Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi C4 2.8, nesudega kuras..  (Skaityta 2720 kartus)

Neprisijungęs essential

• Įrašai: 151
    • Žiūrėti profilį
Audi C4 2.8, nesudega kuras..
« Topic Start: 2009 Gegužės 27, 11:45:28 »
Sweiki, vakar bandziau prasivaryt TA ir nepavyko, is esmes viskas tvarkoje, tik va ant duju CH ~900 ppm, o CO 270%, pries koki menesi buvau diagnostikoj, ir dirza ten pat isstatinejo po nedidelio remonto.. Tai po isstatymo CH buvo apie ~400, tai siek tiek daug, bet TA su tokiu praleidzia.. Kas keisciausia, kad ant bendzo viskas gerai CO 0.80%, o CH 244ppm. Beje kazkaip traukos visai nera tiek bendzu tiek dujom, vaziuoja kaip BMW 520, o gal net ir blogiau.. Anksciau kai CH buvo pakenciama tai ir trauka ligtais geresne buvo... O dabar jau kokias 2 savaites jauciasi kad ji nenori vaziuot, beje ta netraukima pajutau mazdaug tada kai su draugeliu garaziuke biski persistengem su duslintuvu, t.y. ispjovem galinio bakelio 2 negraziai atrodancius vamzdelius ir ivirinom viena dideli vamzdi, noredami gaut siek tiek malonaus garso, bet isejo taip, mieste vazinet neimanoma, nes salone net ausis uzgula tas uzimas..  (!?) Aisku nezinau ar tai susije bet man atrodo poto ir kazkaip trauka dingo.. Beje uzgesinus masina dar kokias 2-3 min eina garas is duslintuvo. Seip neveikia 1 lembda bet ji dujom itakos neturi nes mechaninis voztuvas stovi..
Variklis lyg ir dirba normaliai..
Prirasiau cia tiek visko, tai gal turit minciu kas pas mane ten su ja negerai..  (!?)