Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C4 2,5 TDI - pirkimas ir į ką atkreipti dėmesį  (Skaityta 145299 kartus)

Neprisijungęs System0609

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ei tapku v pol tada matau i veidrodeli daug juodo dumo=)
kai pas mane turbos interkulerio shalnga buvo mirus, tai tapke paspaudus budavo galima sleptis uz dumu uzdangos :D:D
dabar net dusliaros 2 savaite nereik plaut (gezishkai dyydele ir gezishkai uzriesta) :D
Gal gali pasakyt kiek mokejai uz nauja slanga nes ir man tas pats? Davus gazo gerai tai dumu gerai palieka ir suodziai ant asfalto lieka  :D

edma1981

• Svečias
o pas mane pasirodo kame saknys buvo del duminimo-pabeges degimas (velyvas) ir kuras per daug atsuktas tai ir rydavo 11ltr, o dabar po tvarkymo beveik ir nemeta juodo dumo (aa)

Neprisijungęs poska

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
slangu kainos nuo 270-300lt ,devetos 150lt , o as pirkau sunkvesszimio ausinimo slanga nauja tai9 sumokejau 93lt tai va kokios kainos

edma1981

• Svečias
sakai uz padoria man atrodo cia pigiai :O buciau as rades tada uz tokia kaina dar Q :-{

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
ratai geruliai  :G cia turbut buvo 103kw :V

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ei tapku v pol tada matau i veidrodeli daug juodo dumo=)
kai pas mane turbos interkulerio shalnga buvo mirus, tai tapke paspaudus budavo galima sleptis uz dumu uzdangos :D:D
dabar net dusliaros 2 savaite nereik plaut (gezishkai dyydele ir gezishkai uzriesta) :D
Gal gali pasakyt kiek mokejai uz nauja slanga nes ir man tas pats? Davus gazo gerai tai dumu gerai palieka ir suodziai ant asfalto lieka  :D
shlanga sena :) apvyniota kruva santechnines izoliacijos :)
dabar gresia nauja - sportine silikonine, ji gausis ~ 50 - 70 litu - matuojama centrimetrais, nes nauja originali tik yra - tai virs 320 lt

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi va turiu nusizejes viena AUDI A6 2.5 TDI QUATTRO  su 250 000 rida.  1996 metu. klim. sidomos sedynes, balta oda....
 Ir kaip visai uz padoria kaina 3500euro ir tai dar nera galutine...  Beje noreciau suzinoti daugiau apie chip siam varikliui ....
uz tokia kaina tdi Q  :-{ reikejo skambint ir ciupt, as saviske pries nepilnus metus uz 3700 su tauktu dirzu paemiau ir sakiau pigiai :)

Neprisijungęs ST1G

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
variklio pagalves ziurek, vienos kaina 500 LT ir TIK AUDI centre, pats ieskojau teko pirkt is audi centro, nu ir lyg viskas, duminguma ziurek.

Neprisijungęs LeEx

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
o kaip variklis 2.5 situ masinu ? girdejau gandu kad jie nera labai patvarus ir byra  :V

galit patvirtinti arba paneigti si fakta kas vazineja  (h) noreciau nusipirkti 2.5tdi 103kw 95-97m su quattro arba be  8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Balandžio 20, 21:11:42 sukūrė LeEx »

Neprisijungęs virgasas

• Įrašai: 9
    • Žiūrėti profilį
Is kur tie gandai.Pats variklis neuzmusamas.O visa kita nuo ekspluotacijos priklauso :-]

Neprisijungęs MAUZERIS

• Įrašai: 193
    • Žiūrėti profilį
c4 kebule tikrai geresnes a6 tos,ir motorai patvarus ir vaziuokle paprasta ir nebrangi tvarkymui (o),dirzus ir tepalus keiti laiku ir bedu nera pats su tokia vaziuoju ir patenkintas esu (aa)

flex

• Svečias
c4 kebule tikrai geresnes a6 tos,ir motorai patvarus ir vaziuokle paprasta ir nebrangi tvarkymui (o),dirzus ir tepalus keiti laiku ir bedu nera pats su tokia vaziuoju ir patenkintas esu (aa)

100/c4 irgi tokie patys patvarūs motorai ;)

skiriasi tik išvaizda ir dyzelinio motorų pasirinkimu kaip 1.9 tdi ir 2.5tdi (103kw)

Neprisijungęs Napolis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Idomu ar skiriasi A6 dyzelio vaziuokle nuo benzino? Turiu A6 dyzeline, bet vaziuokle tai kietokia, bicas turi A6 benza tai zymiai minksciau vaziuoja.

flex

• Svečias
Sveiki,

Idomu ar skiriasi A6 dyzelio vaziuokle nuo benzino? Turiu A6 dyzeline, bet vaziuokle tai kietokia, bicas turi A6 benza tai zymiai minksciau vaziuoja.

Ne, važiuoklė yra ta pati. Nebent buvo užsakyta pas tave kietesnė važiuoklė (kietesnės spyruoklės). Arba kažkas prieš tave pasirūpino tom spyruoklėm :D

Neprisijungęs Napolis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Ne, važiuoklė yra ta pati. Nebent buvo užsakyta pas tave kietesnė važiuoklė (kietesnės spyruoklės). Arba kažkas prieš tave pasirūpino tom spyruoklėm :D
Jasna, reiks žiūrėti tas spyruokles tada.

Neprisijungęs ST1G

• Įrašai: 351
    • Žiūrėti profilį
As nuspirkau irgi su idomiom spiroklem, labai kietos ir aukstis skiriasi daug maz ant 8cm nuo tokios pat audines.

Neprisijungęs Tom

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, galvoju apie A6 C4 2.5TDI 1995/6. Ar verta dar jas imti? Dar konkurentas butu Passat B5 1.8 benzinas arba 1.9 dyz, bet ji sunkiau rast uz mazesne kaina... Manot imanoma nupirkti gera A6 C4 uz 3000eu (o gal ir pigiau?)?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 28, 18:08:45 sukūrė Tom »

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, galvoju apie A6 C4 2.5TDI 1995/6. Ar verta dar jas imti? Dar konkurentas butu Passat B5 1.8 benzinas arba 1.9 dyz, bet ji sunkiau rast uz mazesne kaina... Manot imanoma nupirkti gera A6 C4 uz 3000eu (o gal ir pigiau?)?
Imanoma, viskas imanoma. Tik reik ieskot. Tik pasilik ~ 1000 litu ir iskarto pasikeisk dirzus.

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Imanoma, viskas imanoma. Tik reik ieskot. Tik pasilik ~ 1000 litu ir iskarto pasikeisk dirzus.

koki dar 1000lt. Nesvaikit ...
Gera nupirkt tokia tikrai sunku, jei renkiesi su diagnostine iranga.

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį

koki dar 1000lt. Nesvaikit ...
Gera nupirkt tokia tikrai sunku, jei renkiesi su diagnostine iranga.
prasau vienas is variantu
http://auto.plius.lt/skelbimas/lange/lengvieji-automobiliai/audi-a6/id-501740

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tik bbz, kiek realiai jos gyvos, kai pradėtum klibinti :)

Neprisijungęs gede

• Įrašai: 356
    • Žiūrėti profilį
Kaip pvz. tokios, debiliškai iškeltos į debesis, tai ir rades neimčiau, ir važiuoklė ir mašiniukas turbūt išžąginti iki galo ;)

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
Tik bbz, kiek realiai jos gyvos, kai pradėtum klibinti :)
ne nu tai cia ir durniui aisku kad nei viena nera ledine,bet esme kad gali paimti

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
geras, senas visu megiamas dyzelis..idealu sunkiai rasi..bet padoru tikrai  galima rast..