Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 2,5 Tdi Peciukas ir variklio temperatura  (Skaityta 1893 kartus)

Neprisijungęs Andriuzzs

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Ga kam teko perdarineti ausinimo sistema? Kad sildytu geriau? Buvau nuvazeves kaune yra toks meistriukas Tai jis perdarineja. Aiskino kad sildymui salono ytakos gali tureti ir peciukas nes jis kaip sake jei pirkai pigiau ne uz 150 lt tai reiskias disovas peciuko radijatorius nes c4 geras kainuoja kazkur nuo 150 iki 210 lt. Tai gal kas ka darete ir zinote ka patarti nes nusibodo tas saltas variklis :) Jau net termomova nuimta o daugiau 70 nepakyla :) Termostatas Behr detas neperseniausiai naujas peciuko radijatorius ir naujas aisq topran gamintojo ne orginalus. Pas mane ne klima elemetarus peciukas bet nustacius 4 greiti ir ijungus apiputima ant langu pucia ganetinai nestipriai. Viska perziurejau net panele nukeles buvau kanalai neuzkimsti vintiliatorius girdisi pucia kaip reikalas o apiputimas silpnas plius ta tem 70 ne daugiau kai toki orai. Radijatoriu taipogi uzdenges bet nesyla nors tu ka. Pasidalinite mintim gal kam teko kanors burti :) ar patarimu kokiu turit nes jau galva nusilausti baigiu ir nieko doro nerandu info apie tai :)