Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi c4 kokie butini veiksmai pries nuimant air'bag?(uzsidege air'bag lemput db)  (Skaityta 3989 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Taigi,sakiau,nusukai vadinamą spyruoklę.
Po vairu prie jo yra pritvirtintas toks kaip ir padas,iš kurio išeina laidas.
Taigi,kai pakeisi jį kitu,ir su kompu užgesinsi klaidą,ji ir nebeatsinaujins.....
Man taip pat buvo  (+)
ir man...

Neprisijungęs kelas

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
Taigi,kai pakeisi jį kitu,ir su kompu užgesinsi klaidą,ji ir nebeatsinaujins.....
Man taip pat buvo  (+)
ir man...

susitvarkej? beda ten?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Man taip pat buvo  (+)
ir man...

susitvarkej? beda ten?
taip sutvarkiau, lygiai tokiu paciu metodu kaip Vyttelis parase. kokiu klausimu tau dar kyla, juk zinai kur beda imi ta detale ir keiti

Neprisijungęs kelas

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu tai cia forume resinejamt beda irgi nepasisalins :)

Neprisijungęs ST1G

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
Pasmane meta klaida kad per didele varza, kas gali but ?

Neprisijungęs kwninja

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ardziau biski skydeli,vaira nueiminejau,viska surinkus uzsidege air bag lempute (a6 c4) .Dabar galvoju,ar kazka vaire pridirbau,ar lempute isemes idejes uzdegiau ja(gal seniau ji nektaktavi ir nedege del to). Vare ziurejau su testeriu visi laidai( keli tik tera) visi kontaktai veikia,nerodo kad nebturu kur kotakto. Negi kazka galejau pazeisti ir del to uzsidege? O jeigu dega reiskias avarijos metu air bagas neissautu? bet tada kodel visi kontaktai rodo kad ner nutruke? common chebra numeskit minciu kokiu nes nezinau nuo ko pradet ka tikrinti dar ir kaip issiaiskinti kas kalas  (!?) (H-)  nesu linkes pirkineti daliu neisitikines kas tiksliai kaltas...  !! :-{

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ardziau biski skydeli,vaira nueiminejau,viska surinkus uzsidege air bag lempute (a6 c4) .Dabar galvoju,ar kazka vaire pridirbau,ar lempute isemes idejes uzdegiau ja(gal seniau ji nektaktavi ir nedege del to). Vare ziurejau su testeriu visi laidai( keli tik tera) visi kontaktai veikia,nerodo kad nebturu kur kotakto. Negi kazka galejau pazeisti ir del to uzsidege? O jeigu dega reiskias avarijos metu air bagas neissautu? bet tada kodel visi kontaktai rodo kad ner nutruke? common chebra numeskit minciu kokiu nes nezinau nuo ko pradet ka tikrinti dar ir kaip issiaiskinti kas kalas  (!?) (H-)  nesu linkes pirkineti daliu neisitikines kas tiksliai kaltas...  !! :-{

Jeigu nuiminėjai skydelį , air bagą ir buvai ijungęs degimą, tai klaida ir atsiranda.

Neprisijungęs kwninja

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Jeigu nuiminėjai skydelį , air bagą ir buvai ijungęs degimą, tai klaida ir atsiranda.

Taip ir buvo :) gal taip ant smugio gali nupasakoti ka padaryti kad ja panaikinti? :)

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Prisijungi vagcom'ą ir ištrini klaidą. :)