Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 2.5 tdi pasiles variklis pradeda pulsuoti ir nenori kurtis  (Skaityta 6054 kartus)

Neprisijungęs Andiasas

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
kas gali buti kame bedos? :(

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
gali buti kruva reikalu, reik pradet nuo diagnostikos.

Neprisijungęs Andiasas

• Žiūrėti profilį
o diagnostika rodys bloga degima?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
diagnostika degima mato  (h)

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
pasikeisi siurbli kuro arba plundzeri ir vel bus gerai  ;)

Neprisijungęs Andiasas

• Žiūrėti profilį
man rodos remontas siurblio labiau apsimoketu nei pirkti deveta, nezinai koki nusipirksi. Gal zinot kas Siauliuose tokius darbus gerai ir uz prieinama kaina daro?

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
ar siurbliam jau plunzeriai atskirai parduodami? speju kaina turetu buti kaip pacios ceskes  :V nemanau kad ju yra pirkt. siaip pradziai diagnostika pasidaryt reikia, gal ten kruva reikalu, o gal tik plaktuko reikia

Neprisijungęs Andiasas

• Žiūrėti profilį
padarysiu sia savaite diagnostika

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
nekainuoja kaip visa ceske bet gal kaip puse.o tu plundzeriu sociai yra.tik reik zinot kur ieskoti.

Neprisijungęs justis17

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
nenoriu kurti  naujos temos tai cia parasyisu jei temos autorius nesupyks ;)
pas mane 2.5tdi, ant laisvu plaukioja apsukos tarp 700-800 rpm, variklis visas purtosi net nemalonu ziuret i toki :/ 
silta kuriasi is puses pasukimo..
kas galetu buti, nuo ko pradet ziuret?
zinau kad sakysit, kad diagnostika reikia darytis, bet tai noriu daryti jau blogiausiu atveju, gal bus cia kas susidure su tokia problema..

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
Andiasui - kur zadi sls diagnostika darytis, jei dareis kaip kainos?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Joooo...darytis diagnostika tik paskutini atveju.... na belieka tik sekmes palinket :D

Neprisijungęs Andiasas

• Žiūrėti profilį
dar nevariau... siaip kursenuose daro. o tiksliau drasuciuose berods ;) man rods kad 40 lt.

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
nenoriu kurti  naujos temos tai cia parasyisu jei temos autorius nesupyks ;)
pas mane 2.5tdi, ant laisvu plaukioja apsukos tarp 700-800 rpm, variklis visas purtosi net nemalonu ziuret i toki :/ 
silta kuriasi is puses pasukimo..
kas galetu buti, nuo ko pradet ziuret?
zinau kad sakysit, kad diagnostika reikia darytis, bet tai noriu daryti jau blogiausiu atveju, gal bus cia kas susidure su tokia problema..
nu tai restauruok siurblį, jeigu nepadės variklį perrink, na jeigu jau nepadės, tuomėt beliks blogiausias variantas - diagnostikos darymas.

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
zodziu, ko klausi to negausi, tik pasilazdavoti..tai kam man ta diagnostika daryti jei kas buvo su tuo susidures galetu man pasakyt kas yra ir viskas..

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
zodziu, ko klausi to negausi, tik pasilazdavoti..tai kam man ta diagnostika daryti jei kas buvo su tuo susidures galetu man pasakyt kas yra ir viskas..

:-] vo taip
vienas simptomas ne visad viena sprendima taisymui turi, kartais ir visa kompleksa.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
auksiniu minciu skyrelis laukia papildymo :D

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tau sakom kad siurlio bedos cia, nes kiek turejau dyzeliu tai jei karstas nebesikuria keisdavau siurbli arba plundzeri, ziuredavau kas pigiau, ir vel vaziuodavau.
klausimai?
 nera klausimu ;)

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
tau sakom kad siurlio bedos cia, nes kiek turejau dyzeliu tai jei karstas nebesikuria keisdavau siurbli arba plundzeri, ziuredavau kas pigiau, ir vel vaziuodavau.
klausimai?
 nera klausimu ;)
tau klausimu neturiu, nes matau nelb net skaityti moki...cia apie karsta-salta siurbli jei ka..
o kitiems, aciu uz pasipizdavojimus, pasidariau ta diagnostika, kad jums ramiau butu  ;) ;) (h)

Ûkininkas

• Svečias
klausimai?
 nera klausimu ;)
tau klausimu neturiu, nes matau nelb net skaityti moki...cia apie karsta-salta siurbli jei ka..
o kitiems, aciu uz pasipizdavojimus, pasidariau ta diagnostika, kad jums ramiau butu  ;) ;) (h)
iš kur bus čia ramiau  :D jei neparašei ka rado  ?!? 8-P

Neprisijungęs justis17

• Žiūrėti profilį
sake kad siurblio darbas netolygus ir kad reikia pameginti isvalyti pati siurbli arba jo elektrine dali, gali but nuo mauru apsines uztai ir yra tas netolygumas..ziuresiu ka cia reiks daryti..
prie to pacio, ar imanoma sukelti apsukas, nes biski uzgazavus iki 900 rpm nepulsuoja tas siurblys jau, tai sakau gal toks variantas imanomas butu man??

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai meistriukas gali tau sukelt kazkiek tas apsukas, jei neklystu siurblio virsu pastumes.

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
pasikeisk siurbli nes drauguj buva o plundzeris kazkur kainuoja 1200 litu ir dar plius darbas o siurbli nupirkom uz 700litu

Neprisijungęs Andiasas

• Žiūrėti profilį
ir as pagaliau pasidariau ta diegnostika...  rode netolygu siurblio darba ir 3 purkstukas su laidu neveike.  elektrine dalis buvo apaugus tais maurais, nuplove ir meistras pasake, kad ieskociau siurbllio, nes pradejo gryba visai pjaut.

Neprisijungęs Andiasas

• Žiūrėti profilį
sake kad siurblio darbas netolygus ir kad reikia pameginti isvalyti pati siurbli arba jo elektrine dali, gali but nuo mauru apsines uztai ir yra tas netolygumas..ziuresiu ka cia reiks daryti..
prie to pacio, ar imanoma sukelti apsukas, nes biski uzgazavus iki 900 rpm nepulsuoja tas siurblys jau, tai sakau gal toks variantas imanomas butu man??
nuplove siurblio elektrine daly ir apsukos  2000 stovi, labai daug pasikele  :-]