Taigi,sakiau,nusukai vadinamą spyruoklę.Po vairu prie jo yra pritvirtintas toks kaip ir padas,iš kurio išeina laidas.Taigi,kai pakeisi jį kitu,ir su kompu užgesinsi klaidą,ji ir nebeatsinaujins.....Man taip pat buvo
Citata iš: Vyttelis 2009 Liepos 17, 11:15:08 Taigi,sakiau,nusukai vadinamą spyruoklę.Po vairu prie jo yra pritvirtintas toks kaip ir padas,iš kurio išeina laidas.Taigi,kai pakeisi jį kitu,ir su kompu užgesinsi klaidą,ji ir nebeatsinaujins.....Man taip pat buvo ir man...
Citata iš: Sintetic 2009 Liepos 20, 11:08:24 Citata iš: Vyttelis 2009 Liepos 17, 11:15:08 Taigi,sakiau,nusukai vadinamą spyruoklę.Po vairu prie jo yra pritvirtintas toks kaip ir padas,iš kurio išeina laidas.Taigi,kai pakeisi jį kitu,ir su kompu užgesinsi klaidą,ji ir nebeatsinaujins.....Man taip pat buvo ir man...susitvarkej? beda ten?
Sveiki, ardziau biski skydeli,vaira nueiminejau,viska surinkus uzsidege air bag lempute (a6 c4) .Dabar galvoju,ar kazka vaire pridirbau,ar lempute isemes idejes uzdegiau ja(gal seniau ji nektaktavi ir nedege del to). Vare ziurejau su testeriu visi laidai( keli tik tera) visi kontaktai veikia,nerodo kad nebturu kur kotakto. Negi kazka galejau pazeisti ir del to uzsidege? O jeigu dega reiskias avarijos metu air bagas neissautu? bet tada kodel visi kontaktai rodo kad ner nutruke? common chebra numeskit minciu kokiu nes nezinau nuo ko pradet ka tikrinti dar ir kaip issiaiskinti kas kalas nesu linkes pirkineti daliu neisitikines kas tiksliai kaltas...
Jeigu nuiminėjai skydelį , air bagą ir buvai ijungęs degimą, tai klaida ir atsiranda.
Pradėjo maNas Kėbulo ir salono skyrius
Pradėjo kolkas Bendri klausimai, atsakymai (ne apie techniką)
Pradėjo hdmi Kėbulo ir salono skyrius