Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C4 2,5 TDI - pirkimas ir į ką atkreipti dėmesį  (Skaityta 145328 kartus)

Neprisijungęs GARNYS

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Po ilgu apmastymu nusprendziau nusipirkti AUDI A6 2,5 TDI 103kw(kokiu 1996 metu). Ir mastau, i ka reiktu atkreipti demesi perkant si nenauja autompbiliuka. Kokios daznai pasitaikancios ligos siem modeliam buna, kaip atpazinti turbina, ar ji dar tarnautu man(nuo kokiu apsuku ji sudirba ir tt).Ar sias masinas galima prijungti kompa (pratestuoti) kokiam servise.Beje kokia kompresija normali buna tokiem varikliam? Ir dar tokia mintis iskilo, jei buna gamykliska magnetola, ar buna cd keitiklis? Ir seip ka manote apie sios laidos A6 TDI.
Labai aciu uz komentarus
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 14, 22:30:00 sukūrė Veil »

Neprisijungęs Tonis

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 509
    • Žiūrėti profilį
Taip. Pasirinkimas visiškai teisingas. Aš kaip tik tokią pirkausi. Taigi pliusai: Važiuoklė kainuoja nebrangiai. Tai jei bus važiuoklės trūkumų - tai mušk kainą ir pirk, nesukdamas galvos, kiek kainuos. Variklis - atkreitinas dėmesys į apatinį "škyvą": jei dreba, tai būtinai reikės keisti. Greičių dėžė - labai skaudi tema, nes jei ji subyrės, tai teks ieškoti dėvėtos kokį pusmetį, atidėjus kokius 800-900litų už dėvėtą. Moldingai vagiami.
Tai tiek. Jei aš kurioj nors vietoj neteisus, tai galėtų papildyti kiti nariai - turintys tokias Audi.

Neprisijungęs GARNYS

• Žiūrėti profilį
taip, kad moldingai vagiam tai tikrai. ne vienas skundesi.beje , zadu drausti kasko. Beje nejaugi sesiu pavaru deze tokia nepatvari.Kaskaip keista,juk sestoji reciau naudojama

Neprisijungęs GARNYS

• Žiūrėti profilį
Kaskaip sako, kad pagal ismetima ziurint galima suprasti kad varikliui kaskas negerai. Ar garas yra ismetamas ar dumas melynas?

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
na as turiu tokia pacia, tik pas mane c4.
apsukas reikia kelti tolygiai iki ~2000rpm, paskui kazkiek palaikyk ir staigiai kelk iki ~4000rpm. Reikia tuo metu stebeti ka daro duslius, jei tolygiai keliant meta juoda duma, tai jau nera gerai, jei staigiai gazuojant meta, tai cia visai normalu. Mano variklis prabeges ~500 000km ir tai dar gyre Sambuka, kad variklis bukles tikrai geros, o as perkant tik taip ir testavau, bet dabat is pavaru dezes vaziuojant virs 190kmph pasigirsta kazkoks tai keistas garsas... Bijau, ka gali sis tas buti, bet kol vaziuoja, tol vaziuoju :)
Vaziuokle nera brangi taisymui, as pvz dedu vien tik originalis vokiskas detales, tai nesiskundziu kainomis. Varikliui dar neteko nieko daryti isskyrus dirzu keitima, bet cia jau normalu, o daugiau tai nera ka ten ir ziureti, jei nebuvo dauzta, tai nerudys :)
Kaskaip sako, kad pagal ismetima ziurint galima suprasti kad varikliui kaskas negerai. Ar garas yra ismetamas ar dumas melynas?

Neprisijungęs GARNYS

• Žiūrėti profilį
o kaip su audinkes testavimas su kompu, ka ten jis parodo.Ar spaudima varikliu ar dar ka nors? Aisku ten kas us elektra susije tai jau tikrai turetu parodyti, bet pav jei kokiam cilindre atmosferu mazai, siurblys ar turbo baigiasi?
Beje ar girdisi  stovint vietoje ir duodant gazo po truputeli, kaip turbina suveikia? ir kaip ja pazinti jei kaskas negerai?
Galvoju, kaip reiktu pasiziureti turbina ar neleidzia tepalo jei variklio apacia vsa denkta. Man jau neramu darosi  8:8

Neprisijungęs GARNYS

• Žiūrėti profilį
tai nejaugi niekas man nieko ir nebepasakys  8:8

Neprisijungęs Artik

• Įrašai: 799
    • Žiūrėti profilį
o kaip su audinkes testavimas su kompu, ka ten jis parodo.Ar spaudima varikliu ar dar ka nors? Aisku ten kas us elektra susije tai jau tikrai turetu parodyti, bet pav jei kokiam cilindre atmosferu mazai, siurblys ar turbo baigiasi?
Beje ar girdisi  stovint vietoje ir duodant gazo po truputeli, kaip turbina suveikia? ir kaip ja pazinti jei kaskas negerai?
Galvoju, kaip reiktu pasiziureti turbina ar neleidzia tepalo jei variklio apacia vsa denkta. Man jau neramu darosi  8:8

Kompas parodo ta kas su elektra susije, o kaip tau kompas matys be elektros??  :-]

mindee

• Svečias
taigi, as pts jau senei tokios ieskaui ir nupirkt ne lavona tikrai sudetinga, nes sia audi galima pavadinti "tautos masina" :) :D  o jei kalbant apie motora tai didziausia beda yra alkunio veleno skyvas, jis turi suktis be jokio drebejimo, poto paskirstimo dirzo tempejas- taip pat kuo maziau dreba tuo geriau, jei idealus moras dumu meta labai nedaug(bet cia idealus...) o seip tai numynus dugna neturetu mest melyno bei balto dumelio, jei melynas reiskias degina tepala (gericiausiai del turbinos), taip pat tu dumu neturetu buti labai jau daug... siurbli galima patikrinti greitai nuspaudus akseleratoriu ir vel atleidus- apsukos tada turi labai greit pakilti ir nukrist, be jokiu trukciojimu ir t.t(bet cia gali buti ir kompo beda, o jis apie 2000lt kainuoja). vaziuokle ir kebulas tai problemu nesudaro- dalys pigios, kokybisko ir ju pasirinkimas tikrai didelis... seip jei dar del turbinos tai jos nelabai ir girdisi, o jei labai domina ar neleidzia tepalo tai galima nuimti kokia oro slanga ir paziureti ar joje nera tepalo( bet vargu ar rasi kuri ne laso neleistu, visgi masina jau bus nuriedejusi apie 300000km...) kalbant apie greiciu deze tai didziausia beda yra antra pavara, ir pirmiausia jos neina ijungti is aukstesnes i zemesne (panaikinti sia problemele irgi reikia apie 1000lt) taigi jei kils kitu klausimu pasistengsiu atsakyt... :D sekmes beieskant... :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
o tai tu vaziuodamas kokius 40km/h nori pirma begy must?  ?!?

mindee

• Svečias
ne, paprasciausiai kai tu vaziuoji tarkim ketvirta ar trecia pavara 70 ir pristabdai iki 20 km/h(pvz sudamas i posuki) antros pavaros parasciausiai neina ijungt. taciau is pirmos i antra jungiasi labai gerai...

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
na nezinau pas mane antra musasi prie tokio greicio,bet kad pirma ikistai reikia vos nesustot...

Neprisijungęs GARNYS

• Žiūrėti profilį
buvau nuvaziaves pas meistrus , pasiklauti ar turi kompa pasijungimui. tai sake, kad kompo prijungimas, patikrinimas siurbliuko ir turbinos kainuoja 100Lt, ar verta tiek sumoketi uz tokia diagnostika?

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
kazka tu cia netaip kalbi...
visai normaliai isijungia ta antra pavara sumazinus greiti.
ne, paprasciausiai kai tu vaziuoji tarkim ketvirta ar trecia pavara 70 ir pristabdai iki 20 km/h(pvz sudamas i posuki) antros pavaros parasciausiai neina ijungt. taciau is pirmos i antra jungiasi labai gerai...

Neprisijungęs GARNYS

• Žiūrėti profilį
Turiu klausimą.Nuzirejau vieną oooo ir kas gali buti jai, jei sankabos pedale jauciasi pulsavimas. Ar paspaudas ar nepaspaudus ar prilietus su ranka prie jo ir yra toks nemalonus trupais intervalais pulsavimas.

mindee

• Svečias
kazka tu cia netaip kalbi...
visai normaliai isijungia ta antra pavara sumazinus greiti.
nu ce as turejau galvoj kad jei sugenda greiciu deze tai pirmiausia antra pavara nueina! ir pradeda nesijungt...

Neprisijungęs Geduxxx

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
va pats ka tik tokia nusipirkau. 2.5 tdi 83kw. raudonos i nepasimoka pirkt, nes varikliai kazkaip nelabai laiko, o su papraasta i tipo jau geriau laiko, na ne vienas patare. Greiciu deze 5 pavaru, nes sesiu ir nenorejau. Duminimas turi but, kai pagazuoji staiga turi mestelti juodo dumelio o jei isleto keli turi jodai neduminti.poto atidarai kamsti kur tepalai pilasi, ir kai dirba variklis ta probke turi pritraukt, na pirdeti ir jauti kaip jinai prilimpa.
Siaip as variausi per pazistamus is vokieciu, tai atvare vieno seimininko deduko, su visom serviso knygelem, net dirzu nereikes keist, nes keisti pries 10 000 tuks. ir teplai neperseniausiai, tikra rida 185000 viskas sutampa. Na ir palikau uz ja tikrai nemazai, bet uztat zinau kad masina.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
kiek palikai jei nepaslaptys? nes neuzilgo savo zadu pardavinet...

Neprisijungęs Geduxxx

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Kokia cia paslaptis, 18900 lt, bet man svarbu buvo geras aparatas. Ilga laika atvazinejau su bulka, poto persedau i eclipsa, na ir vel grizau prie audi, nes patikimos ir labai malonios masinytes. :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
aisku..zinosiu uz kiek mazdaug savo siulyt...nes pas mane irgi visai svari ir begus ne daug,plius ideta nemazai... ;)

krabas

• Svečias
pas mano broli yra tokia pat, tik avantas ir quattro, ilgai jis ieskojo, bet rado, sumokejo apie 19tukst.,
uztat su visais tam modeliui imanomais privalumais: koza, sildomos sedynes, klima, tel., autopilotas, borto kompas,
raudona i, 6pavaros ir pan. gal kazka dar praleidau  :)
Tai kol kas per dideliu problemu neturejo, tik dirzus pakeite, tepalus,
ir tiesa kazkokiu nesklandumu buvo su quattro, galvojo jau tukstanciais pakainuos  :V, bet pasirode tik prie greiciu dezes
kur i gala iseina, tokia kaip granata (nzn. kaip tiksliai vadinasi) buvo parejusi, tai nuo C4 jam tiko, kainavo apie 150-200 Lt.  ;)
o neseniai dar uzsichipavo, tai dabar eina kaip zveris  :O

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
Pirmas TDi + quattro,jos dazniausiai pilnos eina..:) pas mane tustesne bet ir maziau noriu  8-P

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
galvoju ir as apie tokia auto. Noreciau daugiau info apie variklius.
patarkit kuris is tikruju yra geresnis, su raudona i ar su paprasta?
kuo jie apskritai skiriasi?
girdejau kad dirzu pakeitimas lb brangus?
kokios realios kainos? ar reikia kartu keisti skyvus?

krabas

• Svečias
skiriasi tik tuo kad pas paprasta I 85kw, o pas raudona I 103kw, o jei dar uzchipuoji tai isvis  :O
jo, dirzelio ir itempeju pakeitimo kaina tikrai nemaza, aisku ziurint kur keisi ir pan., bet manau apie
900-1500Lt. turetu kainuot  ?!?

Neprisijungęs PLoHiSH

• Įrašai: 112
    • Žiūrėti profilį
jeigu tik dirzeliu ir itempeju tai apie 1000 tikrai tilpsi....