Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 c4 2.8 variklio keitimas i kita  (Skaityta 47743 kartus)

Neprisijungęs narkomanas

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
jai neskaiciuojant darbo kuri pats atlikau tai 1450 be siandienos diagnostikos, na ir net neissivaizduoju kiek paimtu taip meistrai, kaip jus manot kiek paimtu uz toki darba plius siandien isemiau tipo nauja pompa ir pakeiciau i kita nauja pompa bet si sykarta buvo gera :D

Neprisijungęs RACKUS

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
gal dejai auksines dalis,man kai buvo dirzas trukes c4 2,8 tai su viskuo tilpau berods ~700/750lt,dariau pats

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
nezinau kaip tu ten tilpai, gal pirkai viska pigiausia, nes man tarpines, varztai, tepalai, fyltrai, guoliai dirzai pompa nu galvos naujos, pylnas galvu remontas ir tai cia su nuolaida vien tik 320 sako as jau pats sau lendu i minusa, nu karocia viska nauja pirkau net neskaitant zvaklaidziu nes jie buvo nauji zvakes tai keiciau bet tikrai man gaunasi tiek. Tai kiek man pompa su guoliais parazitiniu ir tempeju vien puse tavo sumos sudaro i kiek tu tilpai :D

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
skaityk,viska dariau pats,iskyrus kad galvas nuslifavo mesoj.....

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
tai bet tai varstus naujus dejai? Juk tarpiniu debesys vien kiek kainuoja (nepigiausiu aisku), o pompa, o termostatas, salnykai, tepalai, fyltrai aplamai visi, na neissivaizduoju kaip tu tilpai, bet jai tilpai vadinasi tau labiau pasiseke negu man arba as maziau taupiau negu tu

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
tai bet tai varstus naujus dejai? Juk tarpiniu debesys vien kiek kainuoja (nepigiausiu aisku), o pompa, o termostatas, salnykai, tepalai, fyltrai aplamai visi, na neissivaizduoju kaip tu tilpai, bet jai tilpai vadinasi tau labiau pasiseke negu man arba as maziau taupiau negu tu
varztai seni,galvos senos,tarpines po dankteleis ir isiurbimo kol.senos visa kita kas reikia nauja ir tikrai nepigiausia:-]

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
na varstus galejai irgi naujus detis juk seni jau buna istemptu sriegiu, juk poto pagal taisykles jai versi galvas gali nedatempti  galvu ir varys antifryza, na man menkas malonumas imti tas galvas todel jau nepagailejau pinigu ir sudejau wiska nauja kad nereiktuvel imti ir deti

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
na varstus galejai irgi naujus detis juk seni jau buna istemptu sriegiu, juk poto pagal taisykles jai versi galvas gali nedatempti  galvu ir varys antifryza, na man menkas malonumas imti tas galvas todel jau nepagailejau pinigu ir sudejau wiska nauja kad nereiktuvel imti ir deti
gali but patemtu sriegiu,yra budas tai patikrint,o del nedatempimo tai kaip cia pasakius vistiek verzi su dinamometriniu raktu,ir masina jau vaziuoja jau kokie rods 5 metai ir jokiu problemu

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
tada valio. O nematawes kompresijos?

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
kiek pamenu po remonto buvo apie 11atm

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
na dar vaziuot ir vaziuot, pas mane tai 16 visuose cia jau drasiai ne ten ir daugiau bet suapvalinau o pries tai buvo nuo 9 iki 13 plaukiojo, vienam tik trylika buwo

Neprisijungęs Sposas

• Įrašai: 792
    • Žiūrėti profilį
na dar vaziuot ir vaziuot, pas mane tai 16 visuose cia jau drasiai ne ten ir daugiau bet suapvalinau o pries tai buvo nuo 9 iki 13 plaukiojo, vienam tik trylika buwo
Neperdaug kompresijos?

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
Neperdaug kompresijos?
gal cilindrai labai tepaluoti..

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
aha isvien tepale mirksta :D kiek susizinojau tai cia normalu, juk tepalo tai nedegina ir kompresija visuose cilindruose wienoda tai visi cilyndrai tepauose mirksta:D

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį
normali pagal kataloga 9-14, maziausia 7,5bar

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
yra kas rado kur parasyta nuo 11-16. O autodatoj raso nuo 9-14 ar tai nuo desimt

Neprisijungęs RACKUS

• Žiūrėti profilį
sakyciau kotai didoka kompresija,masinai su puse lemono rida,ar tu kaip zvejys :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį

Jo butent :DDD

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
dekui arturiux:D gales visi dabar buti ramus :D

Neprisijungęs Sposas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs narkomanas

• Žiūrėti profilį
jai yra 16 visuose vienodai vadinasi taip ir turi buti po sutwarkymo, nors zinau kad neveltui darbas idetas :D

Neprisijungęs tomas995

• Įrašai: 12
    • Žiūrėti profilį
tema ''2.8 variklio keitimas i kita''. kur cia kalbama apie tai? 

Neprisijungęs Vytas G

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
tema ''2.8 variklio keitimas i kita''. kur cia kalbama apie tai? 
.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 15, 11:13:56 sukūrė Vytas G »

Neprisijungęs Vytas G

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Na jei niekas nepasakoja, apie variklio keitima, tai papasakosiu aš. Mano senutė AUDI C4 1991metų. Veitoj AAH 128kw įdėjau ACK 142kw. Audikė lekia kaip vėjas. Jei rankos auga iš teisingos vietos ir galva yra ne tik kepurei nešioti, tai ACK variklio įdėjimas nėra sunkus.Interneto platybėse apie šitų variklių keitimus nelabai informacijos radau. Aš ieškojau daugiau rusiškuose forumuose, nes aš angliškai nelabai kertu, tai biški reikėjo pachimičinti su:1. benzino padavimo ir gryžtamojo šlangelėm.2. vairo stiprintuvo šlanga.3. ekseleratoriaus sklendės poteciometras (pridėjau orginalų, nes ACK ir AAH labai skiriasi varžų nominalai).Vėliau bandysiu įdėt foto viso šito reikalo, nes dabar vyksta bandomasis laikotarpis  . Nors man neteko pavairuot orginalios Audi A6C4 su ACK varikliu, bet lyg ir geriau eina nei AAH. Nors mano AAH ir nestebūklas bebuvo.