Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 2.5 TDI blogai uzsiveda karsta  (Skaityta 8833 kartus)

roma1988

• Svečias
C4 2.5 TDI blogai uzsiveda karsta
« Topic Start: 2009 Sausio 08, 22:09:00 »
nezinau ka daryt, nupirkau masiniuka, atrodo viskas tvarkoj :) zinoma siektiek reikejo ideti pinigelio i visokias smulkmenas bet...  ff   vienu zodziu, salta prie -18 laipsniu, viena karta pakaitinus zvakes kuriasi is kokiu 3-4 starterio pasukimu (+) bet kai varyklis susiles kartais reikia ilgokai pasukti starteri  :/ ir svarbiausia kai pastovi kokias 5-10 min. nuo to laiko kai uzgesinu :-{ kai pastovi kokias 2 val. zvakes neisijungia bet kuriasi iskart :V ir beto kol salta dumija labai melynai baltais dumais...

kompresija pamatuota viskas normoj, antifrizas nedingsta, tepala pakeiciau atrodo buvo be medaus...

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Re: C4 2.5 TDI blogai uzsiveda karsta
« Atsakymas #1: 2009 Sausio 08, 22:15:15 »
siurblio elektronine dalis parejus, sena beda

roma1988

• Svečias
« Atsakymas #2: 2009 Sausio 08, 22:16:29 »
kiek gali kainuoti remontas? (z)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Sausio 08, 22:19:49 »
Jei karšta blogai kuriasi, tai man atrodo ne el. dalis, o siurblio mechaninė dalis jau išdilusi. El. dalis būna kalta, kai visai nesikuria. Na bent jau taip ant naujesnių a6 yra ;)

roma1988

• Svečias
« Atsakymas #4: 2009 Sausio 08, 22:21:39 »
bet blemba salta tjgi gerai kuriasi..... beto saslta ar karsta normalei veikia, apsukos nesokineja, viskas zb :V

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2009 Sausio 08, 22:45:24 »
pamegink taip, kai bus jau uzsilusi tavo masina, uzgesink, ir bandyk kurti, jei nesikurs, uzpilk salto vandens at kuro siurblio, jei tada uzsikurs, tai kaltas siurblys (plundzeris) :)

roma1988

• Svečias
« Atsakymas #6: 2009 Sausio 09, 08:25:59 »
na kiek zinau tj uz plunzeri jau reiks atsegti $ keista tik tai jog jei kaip uzeina, del to tas salto vandens pilimas ant siurblio man atrodo nepatikimas patikrinimas :V

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Sausio 09, 10:29:31 »
ma irgi mintys linksta ton pusen kad plunzeris sedes?  Mindezai, kokia elektronine dalis gali buti sugedus?

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Sausio 09, 10:46:37 »
Tiksliai neivardinsiu,bet vienas pazystamas elektrikas ta problema issprendzia uz 50lt ikales papildoma reliushke:)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Sausio 09, 10:48:26 »
Tiksliai neivardinsiu,bet vienas pazystamas elektrikas ta problema issprendzia uz 50lt ikales papildoma reliushke:)
:V ?!? ?!? ?!? ?!? ?!? idomu butu suzinoti ka jis ten padaro

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Sausio 09, 11:49:31 »
negaliu garantuot, bet man atrodo kad padaro jog kaitintu zvakes ir esant karstam varikliui.paklausiu jo paties veliau

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Sausio 09, 12:07:21 »
negaliu garantuot, bet man atrodo kad padaro jog kaitintu zvakes ir esant karstam varikliui.paklausiu jo paties veliau

nu tai cia as nevadinciau remontu. taip daznai tikrina toki gedima. nuima fiske nuo daviklio. zinau pora audiniu kurios taip vazinejo. bet mazdaug po metu siurbliai visai numiro

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Sausio 09, 12:45:39 »

nu tai cia as nevadinciau remontu. taip daznai tikrina toki gedima. nuima fiske nuo daviklio. zinau pora audiniu kurios taip vazinejo. bet mazdaug po metu siurbliai visai numiro
nu jo,cia pigus greitas ale remontas:) gi nevazinesi su ta pacia mashina iki grabo, ja galima ir parduot:)

roma1988

• Svečias
« Atsakymas #13: 2009 Sausio 09, 20:45:01 »
na jei jau tvarkyt masina tj tvarkyti normaliai, o ne deti visokias nesamoningas reliuskes :D
o idomu kokia diagnostika ar parodytu kame beda? ?!?

Neprisijungęs Geduxxx

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Sausio 19, 19:22:57 »
Pas mane ta pati problema buvo ir dar pas tris draugus, viskas issisprende suregulaivus normaliai degima, siaip gali su siurblio el dalim problemu, bet dazniausia buna netikslus degimas. Vel man buvo nutike taip, tai paankstino degima cia ziemai, o vasara ant nulio palieku

roma1988

• Svečias
« Atsakymas #15: 2009 Sausio 20, 13:05:08 »
Pas mane ta pati problema buvo ir dar pas tris draugus, viskas issisprende suregulaivus normaliai degima, siaip gali su siurblio el dalim problemu, bet dazniausia buna netikslus degimas. Vel man buvo nutike taip, tai paankstino degima cia ziemai, o vasara ant nulio palieku

o kur tvarkei masina?

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Sausio 21, 10:57:17 »

o kur tvarkei masina?
sakyk miesta - tada zmones jau duos kontaktus :)

Neprisijungęs Geduxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Sausio 23, 19:03:21 »
Vilniuj, koraluose yra garazai, ten i jos ivaziavus yra meistriukas kuris tvarko zyzelius diagnostikos ir visa kita chuine. Kiek zinau normalus, bet jis man nepatiko, kazkoks labai jau pasikeles man pasirode, bet degima isstate ir nulupo 150 lt, o daugiau nelabai ka zinau, nes nelabai ka tvarkau

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Sausio 23, 19:11:41 »
Vilniuj, koraluose yra garazai, ten i jos ivaziavus yra meistriukas kuris tvarko zyzelius diagnostikos ir visa kita chuine. Kiek zinau normalus, bet jis man nepatiko, kazkoks labai jau pasikeles man pasirode, bet degima isstate ir nulupo 150 lt, o daugiau nelabai ka zinau, nes nelabai ka tvarkau

tai kam toki siulai jei uz degimo sureguliavima 150lt nulupo. cia jau vagyste o ne darbas

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Sausio 23, 20:51:15 »

nu joo, man pernai audi centre kaune, siurblio dirza uzdejo, visiskai pabegusi degima pastate, taip pat 150 paeme :)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Sausio 23, 21:01:14 »
tai dar neaisku kaip jus isivaizduojat ta degimo pastatyma.man kai state degima tai visas kuro normas reguliavo sustate viska i metkes.klaidas tryne ir visa kita kas priklauso prisijungus kompa padaryti jei kas negerai.tai 200lt uz tiek paeme.

Neprisijungęs Geduxxx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Sausio 24, 13:57:27 »
Cituoti iš: Geduxxx ... Vakar19:03:21

tai kam toki siulai jei uz degimo sureguliavima 150lt nulupo. cia jau vagyste o ne darbas

Tai mane paklause kur tvarkiau, o siaip nesakiau dar ir kaina prasiau, o pirmas komentaras buvo, tai kad ta problema pas mane susitvarke sureguliavus degima. idemiau skaityk komentarus. Na dar tryne klaidas poto nueme visokius oel ir in1, plius dar padare diagnostika. Pasake kad jokiu klaidu nemeta ir viskas tvarkoj, galiu pilti zyzeli ir minti kur noriu.

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Sausio 26, 08:42:59 »
as tai 60 ar tai 80 sumokejau uz sureguliavima, sugaudyma pagal mietkes. vilniuje. nu i labai patenkintas.
beja, pastebejimas, pas lenkus uzsipyliau pigesnes saliarkos :) pabandymui - ala visai nieko :)

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Sausio 26, 10:12:15 »
tai dar neaisku kaip jus isivaizduojat ta degimo pastatyma.man kai state degima tai visas kuro normas reguliavo sustate viska i metkes.klaidas tryne ir visa kita kas priklauso prisijungus kompa padaryti jei kas negerai.tai 200lt uz tiek paeme.

jei yra butinybe tai sutinku, taciau aubi centru uz 150 litu darbu esu patenkintas. Su trauka viskas normaliai, kuriasi is puses abaroto, per salcius vedesi taip pat gerai.

roma1988

• Svečias
« Atsakymas #24: 2009 Sausio 26, 14:45:47 »
reiks kada nuvaryt i tuos tavo garazus... geriau pradziai investuosiu 150 uz diegimo nustatyma....  jei nepades tj jau reiks istustint pinigine ant naujo plunzerio (z)