Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 c4 2.6 v6 93 Kuro sanaudu problema???  (Skaityta 2224 kartus)

Neprisijungęs revizorius

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 c4 2.6 v6 93 Kuro sanaudu problema???
« Topic Start: 2011 Gruodžio 03, 16:59:50 »
Buvau audi centre patikrino lemda zondus geri, ismetimas normos ribose, kompiuteris klaidu nerodo. kuro sanaudos vidutiniskai 20 litru. Snt issiardziau iki oro srauto matuokles bet ji kiek suprantu mechanine ir as neisivaizduoju kaip ja patikrinti ka dar tikrinti nuo ko pradet??? Jau paluzau nebezinau tik nerasykit apie dizelius ar dar kokias nesamones atsakykit i tema nes ir taip pirma mano audi. beje duju nera ir nebuvo :)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
Hella kompas klaidas rodo tik tada, kai jau dacikas pilnai nusprogsta :D. Oro srauto matuokles ten nera , ziurejai droseline sklende. Patikrinsi potencika droselines sklendes su "Vagu" ir netik ja.

Neprisijungęs revizorius

• Žiūrėti profilį
Kas tas "vagu" ???

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Buvau audi centre patikrino lemda zondus geri, ismetimas normos ribose, kompiuteris klaidu nerodo. kuro sanaudos vidutiniskai 20 litru. Snt issiardziau iki oro srauto matuokles bet ji kiek suprantu mechanine ir as neisivaizduoju kaip ja patikrinti ka dar tikrinti nuo ko pradet??? Jau paluzau nebezinau tik nerasykit apie dizelius ar dar kokias nesamones atsakykit i tema nes ir taip pirma mano audi. beje duju nera ir nebuvo :)
temperaturinis daviklis arba zondai.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs revizorius

• Žiūrėti profilį
O temperaturinis daviklis kur stovi kaip ji patikrint?

Neprisijungęs revizorius

• Žiūrėti profilį
Gal yra skirtumas kada dare tikrinima su kompu ar tarkim gal stovint viskas tvarkoj kol apsukos nepadideja kompas klaidu nerodo gal reiktu vaziuojant tikrint? arba butent tada kad apsukos pakyla 1200 bet cia tik saltai ir kol prasidirba?

Neprisijungęs Prezas

• Klaipėdos regiono koordinatorius
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 641
    • Žiūrėti profilį
O kompresija žiurėjai ? Nes tiems V6 motorams kuro padidėjimas būna dėl per mažos kompresijos.
Buitinių nuotekų valymo įrenginiai, pastatų apšiltinimas poliuretanu. 8 699 30235
Audi A6 2.7 Biturbo

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
Kaip suprast kol prasidirba? kai uzkuri salta apsukos turi but apie 1050-1100 aps/min ir veliau nukrist iki ~800 aps/min cia pagal tachometro parodymus tai temperaturinis dacikas veikia. Randasi G62 cia:

Autodatoje yra surasytos varzos kokia turi but prie tam tikros temperaturos.

Neprisijungęs revizorius

• Žiūrėti profilį
Jeigu kompresija butu bloga dumintu o audi centre tikrino sake viskas normos ribose bet galima pasitikrint del viso pikto :)

Neprisijungęs xxignasxx

• Įrašai: 431
    • Žiūrėti profilį
Man rodos bus liamda zonda mirus :/

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
Gero kompiuteristo reikia kad pats kistu rankas i motora. Nes teko matyt kaip pasijungia iskart lemda wondai gatavi kada beda net neju buvo.

Neprisijungęs Wolkerr

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
Bet ar tas daviklis, kuris nurodyta paveiksliuke nėra 2 kontaktų, kuris duoda informaciją į prietaisų skydelį, o variklio darbui jis įtakos neturi? Aš keičiausi iš kitos pusės variklio esantį temperatūrinį daviklį 3 kontaktų (nors jis man nepadėjo, pas mane neišsprendžiamos problemos su laisvomis apsūkomis)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Žiūrėti profilį
I skideli eina triju kontaktu. I ECU 2 ju kontaktu.