Nupirkta. 1,9 tdi.
Pirkome tą baltą, iš Klaipėdos. Su tėveliu susitarėme keliauti tuo pačiu autobusu, jis iš Vilniaus, o aš iš Kauno, įlipdamas prie 9tojo forto (Kaune). Žadintuvas suskambo 6ą valandą ryte- už lango tamsu, medžių šakos plaikstosi nuo žvarbių vėjų. Pasidariau kavos, šiek tiek išgėriau ir, vos ne vos susiradęs piniginę, išdūmiau pro duris, nes vos nepavėlavau į autobusą, vežantį ten. Pirmasis autobusas mane nugabeno iki Kauno pilies, ten teko persėsti į kitą, vežantį į sutartą dislokacijos vietą. Neilgau trukus, autobusas atvažiavo ir aš įlipau. Už lango tamsu. Sėdžiu vienas, klausau kažkokio Motorhead`ų gabalo. Įlipa kažkokia senolė, sako man kažką, tik nieko nesuprantu, nes dar miegu. Atvykau, išlipau berods Domeikavoj, tada pėsčiomis iki 9 forto, sustoju dar pakrūmėj myžtelėt. Ir tada laukiu geras 20min autobuso iš Vilniaus. "Štai ir jis" - mintyse pasakiau sau, išvydęs jo akinančias šviesas tamsoje. Įlipau, pasisveikinau su tėveliu ir prisėdau šalia. Gerai, spėju pakaks jau fekaliją malt
Nuvažiavom, stoty mus pasitiko. Kas pastebėta- sakyčiau variklio vibracija didele, kiek pamenu 2,5 tokios neturėjo, gal pagalvės jau pavargusios..
Vairo kolonėlė leido tepalą. Kai kur yra smulkių rūdžių. Važiuojant jaučiamas tempimas į dešinę pusę. (padangos pripūstos vienodai, tikrinom). Ir įsivaizduojat, niekur Klaipėdoj nepavyko rast, kas patikrintų pakabos geometriją
Vežėm į regitrą, varėm TA, rado:
Dešinys žibintas per aukštai šviečia;
Abiejų stabilizatorių gumas keist reikia;
Numerio apšvietimas nedega;
Kairės pusės vairo traukė laisvumo turi;
Nuėstas kairės pusės rato padangos protektorius nevienodai- nors žmogus sakė, kad suvedimą darė ir kad tikrai viskas gerai buvo..
Na ir aišku eksploatacinių skysčių prasisunkimas
Nusiderėt nepavyko, nes žmogus jau sakė, nesvarbu ką randa, kaina galutinė.
Kai bebūtų, šis automobilis pats geriausias iš visų mano apžiūrėtų.
Tam, kas čia sakė kad nesugebu išsirinkti- viso skambinau gal 15; apžiūrėjau gal kokias 8- nei viena neprilygo šiai.
Tas, kas sakė jog variklis per silpnas- nei viena, kartoju, NEI VIENA mano apžiūrėta 2,5 103 kw TDI nevažiavo taip smagiai, kaip šis 1,9. Pardavėjas pats sakė, kad gali ir čipuotas būt. Pardavėjas sakė, galvosit, koks naivus aš kad tikiu
Vienintelis tvarkingas žmogus iš visų pardavėjų buvo
Vat taip. Ačių visiems, kas palaikėt, padėjot ir kantriai rodėt mano gyvenimo kelią
http://photos.autogidas.lt/s/photos/20110830/01_b_22080630_20425723.jpg