Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 c4 2.8 variklio keitimas i kita  (Skaityta 47376 kartus)

Neprisijungęs narkomanas

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
del tawes ir video galiu padaryti  jai netiki:D Jo turiu rakta, ne tai jau as viska keisiu ir varztus ir tarpines visas nu aplamai wiska tik nelysiu prie cilindru. Tai cia as netai kad pasiklausiu bet pasitikslinu kad buciau garantuotas.

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
del tawes ir video galiu padaryti  jai netiki:D Jo turiu rakta, ne tai jau as viska keisiu ir varztus ir tarpines visas nu aplamai wiska tik nelysiu prie cilindru. Tai cia as netai kad pasiklausiu bet pasitikslinu kad buciau garantuotas.
kai susitvarkysi tai maz su mano zyzeliu statysim?

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
kodel gi ne :DDD spesi susicipuoti ar jau susicipaves kad nebutu toke sarmata:D aisku cia joke:D

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
kodel gi ne :DDD spesi susicipuoti ar jau susicipaves kad nebutu toke sarmata:D aisku cia joke:D
nieko nedarysiu :D ir sarmatos nebus :D

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
okey:DDD

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
na wa iskilo dar didesne beda, siandien meistras paskambino tas kurem galvas palikaui pilnai atrestauruoti pasake kad kazkada be tepalo su sita masina vazinejo ir izdege ten kazkokiu duobiu dahuja kad karocia abiem galvom amen :(. Negana to susinerwines ieskojau kito motoro, bet tai kai deficitas, trys valandos skelbimas imestas ir jau supakuota vest i rusyna tai taip nieko gero neradau...yra kitas variantas kitos galvos ir jas restauruoti, maz gal kuris turit nes seip galvu sunku rasti nes cielais varikliais perka dazniausiai? Na cia investicija gausis tai aina na...jau gal pigiau butu gavesi detis kita motora ir elektra perdarinet su laikikliais:D

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
Na kas tem blogo gali buti. Kaklai subraizyti. Netokius esu surinkes ir pofik.

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
~500lt visas 2.6 matoras plikas, domejaus srote imi galvas ir dedi.

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
jo butent kaklai subraizyti, tipo prigazdino kad tepalo spaudimo nebus. Tai kiek supratau 2.6 galvos tinka ar kaip suprast? O kiek 2.8 motoro kaina?

Neprisijungęs Prezas

• Klaipėdos regiono koordinatorius
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 641
    • Žiūrėti profilį
tinka ir 2.6 moto. o jei reikia as turiu ir nuo 2.8 galvas.
Buitinių nuotekų valymo įrenginiai, pastatų apšiltinimas poliuretanu. 8 699 30235
Audi A6 2.7 Biturbo

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
kiek tos galvos pa tawe ir kokia tikimybe kad jos geos?

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
jo butent kaklai subraizyti, tipo prigazdino kad tepalo spaudimo nebus. Tai kiek supratau 2.6 galvos tinka ar kaip suprast? O kiek 2.8 motoro kaina?
tegu nebesvaikst.priestai buvo dabar jau ne ,matai :D

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
tai kaip sake ar mechaniskai tikrinai tepalo spaudima, sakau ne, nu wa sako tas dacikas gali meluoti jau gal sako spaudimo nebuwo, o pagal mano dacika silta ant laisvu 2.5 rodydavo tai manau per daug... Zinai butu masina pardavimui tai surinkai ir prakaliai bet dabar 3men tik turiu ir wisus tuos tris menesius kisu pinigus :D na nieko siandien kitas galvas nusipirkau ryt wesiu meistrui tariausi kad per rydiena stenktusi padaryti tai sestadieni noreciau pradeti surinkdineti jau. Pvz turiu klausima ta prasme jai as galvas suzeminciau 1mm tau jau reiketu storesnes tarpines ar nieko tokio ir standartine?

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
Skaip reikia storesnes tarpines, bet nieko baisaus nebhs. O kodel nori viena mm nubart tas galvas.

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
na gal durnai galvoju bet manau spaudimo laipsnis bus didesnis :D

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
Nu bus,bet ne i sveikata:)

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
na va viska susipirkau, aina na...menkas malonumas sitiek pinigu palikti uz visas tarpines, galvas, tepalus ir wisa kita...:D

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
na va viska susipirkau, aina na...menkas malonumas sitiek pinigu palikti uz visas tarpines, galvas, tepalus ir wisa kita...:D
Tarpiniu storesniu nebuna, cia ne dyzelis, galvos yra leidziamas min aukstis 132.75 mm .

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
nezeminau nafik, poto dar problemu prisidarysiu gana jau ir taip kiek pinigu isejo, beto labai geras galvas nusipirkau tai neapsimoka zemint kad poto juk ne i nauda

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
Kas cia sake kad neuzsikurs:DD

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
Kas cia sake kad neuzsikurs:DD
greiciau tu tvarkyk :D

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
kad jau viskas tik bairis, vandens pompa siandien pirkau uzdejau tau guolis vandns pompos laksto tai pirmadieni as jiem liepsiu pakeist:D o kodel taip nedatrevoji?:D

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
kad jau viskas tik bairis, vandens pompa siandien pirkau uzdejau tau guolis vandns pompos laksto tai pirmadieni as jiem liepsiu pakeist:D o kodel taip nedatrevoji?:D

siaip ydomu ar vadziuoja tas mano zyzelis ar ne :D

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
tai nezinai?:D koks pas tave zyzelis?:D

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
tai nezinai?:D koks pas tave zyzelis?:D

103 traktoriukas :)