Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C4 AIR BAG tikrinimas  (Skaityta 8359 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Audi C4 AIR BAG tikrinimas
« Topic Start: 2007 Spalio 29, 20:36:48 »
Hey:D tai va yra ceske 94 metu ant pacio airo rasi kad AIR BAG yra kai atidarius duris vairuotoju pusej prie aneles netoli ten saugikliu tu irgi yra toks paveikslelis su dirzu nu tipo AIR BAG ant stiklo irgi uzklijuota AIR BAG bet kaip suzinot ar ji tikrai yra ? :D
girdejau wolkswageno klubuose kad tipa kai dirza prisisegi ar kazkas tokio lempocka uzsideg bet siaip net nzn ? gal kas zinot kaip patikrint ar ji tikrai yra ?

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1: 2007 Spalio 29, 20:39:24 »
Nepatikrinsi praktiškai, nepabandęs realiai :)
Pirma pažiūrėk, ar dega airbag lemputė pasukus degimą. Jei dega, tai 50%, kad yra. Bet šiaip jei jau tvarkingai slepia, tai įdeda apgavikus, kad net ant diagnostinio kompo nesuprasi, ar yra airbag. Gali tik vizualiai apžiūrėti pačia pypinę, ar nėra klijuota, ar lempukas tvarkingai dega ir t.t.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2007 Spalio 29, 20:45:36 »
pasukus degimą tai nedega...o siaip pypine tvarkingai atrodo...neardyta,netrankyta:D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #3: 2007 Spalio 29, 20:48:01 »
Kelintų metų C4? Jei virš 93m., tai reiškia nebėra jau tavo airbago :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2007 Spalio 29, 20:53:00 »
94 ji yra , kodel nebera ?:D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #5: 2007 Spalio 29, 21:02:48 »
94 ji yra , kodel nebera ?:D

Todėl, kad degtų airbago čekas, bet dabar nedega :) Matyt lemputė išoperuota. Išsiimk skydelį, 99%, kad rasi lemputę išimtą.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2007 Spalio 29, 21:35:23 »
nu vadinas taip turi but :D ai knistis ardyt gerai bus ir taip :D

2rnas

• Svečias
« Atsakymas #7: 2007 Spalio 29, 21:54:26 »
o ar tinka vairas ant c4 nuo a4 ar a6 (c5)?

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #8: 2007 Spalio 30, 08:16:33 »
o ar tinka vairas ant c4 nuo a4 ar a6 (c5)?

Įmanoma pritaikyti.

2rnas

• Svečias
« Atsakymas #9: 2007 Spalio 30, 09:40:23 »
ta prasme perdarinet? tada ne kas... norejau pasikeist vaira i padoresni, nes sitoks vairas mane zudo :-{

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2007 Spalio 30, 14:56:32 »
ta prasme perdarinet? tada ne kas... norejau pasikeist vaira i padoresni, nes sitoks vairas mane zudo :-{
pas mane panasus tik storesne ta "poduske" nu tas gabalas vidurinis siaip geriau atrodo nei tavo nors siaip viena ir tas pats :D

2rnas

• Svečias
« Atsakymas #11: 2007 Spalio 30, 14:58:04 »
cia ne mano, radau panasia nuotrauka ir idejau. pas mane panasus labai.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2007 Spalio 30, 16:08:53 »
cia ne mano, radau panasia nuotrauka ir idejau. pas mane panasus labai.
su air begu ?

2rnas

• Svečias
« Atsakymas #13: 2007 Spalio 30, 16:26:45 »
jo. bet kazin ar yra tas airbag'as. imesta bus kokia rele ir viskas, nes kai uzvedi masina tai tvarkingai lempute biski padegus uzgesta.

Neprisijungęs povivilas

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi C4 AIR BAG tikrinimas
« Atsakymas #14: 2009 Sausio 28, 13:01:03 »
issiimk klimos valdymo bloka ir paziurek bent ar tarp jo ir pelenines yra airbag kompas.

Neprisijungęs arcimas

• Įrašai: 1821
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Sausio 28, 14:11:46 »
pas mane va toks vairas su airbegu, kaip ir kazkas sake su stambesne "paduska "  :D

tai va pas mane ir neaisku ar vis dar yra airbegas.. anksciau visada lempukas degdavo kokia minute o veliau uzgesdavo, o dabar tai pastoviai... pasinoje yra net keli lipdukai zymintis kad airbegas stovi, tik ant sonines stoikes kaip supratau yra dar ir jo galiojimas uzrasytas  :D iki 2009-06  gal atejo laikas jau ir uzsidege lempukas...  :V airbag valdimo blokas stovi ten uz pelenines, buvau isemes vairo vidurine dali tai paduska matos graziai suviniota, beto ir pats vairas tvarkingas,  kai buvau nuemes buferi, nezinojau kur tie smugio davikliai, beto nieko panasaus nemaciau net  :V

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Sausio 28, 14:14:53 »
Klaidas prasitrink su kompu ir nebedegs tas airbag lempukas.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Sausio 28, 14:17:39 »
tikrinau klaidas, anksciau rode kad kazkas netvarkoi su lempute, bet nieko netvarkingo neradau, dabar tai pastoviai dega...

Neprisijungęs Arnulis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Sausio 28, 17:31:47 »
pas mane va toks vairas su airbegu, kaip ir kazkas sake su stambesne "paduska "  :D

tai va pas mane ir neaisku ar vis dar yra airbegas.. anksciau visada lempukas degdavo kokia minute o veliau uzgesdavo, o dabar tai pastoviai... pasinoje yra net keli lipdukai zymintis kad airbegas stovi, tik ant sonines stoikes kaip supratau yra dar ir jo galiojimas uzrasytas  :D iki 2009-06  gal atejo laikas jau ir uzsidege lempukas...  :V airbag valdimo blokas stovi ten uz pelenines, buvau isemes vairo vidurine dali tai paduska matos graziai suviniota, beto ir pats vairas tvarkingas,  kai buvau nuemes buferi, nezinojau kur tie smugio davikliai, beto nieko panasaus nemaciau net  :V

tvarkingas vairuotojas .. utenos paxmielui :D tik kaip tu ja ten igrust sugebejai? :-]

tpfu gi cia ne ceske.. tai gal lengvai lenda..  :P

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Sausio 28, 17:40:29 »
ispradziu nesupratau ka cia sugrudes esu  :D masinoje siukslynas, nekreipkit demesio  :D o utenos tai ilenda taip standziai ,  :D :D :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Sausio 28, 21:01:03 »
tikrinau klaidas, anksciau rode kad kazkas netvarkoi su lempute, bet nieko netvarkingo neradau, dabar tai pastoviai dega...

Ankščiau tau buvo nereikšminga klaida, kad ją užfiksuoti,reikėjo saugiklį pasuktam degimui airbago ištraukti.Tada būtum numetęs ;)

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Sausio 28, 22:08:42 »

Ankščiau tau buvo nereikšminga klaida, kad ją užfiksuoti,reikėjo saugiklį pasuktam degimui airbago ištraukti.Tada būtum numetęs ;)

o dabar kai jau pastoviai dega, ijungus degima ir airbego saugikli isemus klaida numusiu ? :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Sausio 29, 08:10:37 »

o dabar kai jau pastoviai dega, ijungus degima ir airbego saugikli isemus klaida numusiu ? :)

Netaip supratai. Reikėjo saugiklį tam išimti,kad kompas klaidą užfiksuotų.Tada su kompu būtum nutrynęs. Saugiklio išėmimas tau būtų padėjęs tik klaidą teisingą gauti,kad galėtum ją nutrinti,nes kai kurių klaidų kompas nemato.

Neprisijungęs arcimas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Sausio 29, 11:45:13 »
nezinojau sito, tai nuvazeves diagnostika darytis istrauksiu saugikli, kaip ir sakei ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Sausio 29, 11:46:58 »
nezinojau sito, tai nuvazeves diagnostika darytis istrauksiu saugikli, kaip ir sakei ;)

Jį ištraukti reikia tuomet,kai airbago lemputė ilgokai dega,bet po to užgęsta. Tada šitos klaidos nemato kai kurie kompai. Išlupi saugiklį, pasigauna normalią klaidą, įkiši saugiklį ir numetinėji klaidą.