Ant orginalios audi gamma pravodkes pas mane nebuvo tos jungties is viso, nors pats magiukas toki isejimas turi.
Ant audi deltos magiuko taip pat yra tas isejimas, o ant bose pravodkes eina jau fyske, kuria į magiuka pajungti galima. (PS. Delta lipduko nuoroda idejes esu ankstesniame post'e)
Pas a6 c4 AVANT bose sistemoje priekiniu duru koloneles su atskirais stiprintuveliais duryse eina. Galiniu dureliu garsiakalbiai uzmaitinami nuo bagazineje esancio bosavyko stiprintuvo. Bosavyke stovi dar du garsiakalbiai.
Jo naudos is to pribumbaso nelabai yra, tik kaip ir kad sakei, jei yra galimybe - reik pasijungti

keista kad su originalia gama neveikia, manau turi veikti, bet aš žinok neturiu patirties su plačiasnukiais magais, man tos mašinos per naujo
o tai plačioje deltoje tos fiškės nėra, t.y. ant lipduko nenurodyti tie kontaktai?
kiek pamenu tai ten cd dainos nr lyg nerašo? nes pas senuosius magus tai rašo arba dažnį arba žodį TAPE, ką gamma cd magai rašo nežinau
šiaip tai tai yra visiškai beprasmė funkcija, bet žinau tą norą pasijungti, nes ji tiesiog "yra"
nebūtų jos apskritai sugalvota, būtų ramu
šitą, pas c4 bose sistema irgi eina su 4 aktyviais garsiakalbiais?