Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 100 c4 beda su automatu  (Skaityta 2655 kartus)

Neprisijungęs geddis

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
audi 100 c4 beda su automatu
« Topic Start: 2009 Liepos 18, 18:53:14 »
sveiki reiketu skubios info. tai va siuo metu esu norvegijoj, ir nusipirkau audi su 2.8 sirdelia ir automatas bet tera avarinai begai vienas i prieki ir vienas atgal :V reiktu kokios info kas jai galetu buti? ar kazka galeciau pats prie vietos su ja suburti? :s tepalus jau pakeiciau bet vistiek tas pats, ir kai pvz jungi is N i D ar i R skaudziai sutrukcioja toks kaip sokimas gaunasi :V
jin tera prabegus 200tuks. tai nelabai noriu tiketi jog kas ten rimto gali buti.
ar joms karatais nera kokiu kompu ar reliu ir pan kas galetu buti perdege? nes jau saugikliu pakeiciau bent 10 :O  nes niekas viduj neveike :-] zinot kaip yra su uzsieneciais kas pradeda nebeveikti ir iskart praktiskai jas nuraso ;) tai gal kas ka placiau papasakosit?
ar jau prasyti draugu jog pajieskotu dezes ir kad kas atvestu ja man i norvegija?
atsiprasau esu naujokas pas jus tad nelabai susitvarkau su pajieska, arba nerandu ko man reikia.