Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 2.8 Quattro ~27litrai duju 100km 3psl.  (Skaityta 9534 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: C4 2.8 Quattro ~27litrai duju 100km 3psl.
« Atsakymas #50: 2009 Balandžio 04, 07:36:13 »
Beje dar toks dalykas kad kartais sustojus prie sviesoforo ar dar kur, pasmirsta salone tokias gal kaip kiausiais susvinkusiais.. Kvapas panasus i toki kai dujos sauna... Nors seip dujos pas mane nesaudo, tiesiog ta kvapa pamenu is turetu saudanciu bmw :D

Katalizatoriai pasikišę jau reiškia...
ir kdl taip sprendi? cia daugiau paprastu duju minusas yra :) man taip pas probe buvo, o pas ja visi bakeliai ismetyti iskaitant katalizatoriu. pas drauga bmw su paprastom dujom irgi kvapas buvo. cia tas kvapas tai del irangos manau :f kai vaziuoji nesijaucia ir tiek. man ir rijo daug ir netrauke. apsukos lievai kolo. nuvariau padare diagnostika, suregulkiavo degima ir pasikeite iskart viskas. dar liepe susivirinus dusliu atvaziuot butu dar dejes pareguleves, bet susitvarkius taip ir neradau laiko as pas ji jau nulekt. :)

Todėl, kad tas kiaušinių kvapas dažniausiai iš katalizatorių būna... Man ir ex bmw, ir C4 2,8 taip buvo. Dedi rezonatorius ir galvos nebesuki.