Citata iš: Evaldas 2009 Balandžio 03, 17:29:13 Citata iš: essential 2009 Balandžio 03, 17:20:29 Beje dar toks dalykas kad kartais sustojus prie sviesoforo ar dar kur, pasmirsta salone tokias gal kaip kiausiais susvinkusiais.. Kvapas panasus i toki kai dujos sauna... Nors seip dujos pas mane nesaudo, tiesiog ta kvapa pamenu is turetu saudanciu bmw Katalizatoriai pasikišę jau reiškia...ir kdl taip sprendi? cia daugiau paprastu duju minusas yra man taip pas probe buvo, o pas ja visi bakeliai ismetyti iskaitant katalizatoriu. pas drauga bmw su paprastom dujom irgi kvapas buvo. cia tas kvapas tai del irangos manau :f kai vaziuoji nesijaucia ir tiek. man ir rijo daug ir netrauke. apsukos lievai kolo. nuvariau padare diagnostika, suregulkiavo degima ir pasikeite iskart viskas. dar liepe susivirinus dusliu atvaziuot butu dar dejes pareguleves, bet susitvarkius taip ir neradau laiko as pas ji jau nulekt.
Citata iš: essential 2009 Balandžio 03, 17:20:29 Beje dar toks dalykas kad kartais sustojus prie sviesoforo ar dar kur, pasmirsta salone tokias gal kaip kiausiais susvinkusiais.. Kvapas panasus i toki kai dujos sauna... Nors seip dujos pas mane nesaudo, tiesiog ta kvapa pamenu is turetu saudanciu bmw Katalizatoriai pasikišę jau reiškia...
Beje dar toks dalykas kad kartais sustojus prie sviesoforo ar dar kur, pasmirsta salone tokias gal kaip kiausiais susvinkusiais.. Kvapas panasus i toki kai dujos sauna... Nors seip dujos pas mane nesaudo, tiesiog ta kvapa pamenu is turetu saudanciu bmw
Pradėjo aanddriuss Benzinu ir dujomis varomi varikliai
Pradėjo Riccis Benzinu ir dujomis varomi varikliai
Pradėjo mntaz Dyzeliniai varikliai