mane nesaudo, tiesiog ta kvapa pamenu is turetu saudanciu bmw :D

Katalizatoriai pasikišę jau reiškia...

Neprisijungęs essential

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2009 Balandžio 03, 20:24:30 »
reduktoriuj svaru as nesenai ji pastaciau.. Beje gal del katalizatoriaus visa beda? Ir traukos nera ir smirda gal del to ir sanaudos dideles? Gal ji tiesiog isjaut ir palikt tuscia bakeli? Ar reikia kazka papildomai det...?

Neprisijungęs essential

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2009 Balandžio 04, 01:01:12 »
Is tos vietos kur stovi ta plastmasine deze kuri prisukta prie kolektoriaus, girdisi taryrum leistu ar siurbtu ora... toks "sssss"  :-] Ar taip turi buti? nes ta plastmasine deze klijuota su stiklo audiniu, nes buvo sovusios dujos, ir gal kazkur leidzia, nors is isvaizdos net nuemus ja, atrodo gana sandariai viskas.. Ar pas jus irgi yra tas garsas ar ne?

Neprisijungęs rimvis911

• Įrašai: 357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2009 Balandžio 04, 06:45:37 »

ir kdl taip sprendi? cia daugiau paprastu duju minusas yra :) man taip pas probe buvo, o pas ja visi bakeliai ismetyti iskaitant katalizatoriu. pas drauga bmw su paprastom dujom irgi kvapas buvo. cia tas kvapas tai del irangos manau :f kai vaziuoji nesijaucia ir tiek. man ir rijo daug ir netrauke. apsukos lievai kolo. nuvariau padare diagnostika, suregulkiavo degima ir pasikeite iskart viskas. dar liepe susivirinus dusliu atvaziuot butu dar dejes pareguleves, bet susitvarkius taip ir neradau laiko as pas ji jau nulekt. :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2009 Balandžio 04, 07:36:13 »

ir kdl taip sprendi? cia daugiau paprastu duju minusas yra :) man taip pas probe buvo, o pas ja visi bakeliai ismetyti iskaitant katalizatoriu. pas drauga bmw su paprastom dujom irgi kvapas buvo. cia tas kvapas tai del irangos manau :f kai vaziuoji nesijaucia ir tiek. man ir rijo daug ir netrauke. apsukos lievai kolo. nuvariau padare diagnostika, suregulkiavo degima ir pasikeite iskart viskas. dar liepe susivirinus dusliu atvaziuot butu dar dejes pareguleves, bet susitvarkius taip ir neradau laiko as pas ji jau nulekt. :)

Todėl, kad tas kiaušinių kvapas dažniausiai iš katalizatorių būna... Man ir ex bmw, ir C4 2,8 taip buvo. Dedi rezonatorius ir galvos nebesuki.

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2009 Balandžio 04, 16:06:02 »

Todėl, kad tas kiaušinių kvapas dažniausiai iš katalizatorių būna... Man ir ex bmw, ir C4 2,8 taip buvo. Dedi rezonatorius ir galvos nebesuki.
ir kdl tu taip sprendi? pjovei katalizatoriu?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2009 Balandžio 04, 16:44:45 »
Nu tai aiškinu, kad buvo užsikišę... Negi tu manai, kad pažiūrėjau, jog užsikišę ir vėl atgal viską sudėjau??? :D Išpjoviau abu katalizatorius ir viskas

Neprisijungęs rimvis911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2009 Balandžio 04, 17:57:56 »
Nu tai aiškinu, kad buvo užsikišę... Negi tu manai, kad pažiūrėjau, jog užsikišę ir vėl atgal viską sudėjau??? :D Išpjoviau abu katalizatorius ir viskas
ir tipo ispjovei katalizatorius ir dingo kvapas? pas mane be katalizatoriaus kvapas buvo, pas drauga tas pats.
be to jei buvo issilydes katalizatorius tai turejo netraukt ji.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2009 Balandžio 04, 17:59:22 »
Viskas dingo, kvapai dingo, trauka pagerėjo, ir durnas garsas atsirado vos vos :D