Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 c4 2.5tdi Kuresi sunkiai ir dumina  (Skaityta 10571 kartus)

Neprisijungęs Andriuzzs

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 c4 2.5tdi Kuresi sunkiai ir dumina
« Topic Start: 2009 Gruodžio 16, 19:46:48 »
SVeiki turiu tokia beda keiciau anksciau filtra tai po filtro keitimo atsirado toks diskomfortas kai ilgiau pastovi toks vaizdas kad variklis pasigauna oro ir uzkurus apsipila dumais ir varklis dirba su disbalansu. O snd isvis uzkuri uzgesta jei neuzgesta tai atrodo lyg vienas cilindras dyrbut padyrba ir td gerai bet tik uzgesini pastovi pora min nesvarbu ar siltas ar saltas variklis uzkurus vel taspats filtra snd pakeiciau bet visvien taspats. Slngeles geros visos nera per kur ora gaudyti zvakes veikiancios Salerka buvorusiska vasarine bet uzpylta puse bako lietuviskos arctines tai nzn kame bedos gal kas ka patars? Gal teko susidurti? Itarimas ant purkstuku arba siublio nes nebelieka kam daugiau kaip jus manot?

Neprisijungęs Vitoldas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
Vasarinio su žieminiu dyzelio tiesiogiai maišyt negalima, nes tada sureaguoja jie ir iškrenta krekas, kuris dažniausiai užkemša siurblį ir purkštukus. Visada degalinėse yra pardavinėjamas pereinamasis dyzelis, o tik paskui žieminis. Tad patariu pradėt žiūrėt siurblį.

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
patarciau paziuret kaip dirba ant grynai geros salerkos ir nuvaziuoti bent 1000.

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
kas tas krekas?gal tas parafinas susidaro?

Neprisijungęs mantasx

• Įrašai: 60
    • Žiūrėti profilį
Turejau ir as tokia beda. Ieskok kuro siurblio

Neprisijungęs Andriuzzs

• Žiūrėti profilį
Kuro siurblys atkrenta nes plundzerine dalis dyrba nebent butu elektrine dalis. Kuras bake nesusokes i parafina buvo pilnai isleistas ir nerasta ne gabaliuko parafino. sistemoj oro nera. Voztuvus viska atidaro nezinau kame beda filtras naujas viskas apziureta nerandu bedos. Dar signalizacija sugedo pirma ja atjunkt bandysiu poto ziuresiu bet nesuprantu siurblys butu neuzsikurtu isvis jei purkstukai tai nedyrbtu normaliai kai uzkuri. Kai prasidyrba td ir traukimas yra atrenta beveik visi dalykai.

Neprisijungęs Heaton

• Įrašai: 308
    • Žiūrėti profilį
slangeles visas paerziurek dar .Daznai buna kad kokia smulkmena,kai randi net juokas ima

Ûkininkas

• Svečias
Sveiki visi...simptomai..2,5tdi šilta kuriasi puikiai o išryto labai su starteriu sukti reikia...žvakės sveikos..kuriant lyg nori griebti bet negriebia....kokia diagnozę pastatysit? :) ir gydimo išlaidos kokios galėtu buti? (žinau forume tu bedų nenustatysit tikslai ale pabandom)..ačiū..

Neprisijungęs Vitoldas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
Jo, sorry, parafinas, ne krekas. :)  :-] Tai pažiūrėk ar perteklinės šlangelės ne kiauros. Kai jos būna kiauros tai tada sistema per ilgesnį laiką pastovėjus, ypač po nakties užsiorina ir tada būna problemų su užvedimu. Èia tokioj rusiškoj knygos apie bosh ir kitus siurblius parašyta.  ?!? Napagalvotun net kad tos šlangutės tiek bėdų gali pridaryt.

Neprisijungęs Andriuzzs

• Žiūrėti profilį
Susitvarkiau pasirodo elementari beda buvo greiciausiai kuras uzsalo siurbly ir siurblio dirzas persoko degimas buvo npabeges ir del to nesikure o jei uzsikurdavo dumijo. Degima atstatem ir viskas kolkas gerai ziuresim kaip ateityje. Aciu uz nuomones ;)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
o taip kuras gali uzkirsti siurbli kad jis net neoprasisuktu ri taip dirzas net prasoko.jis gi tiik sutirsteja o ne i leda pavirsta.as tai manyciau kad cia dar ir kaskur kitur galetu buti problema kad dirzas persoko.nors gal ir klystu.

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
(A6 2.5 tdi 103kw) turiu toki klausima ,gal kas zinos. pas mane yra 2 temp davikliai,vienas virsuje su dviem kontaktais ir kitas apacioje su 4 ar 3 kontaktais, pastatau automobili kokiom trijom valandom (automobilio variklis darbines temp.) reikia uzkurti turiu birbinti kad uzsikurtu ir pakaitinimo zvakiu lempute tik sumirksi. atjunges daviklius pastebejau, kai atjungiau viena davikli kur 4-3 kontaktai-nieko, atjungiau virsuje slagos su 2 kontaktais uzsidege zvakiu pakaitinimo lempute ir zvakes kaitino nors ir siltas motorelis. taip, noriu suzinoti jei man atjungus siltam varikliui ta davikli kur 2 kontaktai pakaitina zvakes ir kuriasi gerai? kaltas daviklis? ir jei pasildzius zvakes kuriasi taip pat prastai? kur ieskoti bedos?

Neprisijungęs Andriuzzs

• Žiūrėti profilį
Ziurek gal kazkur gaudo sistema ora man ir ispradziu buvo panasiai pastovi pora valandu kuri suki ilgai starteriu kol uzsikuriai bet manvariklis dyrbo kaip vienu cilindru dbr kaip ir gerai degimas kaltas buvo o pas tave gal kur kuras nuseda reik ziuret ar kuro pavimo slangoj oro nera ir matysi ar kuras nuseda ar ne orginaliai ta slanga buna permatoma :)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
(A6 2.5 tdi 103kw) turiu toki klausima ,gal kas zinos. pas mane yra 2 temp davikliai,vienas virsuje su dviem kontaktais ir kitas apacioje su 4 ar 3 kontaktais, pastatau automobili kokiom trijom valandom (automobilio variklis darbines temp.) reikia uzkurti turiu birbinti kad uzsikurtu ir pakaitinimo zvakiu lempute tik sumirksi. atjunges daviklius pastebejau, kai atjungiau viena davikli kur 4-3 kontaktai-nieko, atjungiau virsuje slagos su 2 kontaktais uzsidege zvakiu pakaitinimo lempute ir zvakes kaitino nors ir siltas motorelis. taip, noriu suzinoti jei man atjungus siltam varikliui ta davikli kur 2 kontaktai pakaitina zvakes ir kuriasi gerai? kaltas daviklis? ir jei pasildzius zvakes kuriasi taip pat prastai? kur ieskoti bedos?

taip, jei darbine temperatura, ir -15 lauke, po triju valandu tau nesildys jokios zvakes, net to nesitikek, taip turi buti. Zvakes nesijungia kol variklis neatves iki zemiau nei +5. Tas daviklis veikiantis (2 kontaktu), jei po 3 valandu neleidzia jungt zvakiu, bet ar jis teisingai veikiantis minusinej, ir darbinej temperaturoj, reiktu patikrint su vag com prisijungus ka jis rodo. Nesivedimo priezastis nebus tas daviklis 99,9proc. 3/4 kontaktu daviklis, siuo atveju, vedimuisi isvis itakos neturi. Isidemek, jei temperatura variklio bloko, ir lauko aisku, zemesne nei +5, zvakes sildo, jei variklio blokas ikaites daugiau nei +5 laipsniai, zvakes nesildo.
Toks nesivedimas situ varikliu beda, kas tai itakoja, faktoriu daug. Taisyt imanoma programiskai lendant i eprom, bet ten daugybe bet bet bet ...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 20, 21:35:17 sukūrė Veil »

Neprisijungęs DaRRkA

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi...simptomai..2,5tdi šilta kuriasi puikiai o išryto labai su starteriu sukti reikia...žvakės sveikos..kuriant lyg nori griebti bet negriebia....kokia diagnozę pastatysit? :) ir gydimo išlaidos kokios galėtu buti? (žinau forume tu bedų nenustatysit tikslai ale pabandom)..ačiū..
man ta pati bėda buvo tai šeštadieni pajungėm ant kompo degimas buvo pabėges tai atreguliavom ir viskas gerai vakar prie -18 užkūriau o prieš tai rytais tik buksyru pavykdavo užvest

Ûkininkas

• Svečias
man ta pati bėda buvo tai šeštadieni pajungėm ant kompo degimas buvo pabėges tai atreguliavom ir viskas gerai vakar prie -18 užkūriau o prieš tai rytais tik buksyru pavykdavo užvest
O tai kaip  gali pabėgti degimas?? na reiks savo nuvaryti diagnostikai.. (!?)

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
na per ta slangute kur per matoma yra,kur eina nuo kuro filtro i siurbli tai uzkurtai kuras patenka su oru,kas kiek laiko ateina oro burbulai, kuro filtra pakeiciau bet vistiek burbulai yra? kaip panaikinti ta ora? visas slangutes suvarziau neturetu pro jas ora gaudyti   ?!?

Neprisijungęs Gintulis

• Įrašai: 39
    • Žiūrėti profilį
2.5 tdi 94m. sunkiai kūrėsi, užsikūrusi smarkiai dūmijo, užgesinus šilta taip pat sunkiai kūrėsi,Vakar padaryta diagnostika ir ką jus manot?,peršokęs siurblio diržas per du karpus,aišku degimas koki grybą pjovė ir kaip  išvis kūrėsi.Apsidžiaugiau nerealiai nes prieš tai prigazdintas nustebęs  buvau dėl visokiu nebūtų dalyku apie siurblį,varikli,srauto matuoklę,dabar kaip laikrodis, viso 40 Lt :D        
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Sausio 16, 09:56:54 sukūrė Gintulis »

Neprisijungęs Andriuzzs

• Žiūrėti profilį
Pasirodo ne man vienam toki fokusai nutinka :) As ir jau siurbli paemes buvau kol degimo nepatikrinom :) Beyt maniske visiskai nesikure :)

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
pasikeisk kuro filtra tik nedek su dacuku o paprasta ir gedos dingsta nes man tas pats budavo ryto pilna oro ir vos ne vos pakurdavau

Neprisijungęs djvaldas

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
ir kad kuras pjaunas vasarinis su zieminiu tai cia pievas grynas nes as degalinei dirbes ir kura priemejas tai tokio dalyko negirdejau

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
Sveiki visi. tai vat nutiko sendien toks dalykas.kad saltam varikliui uzspaudziau gazo ir po to pradejo duminti man baltu dumu.ir taip tikrai gan sociai.kol laisvom dirba tai dar nieko.nu bet kai paspaudi gazo tai nieko nebesimato per tuos dumus.variklis bent dabar kol siltas kuriasi puikiai kaip ir iki sio ivikio. jokiu pasaliniu garsu nesigirdi. tai manau bus nusokes kuro siurblio degimas. kaip jus manot? ir kaip man ji atsistatyti be kompo pagalbos? i kuria puse reiktu sukti siurblio skyva? siai dienai noriu pasidaryt kad bent ji nedumintu.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
    Ziurek antifriza ir tepala, jauciu kokia tarpine prapute, kam salta motora smaugi ?  :facepalm: :fight: dabar ne ziema, garu nera, todel balti dumai tikrai ne degimo pasekme, butu juodi, melsvi...bet ne balti... o kai antifrizas eina i varikli, meta baltus dumus :)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
tiek as ji ir tepasmaugiau. iki kokiu 3k apsukas uzkeliau staigiau ir viskas. tai nepasakyciau kad cia koks tai smaugimas. nezinau ka begalvoti kas ten gali buti.dar reikia pastebeti ar tepalas nedinges. nes lyg ir kaskoks tai cypimas atsirado. bet turbina sukasi.traukia kaip traukusi masina. ziedas gal koks luzes. nes tikria negaliu garantuoti kad tas dumas nera  kokio degancio tepalo :)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Paziurek ar antifrizas nedingo, ar antifrize nera tepalo, istrauk tepalo matuokle ir paziurek ar ant matuokles su tepalu nera baltos koses