Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 c4 2.5 TDi 103kw k14 turbina/purkstukas  (Skaityta 2305 kartus)

Neprisijungęs Maleris

• Įrašai: 63
    • Žiūrėti profilį
Audi a6 c4 2.5 TDi 103kw k14 turbina/purkstukas
« Topic Start: 2012 Lapkričio 22, 20:30:44 »
Sveiki. Skaičiau daug panašių temų šiame forume, tačiau neradau nieko panašaus. Žodžiu problema tame, kad turbina varo tepalą į intercoolerį. Viskas būtų paprasta, paimt ir pakeist turbina tiesiog, bet nuėmiau šlangą ir paklibinęs ašį kažkaip nejaučiu išilginio klibėjimo tik vos vos kliba i šonus. Taigi šrote žiūrėjau panašiai klibančias ir žmogus tvirtina kad turbina tikrai gera jo .. tai gal yra kokiu kitų priežasčių dėl ko varo tepalą. Ačiū iš anksto.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 26, 21:09:51 sukūrė Maleris »

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
yra,tepalo alsuoklis :)

Neprisijungęs Maleris

• Žiūrėti profilį
Kurioj vietoj jis stovi, galima vaizdžiai sužinot? :] Beje tepalą ta prasme varo būtent per pačią turbiną, nes tiek šlanga tepaluota visa nuo turbos iki intercoolerio tiek turbinoj pačioj, tiek cooleryje.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 22, 20:57:33 sukūrė Maleris »

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
cia susirask savo modeli, rasi ir alsuoklio schemas - paziurek ar neuzsikise. dirbanciam varikliui, tepalo probkes nepucia lauk? ar traukia?
jei alsuoklis neuzikises, ir turbina nekliba, dar nerodiklis kad ji gera. yra ten toks kaip tepalo riebokslis, jis bus parejes - nebutinai turi buti issideveje turbinos guoliai ir buti laisvumas, kad varytu tepala.

daug ten to tepalo?pas audi, turi buti tepalo, sausa ir idealiems varikliams nebus, kai kurie ziuri taip - perbraukus pirstu neturi nuo pirsto laset. jei taip nera, vazinek ir nesuk galvos.

Neprisijungęs Maleris

• Žiūrėti profilį
pusantro litro/10k km. redagavau 0 per daug parašęs buvau :) tepalo įpilimo kamštį traukia. trauka kaip ir yra ir dūmo nlb yra... Į coolerį ikišus piršta nėra taip kad laša, bet pirštas šlapias, grynas tepalas.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 22, 22:20:24 sukūrė Maleris »

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
tai gal kitur varo tepala? nerasi nei vienos c4 kad interculerin tepalo nebutu, gi masinos +,- 20 metu senumo, pas mane irgi tas pats, plius dar per tarpines varo, bet per 10k km nukrito trecdalis mierkos  :D

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
alsuoklio slangos eina i turbos isurbimo slanga,tada per visa turbos maluneli ir i isiurbimo kolektoriu keliauja,yra paprastas budas paziuret tiesiog atsukt alsuklio slangas(eina nuo variklio dangtelio virsaus,pas c4 sakyc 3 buna) ir jei pavaziavus bus tepalo bala(prie isiurbimo koliko) zinosi per kur eina...nuemus tas slangas pamatysi kad ir tepalo kamstelio nieks nebetraukia,cia bobuciu pasakos su tais varikliu tikrinimais pagal tepalo propke :)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
klibet sparnuote turi kazkiek.Tokia konstrukcija.isardyk,isigilink ir suprasi kodel kliba.tepala leidzia,nes sudyla asis.ji keiciama kartu su "karstaja" sparnuote.250lt kazkur.ivore su sandarinimo kompl. 230lt.Dazniausiai uztenka tik asies,jei minimaliai kliba.

Neprisijungęs Maleris

• Žiūrėti profilį
Lad kiek turbinų pasižiūrėjau šiandien, visos kliba daugiau nei mano. Mano visiškai minimaliai kiek supratau. Tai realiai, gal tas riebokšlis .. ar galima riebokšli tą gaut kur nors ir kokios kainos? dar klausymas kaip geriausia cooleri plaut?

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Visos turbinos kazkiek leidzia.Rieboksliu ten nera :-)Jei tepalo is slangu ispilt nereik,neplauk to koolerio.del klibejimo tai sakau,ten tokia konstrukcija.Turi kazkiek judet aukstyn zemyn.o va isilginio neturi but visiskai.jei jau kazkiek jo yra,ruoskis remontui po biski ;)ten isdyla atramine plokstele tokia.

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
vazinek ir neieskok slieku ant asfalto.
1. tepalo sanaudos praktiskai idealios tokiam varikliui.
2.pirstas slapias, bet jei nelasa, ir is coolerio upeliu nevaro, nesuk galvos.

cooleri gali plaut jei neturi kas veikia, po keliu simtu ar tukstanciu km bus toks pat. geriau geriai issimiegok, knyga paskaityk ar issivalyk masina, bent naudos bus :)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
Tie du rieboksliai tepalo leidimui neturi jokios reigsmes :-)

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
tu teisus, prideda visokiu nereikalingu detaliu tie turbinu gamintojai.. (!?)

beje, o autoriui ju pakeitimas reiksmes neturetu manau..

Neprisijungęs Maleris

• Žiūrėti profilį
supratau. nelieciau turbinos jus teisus :] pakeiciau variklio pagalves ir pagr purkstuka snd. vibracija dingo ir pns. tik kad kazkodel is purkstuko oras sifonija bsk ir caksi .. saiba varine nauja idejau.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
supratau. nelieciau turbinos jus teisus :] pakeiciau variklio pagalves ir pagr purkstuka snd. vibracija dingo ir pns. tik kad kazkodel is purkstuko oras sifonija bsk ir caksi .. saiba varine nauja idejau.
mazai priverzei laikikli matyt,arba vamzdeli

Neprisijungęs Maleris

• Žiūrėti profilį
reiks laikikli pacekint. o vamzdeli uzverziau kiek aina vistiek ...  na zesim smulkmena manau cia :] beja pakeitus pagrindini purkstuka,  padidejo kuro norma. buvo nustatyta 4.4, pasidare 6.9. cia normaliai? :] beja purkstuko varza 113omu. cia norm?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 26, 16:05:04 sukūrė Maleris »