Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a6 (c4) 2.5 tdi 103 kw. And displejaus meta klaida 01L  (Skaityta 2187 kartus)

Neprisijungęs SkorpasG

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Svieki noriu paklaust ka tai rieskia. Turiu audine a6 2.5 TDI 103 kw 6 begiu. Meta klaida kai uzvedi uzsidega 01L pamirksi ir uzgesta. masina traukia gerai vedasi gerai, tepalai pakeisiti nesenei, tepalo lygis geras, begiai metosi gerai. Ka ta klaida reiskia? Is anksto aciu.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
reiskia kad reikia pasinaudoti paieska.milijona kartu sneketa. be to tema ne vietoj

Neprisijungęs SkorpasG

• Žiūrėti profilį
Nesupratau kas ta paeiska? Prie kompo prijunkt ar ka?

Neprisijungęs SkorpasG

• Žiūrėti profilį
Jeigu tu apie forumo paeiska tai ten nieko gero neradau kad butu ivardintas butent sitas variantas ?!?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
Jeigu tu apie forumo paeiska tai ten nieko gero neradau kad butu ivardintas butent sitas variantas ?!?

viskas yra forume, prie to pacio ir ln1 ln2. Nulinimas darosi visiem sitiem ispejimam kartu.

Neprisijungęs SkorpasG

• Žiūrėti profilį
Jie gali numesk nuoroda nes kaip tik ieskau per forumo paeiska ir nieko tikslaus nerandu

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
dabar tokia tema yra pakelta i virsu Audi 80/90/Coupe/Cabrio/A3/A4 skltyje.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
man tai tokia klaida netrukdo nes tepalus visada pats keiciu ir uzsirasau ant lipduko kilometraza  :)

Neprisijungęs eibis

• Įrašai: 190
    • Žiūrėti profilį
man tai tokia klaida netrukdo nes tepalus visada pats keiciu ir uzsirasau ant lipduko kilometraza  :)
na man irgi ta klaida jau kokie 5k km mirksi, truputi erzina kartais :-] , tai pirksiu adapteri kad nuresetint galečiau, ir ne tik

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
na man irgi ta klaida jau kokie 5k km mirksi, truputi erzina kartais :-] , tai pirksiu adapteri kad nuresetint galečiau, ir ne tik

o kam pirkti ir bandyti daryti ko nemoki :-] jei gali tai padaryti geri zmones greitai ir profesionaliai  ;) :)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį

o kam pirkti ir bandyti daryti ko nemoki :-] jei gali tai padaryti geri zmones greitai ir profesionaliai  ;) :)
;) tikiuos padejo ;)