Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 (C4) pirkimas  (Skaityta 20858 kartus)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 (C4) pirkimas
« Atsakymas #150: 2011 Spalio 13, 16:32:10 »
kad kartais priekabiautojai tai irgi blin, žiūri, stebi, lygina, 20 metų senumo mašinai tarpelius žiūrinėja lygina vos ne su liniuote.

Arba atsisėda į mašiną, pažiūri, ooo bleeee, 400k bėgus ant skydelio, eina nh.. Pofig, kad skydelis jau trečias ir nuo kitos mašinos, nes borto kompas su autochecku įdėtas.

nu tai kai tokiam lygyje priekabiaujama, tai ko tada stebėtis

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #151: 2011 Spalio 13, 17:17:20 »
nu kazi kaip su ta a4 ir a6 komplektacija, o a4 tai skrebe pagal salono dydi, teko vaziuot, tai su priekyje sedinciu keleiviu alkunem tenka baksnotis , ko a6 nera  :) .. o del madu tai sakiau perkeltine prasme, "mada"- gero stovio masina, geros isvaizdos.

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #152: 2011 Spalio 13, 21:59:30 »
o man tai cia is viso vejas o ne tema. per tiek laiko jau n kartu galima buvo nusipirkti masina norint. ir dar pabreziant,kad butinai per savaite,skubiai,ir taip toliau :V

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #153: 2011 Spalio 14, 11:02:02 »
jis ne vien 1.9 iesko ir 2.5 jei ka  :) P.S pasakyk ka turi a4 ko neturi a6 ? 

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #154: 2011 Spalio 14, 19:49:06 »
argumentuok  :)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #155: 2011 Spalio 14, 20:54:01 »
ne tai turejau omeny,o uz 9000 litu tikrai a4 bus geresnes salono komplektacijos nei a6.
komplektacija cia jau kaip pavyks rasti, del vietos irgi kam ko reikia, as asmeniskai a4 vien del vaziuokles nepilkciau, jau tada geriau ziureciau bora arba golpa 4

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #156: 2011 Spalio 14, 20:59:55 »
ne tai turejau omeny,o uz 9000 litu tikrai a4 bus geresnes salono komplektacijos nei a6.
komplektacija cia jau kaip pavyks rasti, del vietos irgi kam ko reikia, as asmeniskai a4 vien del vaziuokles nepilkciau, jau tada geriau ziureciau bora arba golpa 4
tu nepirktum dabar ,kai masinai bus 30metu su aliumine vaziuokle nusipirksi ir poziuris durnas pasikeis ,ji niekuo neprastesne uz kitas tik nereikia pigiu det nors ir ta pigi nuo 30 000-50 000km atlaiko restauruota laiko puikiai suku antra simta tukstanciu ir y ja ikisau vos 700 litu per 4metus taip kad...

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #157: 2011 Spalio 15, 11:29:13 »
tu nepirktum dabar ,kai masinai bus 30metu su aliumine vaziuokle nusipirksi ir poziuris kvailokas pasikeis ,ji niekuo neprastesne uz kitas tik nereikia pigiu det nors ir ta pigi nuo 30 000-50 000km atlaiko restauruota laiko puikiai suku antra simta tukstanciu ir y ja ikisau vos 700 litu per 4metus taip kad...
vat butent kad nereik pigiu det, ir toli grazu ne viskas restorinasi, jei paikyt ja idealia, ji tikrai graziai kainuoja, bratkis turi ir zinau kiek ideda i ka deda, ir sakyt kad kvailokas poziuris ir aiskint kad ta vaziuokle laiko ir lygint ja su c4 yra ne maziau kvaila, sutinku a4 gera masina bet pagrindinis jos minusas vaziuokles.

Neprisijungęs marciunas

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #158: 2011 Spalio 16, 20:17:24 »
Nupirkta. 1,9 tdi.

Pirkome tą baltą, iš Klaipėdos. Su tėveliu susitarėme keliauti tuo pačiu autobusu, jis iš Vilniaus, o aš iš Kauno, įlipdamas prie 9tojo forto (Kaune). Žadintuvas suskambo 6ą valandą ryte- už lango tamsu, medžių šakos plaikstosi nuo žvarbių vėjų. Pasidariau kavos, šiek tiek išgėriau ir, vos ne vos susiradęs piniginę, išdūmiau pro duris, nes vos nepavėlavau į autobusą, vežantį ten. Pirmasis autobusas mane nugabeno iki Kauno pilies, ten teko persėsti į kitą, vežantį į sutartą dislokacijos vietą. Neilgau trukus, autobusas atvažiavo ir aš įlipau. Už lango tamsu. Sėdžiu vienas, klausau kažkokio Motorhead`ų gabalo. Įlipa kažkokia senolė, sako man kažką, tik nieko nesuprantu, nes dar miegu. Atvykau, išlipau berods Domeikavoj, tada pėsčiomis iki 9 forto, sustoju dar pakrūmėj myžtelėt. Ir tada laukiu geras 20min autobuso iš Vilniaus. "Štai ir jis" - mintyse pasakiau sau, išvydęs jo akinančias šviesas tamsoje. Įlipau, pasisveikinau su tėveliu ir prisėdau šalia. Gerai, spėju pakaks jau fekaliją malt :D

Nuvažiavom, stoty mus pasitiko. Kas pastebėta- sakyčiau variklio vibracija didele, kiek pamenu 2,5 tokios neturėjo, gal pagalvės jau pavargusios..
Vairo kolonėlė leido tepalą. Kai kur yra smulkių rūdžių. Važiuojant jaučiamas tempimas į dešinę pusę. (padangos pripūstos vienodai, tikrinom). Ir įsivaizduojat, niekur Klaipėdoj nepavyko rast, kas patikrintų pakabos geometriją :D Vežėm į regitrą, varėm TA, rado:
Dešinys žibintas per aukštai šviečia;
Abiejų stabilizatorių gumas keist reikia;
Numerio apšvietimas nedega;
Kairės pusės vairo traukė laisvumo turi;
Nuėstas kairės pusės rato padangos protektorius nevienodai- nors žmogus sakė, kad suvedimą darė ir kad tikrai viskas gerai buvo..  :V
Na ir aišku eksploatacinių skysčių prasisunkimas :D
Nusiderėt nepavyko, nes žmogus jau sakė, nesvarbu ką randa, kaina galutinė.
Kai bebūtų, šis automobilis pats geriausias iš visų mano apžiūrėtų.

Tam, kas čia sakė kad nesugebu išsirinkti- viso skambinau gal 15; apžiūrėjau gal kokias 8- nei viena neprilygo šiai.
Tas, kas sakė jog variklis per silpnas- nei viena, kartoju, NEI VIENA  mano apžiūrėta 2,5 103 kw TDI nevažiavo taip smagiai, kaip šis 1,9. Pardavėjas pats sakė, kad gali ir čipuotas būt. Pardavėjas sakė, galvosit, koks naivus aš kad tikiu :D Vienintelis tvarkingas žmogus iš visų pardavėjų buvo :) Vat taip. Ačių visiems, kas palaikėt, padėjot ir kantriai rodėt mano gyvenimo kelią ;) 
http://photos.autogidas.lt/s/photos/20110830/01_b_22080630_20425723.jpg

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #159: 2011 Spalio 16, 20:48:32 »
neklausei kaip ten su tom absyfkem ?  :) Sveikinu su pirkiniu  ;)

Neprisijungęs marciunas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #160: 2011 Spalio 16, 21:11:28 »
Ne, sake kad kokia nupirko, tokia ir yra. Is Belgijos.

Toks neramumas, norejau paklaust:

Kartais užkuri, padirba viena sekundę ir užgęsta. Bandai kurt- nesikuria, vėl bandai- vėl nieko.
Tada persigandi, bet uzsikuria ir dirba lyg niekur nieko. Slapuku jokiu nera. Kame reples galetu but?

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #161: 2011 Spalio 16, 21:50:52 »
gerumai pradeda lyst :D o jei rimciau-DIAGNOSTIKA

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #162: 2011 Spalio 16, 22:06:54 »
nedziugintu manes toks sarasas negerumu, ypac prasisunkimai. Keista, focusas su maziau gedimu neitiko ...

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #163: 2011 Spalio 16, 22:11:35 »
jo,ypac vairo kolonele labai dziuginantis reiskinys :V nezinau,turbut pas mane kiti auto pirkimo kriterijai... man dzin,kad papves kebulas,ar ilenkta kur,man svarbiausia technine dalis. realiai su tokiu sarasu,ir balta spalva(asmeniskai nieko pries ja neturiu,tiesiog rinkoje ji pigesne) daugiau 5k lt nebuciau mokejes...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #164: 2011 Spalio 16, 22:15:30 »
1,9 ta kolonele sutvarkyt ten nera ka, vat 2.5 kai reikia vos ne puse masinos nuardyt tai jau variantas nekoks.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #165: 2011 Spalio 16, 23:21:47 »
Nereikai zmogaus gasdint nebutais dalykais, butu tiek ziauriai musta, nebutu ant sparnu arku rudeliu pakelta, butu perspakliuota visa. Del suvedimo tai bent siauliuose beveik nera kur padarytu tobulai, viena vieta siai dienai jau zinau, daugiau visur turi gryzt pakartotinai, nes velka tai i kaire tai i desne. Kad padangas nuede gal ir nebekeite, o beto jei jos dalinai buvo paestos, tai ir toliau dils tas krastas, kad ir tobulas suvedimas butu, turi jau keist pusem ,arba asim padangas.Plius tas suvedimas kogero buvo darytas pries 2 metus, nes nezinau kas sutiko ji daryt jei klederuojasi vairo trauke  (!?) .. Is tu foto kurias maciau daugiau nei skelbime, tikrai nemanau kad ji buvo dauzta tiek smarkiai... priekinis buferis lygi r dazytas, bet visa kita panasu neliesta. Tuo labiau kondyske veikia, o po tu smugiu daznaiusiai neikas ju nebetvarko, tik padaro kad graziai butu ir pasako viskas veikai tik uzpildyt reikia. Zodziu beleka nusipirksi ir desi litus, cia zmogus bent zino bedas, susipirks, pasikeis ir vaziuos dar simta metu, tos gumos cia centus kainuoja. Pagarba kad audi o ne kokie BNW ar panasus dalykai  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 16, 23:24:31 sukūrė Shadow »

Neprisijungęs provokator

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #166: 2011 Spalio 16, 23:23:31 »
man jau susidaro ispudis,kad pirkejas tavo gimine,ar tu jam atstovauji kaip advokatas :-]

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #167: 2011 Spalio 16, 23:25:48 »
negimine, tiesiog zmogui skaityt visu komentarus kad belenka nusipirko irgi nemalonu, kad visi ale protingi o jis ne  :) viskas turi pliusu ir minusu, siuo atveju nevarykim vien minusus  :) visgi audi klubas, geriau patarkim kaip pasalint bedas  (+)

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #168: 2011 Spalio 16, 23:27:05 »
smulkios bedos cia, manau tarnaus ilgai joje viskas paprasta

Neprisijungęs marciunas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #169: 2011 Spalio 17, 00:09:16 »
as ir manau, kad smulkios :) Pats ir pirkdamas paklausiau regitroj, sake kad i 200lt tilpsiu. Lempa pats sake pasileist zemyn; galinio numerio apsvietima susitvarkyt irgi nesunku. Trauke pasikeist, nu speju kokie 80lt, suvedimas su darbu manau 100lt. O gumos tikrai daug nekainuos.
Del vairo koloneles- nuvaliau viska svariai, gal per ilga laika ten pribego, bus matyti.

Del nesikurimo- ne, ne negriebia, o nesikuria visai. Ir tada is kokio antro ar trecio sykio uzsikuria puikiausiai. Mano ideja, nes nezinau kaip veikia:
raktelis siek tiek kliba, kaip suprantu jo viduje yra tas dacikas kazkoks. Ar gali buti, kad jis pasisuka kazkiek ir "nebekantacina"? o kai bandai sukiot rakteli, sulieti ir viskas gerai? :)

Kondiske veikia, ir net labai gerai. Focuse neveike :D nera ka lygint fokuso su audi, tikrai. Ir sanaudos, sanaudos, sanaudos!!! trasoj su tevu vaziuojant apie 4.5 litro gavos is klaipedos i vilniu ;) dvigubai uz focusa maziau

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #170: 2011 Spalio 17, 00:19:40 »
pasikeisk kontaktus spyneles

Neprisijungęs marciunas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #171: 2011 Spalio 17, 10:17:28 »
8500 pinigu  :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #172: 2011 Spalio 17, 14:17:26 »
manau protingiausia tau pirmiausia susitvarkyt vaziuokle visa padoriai, uzsidet padangas nenuestas, tada pasiziuri jei bega kolonke susitvarkai ir ja, ir tada pasidarai suvedima. ir tada jau bedarant tau pasakys kaip su ta geometrija ir ar pasidare normaliai suvedimas ar ne. bent as taip daryciau.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #173: 2011 Spalio 17, 15:35:27 »
manau protingiausia tau pirmiausia susitvarkyt vaziuokle visa padoriai, uzsidet padangas nenuestas, tada pasiziuri jei bega kolonke susitvarkai ir ja, ir tada pasidarai suvedima. ir tada jau bedarant tau pasakys kaip su ta geometrija ir ar pasidare normaliai suvedimas ar ne. bent as taip daryciau.

teisingai  :) arba padangas su galu sukeist jei ten geros

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #174: 2011 Spalio 17, 17:09:17 »
nu va prasideda... 500 likucio bus mazoka viska sutvarkyt.