Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 (C4) pirkimas  (Skaityta 21010 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 (C4) pirkimas
« Atsakymas #75: 2011 Liepos 03, 22:03:24 »
nera kas 3000 sukist, vien normalesni amortizatoriai 1000lt, o kur dar gumos visokios, padangu jei komplekto dar reikia, dirzai ( dar skyva nenumatytai pakeist, genero itempeja, termomovos guoli), siaip einamas aptarnavimas.
3000 sulenda ir net nepajauti.
esi mates seriala moterys meluoja geriau ir toks robertas vaidino ,tokiems kaip jis gal ir daugiau kainuotu... isvardinai tiek kad atrodo paskutini lauza pirktum galiu isvardint tavo nenumatytu gedimu daliu kainas vien tavo pamineti amortizatoriai boge visi kainuoja su gumom 500 padangas gan geros trim sezonam uz 200 devetas arba restauruotas ziemines uz 300 dirzu liga ne visi serga jei ir reiks keist 400 skyvo kaina ivairiai audi klube kazkur 700 kitur per pus pigiau genero itempejo guolis nuo 35litu pats amortizatorius itempejo nedaznai pareina jis kainuoja nuo 100  .

pritarsiu, cia jau nezinau koki kevala turi pirkt ,kad reiktu amortizatoriu, ir vaziuokle perinkinet, tada tikrai jau ta masina nekainuos 8000 , ir tuos 3000 bus galima idet  :) ... Antra audi nupirkom LT vaziuota, viena 3 metai ,kita 2 , dirzai pakeisti, signalkes geros sudetos. Aisku del dirzu gali meluot, bet vistiek matai kazkiek is zmogaus, jei pirikupas tai viskas aisku, bet jei ne tai GAL ir teisybe, o beto nusiimi paziuret, nes maciau keleta gryzusiu is uzsienio, kada dirzas laikosi ant siulu praktiskai  :) is LT pirkt yra savu pliusu ir savu minusu.

Asmeniskai man ta vaziuokle geriau tegul barska perkant koks sarnyras, tai zinosiu kad isidesiu geros firmos ir turesiu, nei kad padarys turgini varianta, kaip pvz sarnyra vaistais "pasers" ir poto prades lyst galai visi ... siais laikais sunku kebula gera nupirkt, vat kame beda[/b]  :-]  

Tiesa, marciunas, kai ziuresit audi, ziurekit pirmoj vietoj pagrindini skyva ar nesvankuoja, jei svankuoja galit nebeziuret net masinos, nes nafik toki remonta  :) cia vokisku dyzeliu beda.      
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 03, 22:10:44 sukūrė Shadow »

Neprisijungęs marciunas

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2011 Liepos 04, 01:40:44 »
Siandien buvau su pazistamu susitikes-  turi 2.5 103 kw. Dave man pavaziuot- tikrai, spaudi, nuo 2000 prasideda trauka  :D jauciasi tikrai.Sake siurbli keite, 700lt. Dirzai visi apie 1000lt pakeitimas. Variklio pagalve dar labai svarbi, ji irgi labai brangi. Patare, tokiems kaip mes- vienareiksmiskai 1.9, del savo pigaus aptarnavimo ir ekonomijos. Nereikia taip daznai dirzo keisti, tepalai  reciau keiciami. Maziau ligu, maziau keitimo, maziau pisliavos, maziau prieziuros, maziau sanaudu. Va taip vat..

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2011 Liepos 04, 07:55:44 »
kaip minejai tevas vazines su tokia tai galiu pasakyti jam visam gyvenimui ,o draugo patarimai gal ne is draugiskos puses juk nenori kad geresne ikirstumet  ;)kaip jam tada jaustis nesuk galvos del tos pagalves dazna beda ju su laidu stovi gali det ir be laido vieniem vibracija padideja kiti to nejaucia eolte paprasius tokios pagalves zmones nesupranta kaip tai su laidu  ,taip pat ziurek interkulerio slanga ar sveika nes sita apie 300 nauja ,galiniai suportai vel po 260 ir t.t bet ka as cia aiskinu ka noresi ta nusipirksi manau apie 103kw galime jau nebekalbet ,kad nebutu taip po fokuso  sekanti mondeo ir kalbos tuo uzsibaigs

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2011 Liepos 04, 09:25:42 »
kaip minejai tevas vazines su tokia tai galiu pasakyti jam visam gyvenimui ,o draugo patarimai gal ne is draugiskos puses juk nenori kad geresne ikirstumet  ;)kaip jam tada jaustis nesuk galvos del tos pagalves dazna beda ju su laidu stovi gali det ir be laido vieniem vibracija padideja kiti to nejaucia eolte paprasius tokios pagalves zmones nesupranta kaip tai su laidu  ,taip pat ziurek interkulerio slanga ar sveika nes sita apie 300 nauja ,galiniai suportai vel po 260 ir t.t bet ka as cia aiskinu ka noresi ta nusipirksi manau apie 103kw galime jau nebekalbet ,kad nebutu taip po fokuso  sekanti mondeo ir kalbos tuo uzsibaigs
.
 :-] pazystamas vaziavo i kauno turgu pirkt audi a6 ,parvaziavo su citroent xantia berods, na tie tokie kaip minivenai, 2003 ar kelintu ten  :-] jau metai laiko mes jo citrina A6 pravardziuojam  :D nes zmones kai pradeda ziuret, perka ne masina ,o metus,o tada ir buna blogiausia  :-] :)  ... tokiu suportu tai ner ko bijot, ju rem komplektas 18 litu, perenki ir buna kaip nauji  :)  ... Jei tikrai tevui nori, jau aisku zmogui nebe 20m , tai to 1.9 zinoma uzteks, bet sakau smagiau kai yra galingesnis  :) vien mieste kur nori  prasokt, aplenkt ar pan, uzriaumoja tik ir pirmas esi  :) ..1.9 sunku rast su komplektacija  ?!? nebent ziuret c5 , bet ten jau virs 12k litu kainos... o ir vaziuokles jau nekazka. Vakar uzmiestyje pravaziavau 191 km , vien uz miesto, ir praktiskai vien 100-105 greitis , vienas kaimas buvo kur ~ 60  kelis kilometrus, kadangi isvaziuodamas uzsipyles pilna buvau , tai suvazinejas vel pyliau,  sulindo nepilnas 10l bakelis , liko truputi maziau nei puse litro ( 2.5 tdi 85kw R16 ).  Turejau golfa, rydavo ta pati ~ 5l , bet vaziavimas su audi ir su golfu, tai kaip diena ir naktis  :D

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2011 Liepos 04, 09:34:30 »
nera kas 3000 sukist, vien normalesni amortizatoriai 1000lt, o kur dar gumos visokios, padangu jei komplekto dar reikia, dirzai ( dar skyva nenumatytai pakeist, genero itempeja, termomovos guoli), siaip einamas aptarnavimas.
3000 sulenda ir net nepajauti.
esi mates seriala moterys meluoja geriau ir toks robertas vaidino ,tokiems kaip jis gal ir daugiau kainuotu... isvardinai tiek kad atrodo paskutini lauza pirktum galiu isvardint tavo nenumatytu gedimu daliu kainas vien tavo pamineti amortizatoriai boge visi kainuoja su gumom 500 padangas gan geros trim sezonam uz 200 devetas arba restauruotas ziemines uz 300 dirzu liga ne visi serga jei ir reiks keist 400 skyvo kaina ivairiai audi klube kazkur 700 kitur per pus pigiau genero itempejo guolis nuo 35litu pats amortizatorius itempejo nedaznai pareina jis kainuoja nuo 100  .

pritarsiu, cia jau nezinau koki kevala turi pirkt ,kad reiktu amortizatoriu, ir vaziuokle perinkinet, tada tikrai jau ta masina nekainuos 8000 , ir tuos 3000 bus galima idet  :) ... Antra audi nupirkom LT vaziuota, viena 3 metai ,kita 2 , dirzai pakeisti, signalkes geros sudetos. Aisku del dirzu gali meluot, bet vistiek matai kazkiek is zmogaus, jei pirikupas tai viskas aisku, bet jei ne tai GAL ir teisybe, o beto nusiimi paziuret, nes maciau keleta gryzusiu is uzsienio, kada dirzas laikosi ant siulu praktiskai  :) is LT pirkt yra savu pliusu ir savu minusu.

Asmeniskai man ta vaziuokle geriau tegul barska perkant koks sarnyras, tai zinosiu kad isidesiu geros firmos ir turesiu, nei kad padarys turgini varianta, kaip pvz sarnyra vaistais "pasers" ir poto prades lyst galai visi ... siais laikais sunku kebula gera nupirkt, vat kame beda[/b]  :-]  

Tiesa, marciunas, kai ziuresit audi, ziurekit pirmoj vietoj pagrindini skyva ar nesvankuoja, jei svankuoja galit nebeziuret net masinos, nes nafik toki remonta  :) cia vokisku dyzeliu beda.      
kokiu cia veju apie skyva prirasei :O koki nafik toki remonta? 400 litu ir nebeziuret i masina? (!?)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2011 Liepos 04, 09:44:40 »
skyvas naujas corteco 350lt, ir tai jokia beda, svankuoja per guma, o ne ant veleno.
Zdz, vejai ... Su tokia suma geros reiks paieskot.
Nors kuo mazesnis supratimas, tuo geresne nuperki :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2011 Liepos 04, 09:47:15 »
skyvas naujas corteco 350lt, ir tai jokia beda, svankuoja per guma, o ne ant veleno.
Zdz, vejai ... Su tokia suma geros reiks paieskot.
Nors kuo mazesnis supratimas, tuo geresne nuperki :D

kaiminystej vienas su c4 2.5 vazineja, keite su dirzu keitimu skyva - nepadejo, vistiek svankuoja,  poto dare kazkokais yvores, nesupratau kokias, vistiek nepadejo, galu gale keite visa motora, nes ten jau visai jam tragiskai buvo  ;)  as golfui buvau padares, grezem papildoma varztai i velena, dar dejom kliju, tai dabar jau skyvas visam gyvenimui uzdetas , pasiseke zmogui kas ji pasieme  :)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2011 Liepos 04, 09:50:06 »
draugiskas patarimas-jei nezinai tai ir nesakyk. o tai prikosmarinsi zmogu be reikalo. buna sueda alkunini,is skupumo arba durnumo keisdami dirzus nepakeicia apatines zvaigzdutes,tai jis ir nueda alkunini. va tada ir deda ''kazkokias'' ivores.

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2011 Liepos 04, 09:50:28 »
tai taip ir sakyk, kad buvo nedaverztas varztas ir zvaigzdute ismuse veleno plokstuma kartu su sponke. Prie ko cia skyvas ...
Tokie dalykai darosi, kai varztus be kliju, zvaigzdutes nekeicia arba su neteisinga jega uzverzia.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2011 Liepos 04, 10:04:17 »
tai taip ir sakyk, kad buvo nedaverztas varztas ir zvaigzdute ismuse veleno plokstuma kartu su sponke. Prie ko cia skyvas ...
Tokie dalykai darosi, kai varztus be kliju, zvaigzdutes nekeicia arba su neteisinga jega uzverzia.

cia man vw buvo neuzverztas. Ko tauzijat abutu nesuprantu, pirkdami ta audi is kur jus zinosit kad tas varztas geras, kad zmogus parduoda ne del to ,kad ant veleno mesos nebera ??  Jei svankuoja patys jau paraset keik visko gali but, ir tik GERIAUSIU ATVEJU pakaks pakeist skyva, bet kai lietuviai TAUPUS , tai keicia tik dirzus, o paskui visa kita AI PRATEMSIU.

draugiskas patarimas-jei nezinai tai ir nesakyk. o tai prikosmarinsi zmogu be reikalo. buna sueda alkunini,is skupumo arba durnumo keisdami dirzus nepakeicia apatines zvaigzdutes,tai jis ir nueda alkunini. va tada ir deda ''kazkokias'' ivores.

dabar pasaket abudu kad svankuojantis skyvas nieko tokio, zmogus su tokia mintim nusipirks, nuims jam ta skyva, pamatys kad skyvo naujo nepakaks, tada manau ateis jums abiems padekot  ;)

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2011 Liepos 04, 10:05:12 »
beviltiskas atvejis... :-]

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2011 Liepos 04, 10:11:59 »
zinai toks jausmas kad is taves ta audi perka ir bandai ja belekokiu budu prakist  :D  zmogus praso pagalbos ir jam reikia pasakyt viska kas yra ir kaip yra, o ne kad nusipirkt masina uz paskutinius pinigus ir dar skyvus po 400 + darbas pirkinet  ;)  bukim biedni, bet teisingi .jau geriau nusipirksiu tieisu skyvu ir baliu aplaistyt masina iuz 400 pasikelsiu  :-] bet kaip matau cia kaip kam  :)

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2011 Liepos 04, 10:13:54 »
jom beda ir yra tas skyvas su dempferiu guminiu, kuris nuplysta atitarnaves savo, ne ismustas velenas, jei pats koses prisivirei tai kas kaltas. Be to, tai yra taisoma, virinama ant veleno, ir naujai ispjaunama vieta skyvui. Tik nepamirst reikia veleno salnika po to pasikeist. Vienetai su ismustais.
Randi kur kabinetis, tvarkinga sunku surast kompa pasijungus, o be kompo i tokius dalykus zet ir begt nuo masinos tai ...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 04, 10:16:02 sukūrė Veil »

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2011 Liepos 04, 10:37:11 »
i tokius dalykus zet ir begt nuo masinos tai ...

ijunkit logini mastyma arba pasiimkit skaiciuotuvus i rankas. Jei as perku masina uz maximalia rinkos kaina ir poto kisiu pinigus ten kur butu galima to isvengt . Automatiskai jei jau nori pirkt ,gali ant to deretis . ir jei jau deale uz 400 perkant tampa nebepinigu ,tai tada galim pradet pirkt ir su siurblio defektais, nutrauktais dirzais ir t.t.  :) asmeniskai man 400 - pinigai  :V
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 04, 10:53:43 sukūrė Shadow »

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2011 Liepos 04, 13:08:40 »
padekit žmogui mašiną nusipirkt, nesipykę tarpusavyje (h)

Neprisijungęs ViliusD

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2011 Liepos 05, 03:07:12 »
Sveiki pats sau ieskau masinos nuo 10-20k  :) bet pasiskaicius forumus tai susidarai nuomone, kad isvis masinos devetos nebegalima pirkt :D is LT nudrozta arba virinta is 3 daliu is UK su vairo perdejimu bedu yra su ekranuotais laidais, is Voketijos nuganytos gryzta :) mano nuomone masina nesvarbu is kur pirksi vistiek bus loterija  :) pvz uosvis nupirko A6 c4 2.5 TDI uz 6k nu ir ka masinyte tampo jau daugiau negu puse metu traliuka su bobcatu tai iseina apie 5 tonas ir tai dar vaziuoja ir bedos ner,,,  ;) peace
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 05, 03:10:05 sukūrė ViliusD »

Neprisijungęs marciunas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2011 Liepos 06, 12:35:05 »
Na va, teva darbe kazkas pricesino, kad passatas b5 yra labai geras automobilis, tai jis noretu jo. Atseit ekonomiskas, islaikymas nebrangus ir tt. Bet ten gi ta pati vaziuokle kaip ir naujojoj a6, taip? Kur pries kiekviena TA reikia viska tvarkyti  ir remontuoti? Man asmeniskai a6 c4 yra kur kas grazesne, tad bandau ji ciesinti del a6. Sunku zmogui kazka irodyti, kai jis galvoja, kad 98 metu masina tikrai bus geresne uz 95  (-)

Dar kvailoku klausimu- ar visose a6 sedyne atsilenkia sukant "baranka" ratu kaip golfe? Sito tikrai negaliu pakesti, net ziguly pakeli rankenele ir atsilenki kiek tau reikia  :D

Gal kas sita esat ziureje? http://www.autogidas.lt/skelbimai/audi-a6-sedanas-1995-0121687872.html  (o)

O del visu skyvu ir tt- mums 400lt irgi yra dideli pinigai, kuriuos remontam isleisti yra labai daug.

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 06, 12:37:47 sukūrė marciunas »

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2011 Liepos 06, 13:40:41 »
Na va, teva darbe kazkas pricesino, kad passatas b5 yra labai geras automobilis, tai jis noretu jo. Atseit ekonomiskas, islaikymas nebrangus ir tt. Bet ten gi ta pati vaziuokle kaip ir naujojoj a6, taip? Kur pries kiekviena TA reikia viska tvarkyti  ir remontuoti? Man asmeniskai a6 c4 yra kur kas grazesne, tad bandau ji ciesinti del a6. Sunku zmogui kazka irodyti, kai jis galvoja, kad 98 metu masina tikrai bus geresne uz 95  (-)

Dar kvailoku klausimu- ar visose a6 sedyne atsilenkia sukant "baranka" ratu kaip golfe? Sito tikrai negaliu pakesti, net ziguly pakeli rankenele ir atsilenki kiek tau reikia  :D

Gal kas sita esat ziureje? http://www.autogidas.lt/skelbimai/audi-a6-sedanas-1995-0121687872.html  (o)

O del visu skyvu ir tt- mums 400lt irgi yra dideli pinigai, kuriuos remontam isleisti yra labai daug.

is paskutiniu zodziu, tada passat b5 visiskai netinka, del savo vaziuokles (visas stiprintas komplektas priekines vaziuokles 1600lt, siaip normalesni komplektai prasideda nuo 1100, aisku galima keist dalimis, restauruot ir tt), nes ten iprasta tokias sumas uz kelias detales priekinej vaziuoklej palikt.
103kw irgi atkrenta. Lieka 1,9. O geriausias variantas senas passat b4 delfinas.
Cia tik mano galva taip.

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2011 Liepos 06, 14:37:59 »
jei už remonta 400lt , labai dideli pinigai tai audi išvis pirkt netinka, nebent perehoda patikima ir pigiu detaliu, o  aš susidariau nuomone kad golf 2 ideali pagal pageidavima ir pinigu liks (h), o tai pas mus taip- noriu pigai ir gerai, bet nusiperka b5 passat 2,5 automata po to ajajai kiek soliaros ,kokie šarnyrai brangūs. p.s. nieko blogo prieš b5 , tik aš prie c4 eksplotacijos priprates, man liudna pažet kaip kiša i aliumine pakabą babkes, nekalbu apie tuos kur pravažiuja 1000-10 000 per metus ,o normaliai važiuoja.

Neprisijungęs marciunas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2011 Liepos 06, 15:04:09 »
Juk sakiau, kad tevam silke ar golfas 2 netinka- per brandus zmones jau. Tiesiog man labai skaudu, kai ta focusa tvarko pries kiekvienas technikines, keicia sarnyrus, sailenblokus, dar ten sudu visokiu. Pats gyvenu kitam mieste ir nesukontroliuoju, tai tevas servise po 1000-1500lt palieka. Galbut keicia tai, kam dar tikrai nelaikas. Dabar vel, buvo siurblys parejes  kuro, keite, amortikus keite priekinius, sarnyrus tvarke, traukes, dar kazka. 1500 lituku.  :-{
Sanaudos, trasoj 8, mieste 12l benzo (amerikietis automatas 2l). Todel ir ikalbejau del masinos keitimo, visapusiskai mums neapsimokanti, juolab, dyzelio gaunu pigiau. Aisku, auto patikima, reikejo darbo reikalais, sedo ir vaziavo iki Italijos. Bet tikrai eksploatacija per brangi, lyginant su jos komfortu.
Iki 2004 (iki focuso) turejom b3 universala, benza 1.8. Tai mamos prisiminimai,  oi kokia prasta masina, visada gesdavo, negrazi ir aprudijusi, tai jei dabar nupirksi 95m masina, bus lygiai tas pats :D sunku. Neskaitykit kas tingit :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Liepos 06, 15:05:41 sukūrė marciunas »

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2011 Liepos 06, 15:56:35 »
patarimas-nekisk tevam savo nuomones,nes liksi kaltas ir sugedus tavo ibruktam variantui,pirma mines ir kaltins tave ir sakys.."va va geriau reikejo imt ta pasata,kur kaimynas gire/siule..arba reikejo imt ta "naujesne". jie yra suauge zmones,tuo labiau ne tu vazinesi,tegu renkasi jie patys. pas mane buvo ir panasi situacija,pries menesi tevai pirko auto,turejo susitaupe 8k,o norejo "kuo naujesnes",zodziu maste,kuo naujesne,tuo geresne. ispradziu kaliau i galva,kad imkit a4 1.9 dizeli,nors buvo uzsimete astra arba corsa dizeline,nes audine iseina tik ~97 metu,o tos jau ~00+. bet paskui pagalvojau isiulysiu jiems ta audine,suges ji ir kaltas liksiu as ir prikaisios.."nes as isiuliau "sena" masina,kur jei butu pirke naujesne astra ar corsa 2000+ metu,butu tikrai nesugede".. ir panasiai. zodziu galutiniam variante patys pasieme a4,laimingi iki ausu db,patys apziurejo abu opel ir patiem nekilo abejoniu,kad imti audi,be mano siulymu. taip siulyciau ir tau,tegu perkasi patys ka nori,nes pas zmones yra priesinimosi instinktas,kad ka besiulytum,vistiek priesinsis ir bus blogai. juk pats priesintumeis ir nenoretum,kad tau pirstu visokius variantus,kai pats labiau linktum link kitokios.

p.s: beje audiniu b3 universalu nebuvo,itariu apie pasata kalbi.

Neprisijungęs marciunas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2011 Liepos 06, 16:16:06 »
taip, passata, senesni uz dolphina

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2011 Liepos 06, 16:32:49 »
liks tevukai prie suskilusios geldos :-], man rodos focus taip dažnai negenda, nebent dar remontuotas nebuvo.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2011 Liepos 06, 17:27:44 »
pasatu b5 vaziuokles kaip ir a4 brungios, golf4  uztiek neiseis jei reikia pigios splotacijos jami delfina b4 arba golfa 3 universala uztiek paimsi jau geros koplektacijos 81 kw ir su kondyske, auku nevaziuos taip kaip a6 bet islaidos juokingos sitoms auto pats turiu golpeli

Neprisijungęs Nramsas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2011 Liepos 06, 17:44:30 »
nagi , tuoj bus menuo, o mašinos dar nera (h), aš kai pirkau tai buvo taip; ta negraži, ta brangi; ta netraukia; kolega sako pusbrolis vieną parvarė, atv pažeti, pažiūrejau- nepatiko, sedau pavažiuot tik anra pavarą ijungiau tokia gyva ji man atrode nesvarbu kad amortikai nusibage, moldingu nera vidus purvinas, paprasčiausiai važiavo gyvai ir i pinigus tilpo taip ir nupirkau.