Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi pludes bake keitimas  (Skaityta 6067 kartus)

Neprisijungęs Dan Brown

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Re: audi pludes bake keitimas
« Topic Start: 2010 Gruodžio 29, 08:14:27 »
tu paziurek ka isai parase kad plude jamasi kartu su siurbliu , o cia ira netiesa  ;)
pradžioj prisimink kaip pats ėmei siurblį. plūdę ištraukei biski o šlangą su dviem laidais nukirpai? (!?)

virsininkas tu jai pats neardes ir nezinai kask , kaip ,ir kur tai geriau patilek buk zmogus , nes as ka perejau savo rankomis , tai anto tu manes nepajimsi niekaip ir zinok as ant mechanikos nesu zaliai , man jai reikes as ir motora persirinksiu ir masina persidazysiu

taip kad as jai zinau tiksliai kas , kur ir kaip as ir parasau o jai as nezinau tiksliai ir parasau kad nezinau tiksliai o tik galvojiu taip  ;)
gerai jau,gerai.Matosi krutas esi,tik uodegos labai nekelk,nes is gramatikos dvejetas.Pasikartosiu :galima isimti su siurbliu ir be jo.Cia kaip kam patogiau

ko tu man nepajungiai vandens sklendes kai keitei peciuko radiatoriu, jei taip verkiai, kad nera jos pas mane?
tu turbut nesveikas.Ikisai man triperi ir dabar skandalini,kad kazko nepadariau.As tavo triperi puikiai atsimenu ir galiu nupasakoti visus gedimus kurie jame buvo.Pirmas pozymis ,kad nereikia su juo prasidet, buvo  santechninis kranas kokiu pas mane prisijungia skalbianke.

tu dar karta mano masina triperiu pavadink...