Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 C4 tepalo temperaturos pajungimas  (Skaityta 1155 kartus)

Neprisijungęs DaVincius

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 C4 tepalo temperaturos pajungimas
« Topic Start: 2014 Vasario 27, 00:01:56 »
Sveiki turiu nusipirkes i savo audi 100c4 2.5tdi spidometra pilna nuo a6 2.8 benzo. Blogai rodo apsukas bet ne tame beda. Noreciau paklausti gal originaliai varikliui stovi tempalo temperaturos daviklis nuo kurio galima butu pajunkti rodmenys i spidometra. Nes pas mane yra su klima tai jei neklystu kazkoks kodas klimoi rodo tepalo temperatura 51 jei neapsirinku. Radau sy paveiksliuka http://audi.vag-zapchasti.ru/pic/AU_Bilder_114_114919600.gif ir anot sio paveiksliuko vienas zmogus aiskino jog tepalo temperaturos davikliai yra bent du - t.y. NR6 ir NR21. Taip ir likau nesuprates nuo kurio butu galima pajunkti? Moderatoriai nepykit jei tokia pat tema yra kazkur bet ieskodamas neradau.

Neprisijungęs Andreee25

• Įrašai: 73
    • Žiūrėti profilį
Šeip tai pas tave čia pavaizduotas 4 cilindų benzininis variklis,  kurio paveiksliuką vargiai pritaikysi sau...
Pagal ETKA 5 cilindrų, dyzelinį, AAR variklio kodą, tepalo tempetarūros daviklis turi būti variklio priekį, keleivio pusėje, apačioje kažkur, bandyk ieškot ten, jei mano info teisinga.

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
51 kodas jei neklystu rodo antifryzo temperatura :-)

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
Man idomu kur randasi tepalo temperaturos daviklis ant a6 c4 AAT variklio . Bandziau net toki bairi, nuejt i parde ir pasakyt kad man reike tokio daviklio taj jie pasake kompas nerodo nieko taj atsinešk pavizdi. :V

Neprisijungęs Andreee25

• Žiūrėti profilį
Man idomu kur randasi tepalo temperaturos daviklis ant a6 c4 AAT variklio . Bandziau net toki bairi, nuejt i parde ir pasakyt kad man reike tokio daviklio taj jie pasake kompas nerodo nieko taj atsinešk pavizdi. :V

Jei pas tave 85kw ir 5 cilindrų tai turi būti ten pat, priekį, keleivio pusėje, apačioje, kažkur šalia alkūninio škyvo, bamdyk ieškot, aišku jeigu neklystu.

Neprisijungęs DaVincius

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
tai zek as radau bent du daviklius isuktus i bloka netoli ten kur termostatas dedasi uz ka jie atsakingi. Turiu omenyje ne tuos kur antifryzo temp rodo

Neprisijungęs Andreee25

• Žiūrėti profilį
tai zek as radau bent du daviklius isuktus i bloka netoli ten kur termostatas dedasi uz ka jie atsakingi. Turiu omenyje ne tuos kur antifryzo temp rodo

Storas dvie kontaktų tepalo spaudimo, mažas vieno kontakto tepalo spaudimo jungiklis kažkoks ( čia gal tas kur rodo skydelį kai nukrenta tepalo spaudimas).