Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 2,5 Tdi Peciukas ir variklio temperatura  (Skaityta 1892 kartus)

Neprisijungęs Andriuzzs

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Ga kam teko perdarineti ausinimo sistema? Kad sildytu geriau? Buvau nuvazeves kaune yra toks meistriukas Tai jis perdarineja. Aiskino kad sildymui salono ytakos gali tureti ir peciukas nes jis kaip sake jei pirkai pigiau ne uz 150 lt tai reiskias disovas peciuko radijatorius nes c4 geras kainuoja kazkur nuo 150 iki 210 lt. Tai gal kas ka darete ir zinote ka patarti nes nusibodo tas saltas variklis :) Jau net termomova nuimta o daugiau 70 nepakyla :) Termostatas Behr detas neperseniausiai naujas peciuko radijatorius ir naujas aisq topran gamintojo ne orginalus. Pas mane ne klima elemetarus peciukas bet nustacius 4 greiti ir ijungus apiputima ant langu pucia ganetinai nestipriai. Viska perziurejau net panele nukeles buvau kanalai neuzkimsti vintiliatorius girdisi pucia kaip reikalas o apiputimas silpnas plius ta tem 70 ne daugiau kai toki orai. Radijatoriu taipogi uzdenges bet nesyla nors tu ka. Pasidalinite mintim gal kam teko kanors burti :) ar patarimu kokiu turit nes jau galva nusilausti baigiu ir nieko doro nerandu info apie tai :)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
o yra pastave salono oro filtras? ai yra tai ir i reik pakeisti.man slpna pusdavo tai kai pakeiciau ji pajutau kaip turi pusti istikruu.uraganus kelia dabar man tas veukas.o del sildymo tai gal dar bandyk termostata pakeisti.isimk senai pavirnk r ziurek prie kokos temp atsidarineja.stebuklu gi nebuna.dar ziurint kur vazineji.tokiais orais mieste plakantis manau neuzsils tau tas variklsi iki 90 niekaip.ir neatmes temperaturos davikliu.gal ei tau gryba pjauna.ir rodo loga temp skydeli.nebent tau ir taip atrodo kad vesesnis tas oras.

Karolukas

• Svečias
Pas mane irgi buvo max 70 ir tai, gerai pasidraskius  :-] pakeiciau termostata, dejau wahler 32LT, tai dabar auto nedaug padirbus ant laisvu, jau apie 70 stovi, o vaziuojant 80-90 nesunkiai pakyla, ir silta ora pradejo pusti.. Beje, salono filtras pas tave tikrai gali buti, draugui tas pats buvo, pasitikrink ?!?

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
o ta salono filtra kur rasti? po kapotu ar po bardacioku? (v)

Karolukas

• Svečias
Po kapotu nuimi ta plasmase ir turi buti staciakampe juoda dezute su gnybtais atidaroma, panasiai kaip oro filtro  ?!?

Neprisijungęs Andriuzzs

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Su fyltru be fyltro (salono) lygiai taspats pucia silpnai nzn neisivaizduoju kiek tu termostatu keist jau 3 pakeisit per nepilnus metus nesamone kad cia jie sistemoj oro nera zodziu nesuprantu kame cia reikalas. odel vazinejimo tai minant is kauno i anykscius auksciau 70 niekaip nors ir viskas uzdankstyta ir termomova nuimta :D Mistika pas mane sakau :) Dar itariu del blogo putimo i salona kaltas gali buti toopran radijatorius (peciuko)  nes normalus auto paslaugoj 245 :D o toprano su nuolaidom 28 (sanciuose) :DDD
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 20, 23:20:56 sukūrė Andriuzzs »

Neziniukas

• Svečias
sveiki

neseniai nupirkau a6/c4 103kw avant. pas mane yra klima. pecius veikia ir visai gerai sildo. bet variklio temperaturos nemaciau palikusios auksciau 60 :/ buvo itarimas, kad arba termostatas arba uzsikirtusi rodykle. bet rodykle vos vos juda...
tai nesupatau kol kas kur cia reples.
dar toks dalykas - smarkiai rasoja langai. reikia pastoviai nustatyti kad pustu klima i virsu. tai nupucia priekini ir priekinius soninius. o galas - aptrauktas. kame reikalas gal;i buti>? salono filtra keiciau. gal masina ilgai garaze stovejo, dregmes pritrauke ?!

ka manot?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
del langu rasojimo pasiziurek kaip veikia vidaus /auko sklende. o del temperaturos gali buti kaltas daviklis ant flanco

Neprisijungęs efkaturboquattro

• Įrašai: 915
    • Žiūrėti profilį
neziniukas. ziurek i pm parasiau