Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi c4 2.5 . Kartais nesikuria masina silta gal rele  (Skaityta 1102 kartus)

Neprisijungęs AUDI 2.5

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
sweiki. gal zinot kame problema gali buti pas mane audi 100 c4 2,5tdi silta-salta kuriasi gerai, bet uzeina karsta nesikuria - uzsidega pakaitinomo zvakiu lempute ir vsio neuzkursi pabuna 1-2h kuriasi viskas gerai galvoju gal cia pis.. prota pakaitinomo zvakiu rele kokia nes pakaitinimo zvakiu lempute vasara man niekad nedega tik tada kai nesikuria (kai buna siltas matoras)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
nu ideja kad kai nesiveda pilt salta vandeby ant siurblio jei pades,tai tada siurblio plundzeris kaltas,o jei ne tai kompas kokia klaida meta(atsimenu buvo simtinej panasei tai budavo pliusa paduodam ant gesinimo voztuvo,uzvedam palaikom ir viskas ok buna) aisku cia ne gedimo salinimas,bet iseitis uzgesus kazkur,kur nera kaip taisyt...

Neprisijungęs AUDI 2.5

• Žiūrėti profilį
va siandien pale parduotuve uzgesinau kai gryzau kelis kartus degima perjungiau kol lempute dege gal koki ketvirta karta kai degima injungiau nebedege lempa tj uzsikure iskarto o kai dega pasildinimo zvakiu lempa sukti gali iki tol kol akumas isgais vistiek neuzsiveda. .

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
zvakiu lempa tau elektronikos gedima rodo,o ne relej ieskok slieku

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
zvakiu lempa tau elektronikos gedima rodo,o ne relej ieskok slieku

teisybe (y)

Neprisijungęs AUDI 2.5

• Žiūrėti profilį