Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 95m, 2,5TDI, kaip pakeisti peciuko motoriuka  (Skaityta 7835 kartus)

Neprisijungęs benaitis

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
Sveki. gal kas gali pagelbet, gal kam buvo tokia problema , kad peciuko motoriuka reikiejo keist? pas mane labai silpnai pucia ora, kartais isvis nenori pust oro :/ maniau kad yra uzsikimses oro filtras, pakeiciau kazkiek pegerejo, bet paskui vel blogai, po kiek laiko dar blogiau :/ nusipirkau motoriuka jau, bet yra klausimas kaip ji pakeist neisardant puse masinos :) pazistamu paklausinejau sakie po kapotu ji lengvai pakeisi. gal kas turi koki linka su nuotraukom kaip ji ten keist. Is anksto didelis ACIU uz informacija ;)

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
Ten sklende oro srauto dar yra, ir tikriausiai ji uzdaryta.

Paziurek ar neturi klaidos "air flow flap".
spausk
recirkuliacija + i virsu rodykle
pasirodys 01c
spausk recirkuliacija ir nusirasyk skaiciukus kuriuos diktuos. 15.x reiks kad parejo sklende.

Neprisijungęs Napolis

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
Na jai tokia klaida yra, tai kaip ta sklende susitvarkyti?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Cia amzina kliminiu beda,Ziema,vasara varikliukas sukasi ir galu gale susidevi.Reikia keist,tik neaisku ar nenusipirkai tokio pacio blogo.As pries keisdamas restauruoju.O aprasymas yra patarimuose garaze.Tik nesugalvok pjaustyt peciuko kaip vienas siulo.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Nuimk staciakampes dezutes dangteli, ir nuimk varikliuka viduje stovinti. Junk veja, ir judink sklende. Tiesa reiktu dvieju zmoniu. Jei pus geriau tada tas kaltas.

Nors gal ir variklis putykles blogas, as nemates kaip pas tave dirba, nezinau.

Neprisijungęs benaitis

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
acc klaidu isvis nemeta, nera jokiu :V

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Nuimk staciakampes dezutes dangteli, ir nuimk varikliuka viduje stovinti. Junk veja, ir judink sklende. Tiesa reiktu dvieju zmoniu. Jei pus geriau tada tas kaltas.

Nors gal ir variklis putykles blogas, as nemates kaip pas tave dirba, nezinau.
Cia biski ne i tema pavarei.Ypac nemates ir duodi patarimus.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs cot777

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
nesenai sau keiciau audei a6 avant 2.5tdi 96 metu warikliukas pas mane iswis uzstrigo ,
ardyt pradejau nuo plasmasiu prie rankinio , bardacioko po wairu plastmasiu , magnetolos , wiska issemiau kas po panele ,
 is wariklio puses nusiemiau walytuwus , skardeles prie priek stiklo , walytuwu mechanizma , atsijungi wisus wakumus , laidus , ausinimo slangas , is salono nuimi ortakiu alkunes atjungi laidus ir trauki lauk (wienas laidas yra prisuktas prie mases netoli begiu ricago)  , darbo daug bet nera sunku .
 kai istrauksi wisa mechanizma tik nepradek ardyt nes nereikia . is galo kur jungiasi fiske varikliukui yra ziedukas kuri numowus warikliukas issitraukia . sau pirkau kinietiska warikliuka kuris kainawo 90 lt , netiko pati sparnuote teko nuo seno nukalt ir uzdet ant naujo. sekmes darbuose
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 22, 07:39:24 sukūrė cot777 »

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
su klima cia pastave ar be?

Neprisijungęs cot777

• Žiūrėti profilį
jai pas mane tai su klima

Neprisijungęs algimus

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Nu viska nuardziau, bet ta visa deze su varikliuku nei krust - negi priklijuota?

Neprisijungęs cot777

• Žiūrėti profilį
pasiziurek kad wiskas atjungta butu
 mano ir buwo prilipus tad drasiau biski patemk

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
O kur ta kitaiska matora pirkot? ahm?

Neprisijungęs cot777

• Žiūrėti profilį
pirmoi pasitaikiusioi auto daliu parduotuwei buwo ir dar garantija metam , tik sparnuote sena reikejo perdet

Neprisijungęs lialius

• Įrašai: 1378
    • Žiūrėti profilį
reikes pasiknist, nes man jau ir donorinis cypauna :D:D

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
o kas pas mane but gali? zodziu, salta ora stipriai pucia net plaukai siausias, o karsta kai padarai - vos vos bezda. nors oras kad ir labai silpnai puciamas, karstas. per klima jokiu klaidu nemeta. kame gali but beda? filtras salono, keistas, nieko praktiskai nepagerejo.

Neprisijungęs algimus

• Įrašai: 13
    • Žiūrėti profilį
Manau, neverta kitaisko pirkti... As sena restauravau... 100Lt.

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
Manau, neverta kitaisko pirkti... As sena restauravau... 100Lt.

o kur restauravai?

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
o kas pas mane but gali? zodziu, salta ora stipriai pucia net plaukai siausias, o karsta kai padarai - vos vos bezda. nors oras kad ir labai silpnai puciamas, karstas. per klima jokiu klaidu nemeta. kame gali but beda? filtras salono, keistas, nieko praktiskai nepagerejo.

negi pas nieka jokiu ideju? ar pas visus silta ora daug silpniau pucia?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
radijatoriu issivalyk, jo isore

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį

negi pas nieka jokiu ideju? ar pas visus silta ora daug silpniau pucia?
Buvo pas mane atvaziaves zmogus su tokia beda.Ir sian ir ten viskas ciki.Paskui ziuriu peciuko ventiliatorius kazkokio auksarankio pakeistas ispjovus peciuko korpusa.Pakeistas,o pjovimo siules uzteptos mastika,plysiai okujeni.O kol pucia salta ora viskas ciki,o karstas turi praeit pro peciuko radiatoriu,o ten pasipriesinimas,tai ir varo pro plysius o isalona kas liko.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
sau keičiau irgi išpjaudamas plastiką,tik pjoviau pašildęs su pramoniniu fenu ir kanceliariniu peiliuku,aišku tai yra niokojimas mašinos,bet kruštis ten vos ne dieną tai  ff,o čia per valandą op ir pakeista,ir skysčio išleidinėt nereikia,o ir tas pjūvis,kadangi pjauta minkštą plastika itin plonu peiliuku paskui labai dailiai su pajalnyku vėl suleistas ir sulituotas,nė skylutės ir veikia viskas kaip buvę :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
sau keičiau irgi išpjaudamas plastiką,tik pjoviau pašildęs su pramoniniu fenu ir kanceliariniu peiliuku,aišku tai yra niokojimas mašinos,bet kruštis ten vos ne dieną tai  ff,o čia per valandą op ir pakeista,ir skysčio išleidinėt nereikia,o ir tas pjūvis,kadangi pjauta minkštą plastika itin plonu peiliuku paskui labai dailiai su pajalnyku vėl suleistas ir sulituotas,nė skylutės ir veikia viskas kaip buvę :)
Nereklamuok sito debilisko budo,nes teisingas keitimas daugiau 3 val. neuztrunka,o skyscio stikline reikia dapilt.Sau gali,kitiems nedaryk,nes per nagus gali gaut.

Neprisijungęs karalaitis

• Žiūrėti profilį
na kiek buvau prasiardes, jokiu pajalinimu nemaciau..
Veil - o kaip, per kur peciuko radiatoriu isvalyt? ardyt pilnai iki jo, tikiuosi nereik?