Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 liuko/lempos plastmasė  (Skaityta 875 kartus)

Neprisijungęs shaqas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Audi A6 liuko/lempos plastmasė
« Topic Start: 2013 Kovo 11, 16:40:41 »
Sveiki, gal kam yra buvę ar šiaip gal turi kokių patarimų kaip pritvirtinti tą plastmasę atgal į skylę, ten nulūžinėję yra du tokie geležiukai kur fiksuojasi priekyje ir gale plastmasės kur užsikabina, su epoksidiniais buvau suklijavęs tą plastmasę, bet vėl išlūžo, žiūriu į tą skylę ir neįsivaizduoju kaip ten ją užkišt? Prie to pačio norėčiau paklaust gal kas gali paaiškint ar patarimų, kaip ir kur susidėt lemputes, kad šviestų atidarius duris kurnors į kojas, išvis pas mane tokių nėra, ir toj plastmasėj ir jungtukas sulužęs, tai reiks kažkaip ir tą jungtuką sutvarkyt.

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 liuko/lempos plastmasė
« Atsakymas #1: 2013 Kovo 11, 19:10:32 »
patarciau nauja ta remeli nusipirkt. o jai nori kad i kojas sviestu tai jai pas tave a6 c4 tai pas audzius yra originalus koju apsvietimas komplektas lyk 30lt

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Kovo 11, 19:30:46 »
patarciau nauja ta remeli nusipirkt. o jai nori kad i kojas sviestu tai jai pas tave a6 c4 tai pas audzius yra originalus koju apsvietimas komplektas lyk 30lt
jau seniai neber, nebet dar gal gaves kur :)

Neprisijungęs shaqas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Kovo 11, 19:37:25 »
reiks paieškot to originalaus, beje ieškojau to rėmo, dafiga laužynų apvažiavau, visur kitokie yra :D neįkertu kas per mašina pas mane, atrodo pas kitus tas pats viskas, bet  ta plastmasė ne tokia

Neprisijungęs LaurynasK

• Įrašai: 181
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Kovo 21, 20:36:23 »
Bandziau as ir su karstais klijais tuos metaliukus ir su apoksidke, ir dar su visokiu biesu, vis tiek nuluzdavo. Galu gale nuo stiklo puses kur siek tiek uzsilenkia ivariau kniede, idealiai neprisiglaude, bet nebarska, kniedes irgi nesimato, ir laikosi :D

Neprisijungęs aegis

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Kovo 21, 21:36:48 »
Sveiki, gal kam yra buvę ar šiaip gal turi kokių patarimų kaip pritvirtinti tą plastmasę atgal į skylę, ten nulūžinėję yra du tokie geležiukai kur fiksuojasi priekyje ir gale plastmasės kur užsikabina, su epoksidiniais buvau suklijavęs tą plastmasę, bet vėl išlūžo, žiūriu į tą skylę ir neįsivaizduoju kaip ten ją užkišt? Prie to pačio norėčiau paklaust gal kas gali paaiškint ar patarimų, kaip ir kur susidėt lemputes, kad šviestų atidarius duris kurnors į kojas, išvis pas mane tokių nėra, ir toj plastmasėj ir jungtukas sulužęs, tai reiks kažkaip ir tą jungtuką sutvarkyt.

Pas mane audei sita beda ankstesnio seimininko(nelietuvio) buvo spresta su kazkokia stingstancia derva ar kazkuom panasiu (tokia juoda kietos gumos mase). Plastmase buvo tiesiai priklijuota prie stoglangio varikliuko. Pakeiciau varikliuka (nes blogas buvo) ir vel tokiu paciu budu priklijavau iki kol rasiu sveika plastmase.