Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 c4 2.5tdi Kuresi sunkiai ir dumina  (Skaityta 10559 kartus)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
tepale koses tirkai nera.ta jau ziurejau.ir antifrizas svarus. ir regis tikrai akd tepalo truksta. tai reiks ziureti turbina o jai ne ji tai tada koks ziedelis bus manau. ryt daugaiu apziuresim. tai bus matyti ak rasim.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Tu sakei BALTI dumai, tepalas kai dega buna MELYNI

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
as ta suprantu kad buna melyni nuo tepalo. bet gyvai nesu mates ju. tai negaliu pasakyti simtu procentu kuriuos dabar matau. bet siti man labaiu panasus i baltus. ir kas pamato visi sako kad balti. niekam jie nenesa i melynus.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nebutinai cia tarpine ir antifrizas, labai gali but degimas pabeges, kai labai velyvas pilasi baltais kaip reikals, bet irkurtis turi sunkiai, degima nebutinai su wagu stato, galima ir mechaniskai i siurbli kisa nepamenu kaip tas prietaisas vadinasi , kaip bebutu meistru reiks

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
nebutinai cia tarpine ir antifrizas, labai gali but degimas pabeges, kai labai velyvas pilasi baltais kaip reikals, bet irkurtis turi sunkiai, degima nebutinai su wagu stato, galima ir mechaniskai i siurbli kisa nepamenu kaip tas prietaisas vadinasi , kaip bebutu meistru reiks

nu nezinau, kai velyvas buvo melsvas ruko  :)  is viso siltu oru nesuprantu kaip gali susidaryt baltas  :think: ?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu nezinau, kai velyvas buvo melsvas ruko  :)  is viso siltu oru nesuprantu kaip gali susidaryt baltas  :think: ?
speliodamas nieko nenuveiksi, tikrini wagu jei nera galimybes, mechaniskai

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
tai va vyrai.uztenka speliojimu.pasirodo buvo turbina kalta. tepala pradejo ryti galima sakyti kibirais. net is kamino jau varvejo jis. ir visas galas masinos tepalu apejo. nupirkta kita turbina ir greitu metu bus keiciama. nuimta nuo 103kw o pas manes tik 85. bet jos identiskai atrodo. buvo sumoketa uz deveta norvegijoje apie 1100lt :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
eian sau kainele  :facepalm: ff ff vienas zmogus a6 ardo dalim, ciap ries pora menesiu idomumo delei klausinejau kainu ivairiu daliu, tai turba 300lt , sako ideali, neklibanti... kita biski kliba,tai sako uz 200 mazdaug , bet paliko vietos deryboms dar

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
šiaip žmonės vežasi dalis iš LT. per žmones ar per firmas.. daug pigiau išeina. nebent važiuoti reikia čia ir dabar, tai tada jau taip.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
sestadieni i lietuva reikia vaziuot. tai todel ir buvo perkama.nes atsivesti per tiek laiko nevisada imanoma.o ir vaziuoti reikia.

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
man astrai buvo turba pradėjus pilt tepalus į degimo kamerą, tai užglušinau turbos tepimą, perjungiau įsiurbimo šlangus nuo oro filtro tiesiai į įsiurbimo koliką, kad jei pradėtų byrėt turba, kad dalys nekristų į degimo kamerą, taip ir iki LT parmyniau :D aišku ten viskas paprasčiau nei audi..

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
senoji truba buvo isoperuota.ir issimtos sparnuotes. kad galetu per ja oras ir dumai vaikscioti be pasipriesinimo. jai nebuciua gaves kitos turbos.tai butu ji atgal buvusi ideta su uzglusintu tepimu.ir buciau taip vaziaves. bet kai pakeiciau tai negaliu atsidziaugti naujaja. nes netikejau kad tiek turba gali itakoti dumingumui. dabar kiek spaudziu tai nematau jokio juodo dumo. kai anksciau jau prie 2500 apsuku prasidedavo dumu sou.

Neprisijungęs liuxas999

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Turiu tokią problemą, yra audi A6 (c4) 2.5TDI 103kw, šalta sunkiai kuriasi, žvakės kaitina gerai, bent jau taip sakė, kai motorą keičiau. Tik lemputė prietaisų skydelyje (pakaitinimo žvakių labai trumpai dega 0,5 sek, bet žiūrėjau pas draugo A4, kad irgi tiek pat laiko pakaitina ir puikiai kuriasi, taigi kai kuri šaltą, reikia pasukti kokias 4 sek, tada kai vėl bandai kurti iš pusės aboroto užsikuria, tai kame bėda gali būti? Galbūt siurblyje? Ar gal pakaitinimo rielė nuėjus? Ar vis dėl to žvakes dar kartą patikrinti? Gal kas susidūrę su panašia bėda?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Sveiki,

Turiu tokią problemą, yra audi A6 (c4) 2.5TDI 103kw, šalta sunkiai kuriasi, žvakės kaitina gerai, bent jau taip sakė, kai motorą keičiau. Tik lemputė prietaisų skydelyje (pakaitinimo žvakių labai trumpai dega 0,5 sek, bet žiūrėjau pas draugo A4, kad irgi tiek pat laiko pakaitina ir puikiai kuriasi, taigi kai kuri šaltą, reikia pasukti kokias 4 sek, tada kai vėl bandai kurti iš pusės aboroto užsikuria, tai kame bėda gali būti? Galbūt siurblyje? Ar gal pakaitinimo rielė nuėjus? Ar vis dėl to žvakes dar kartą patikrinti? Gal kas susidūrę su panašia bėda?
iki kol lauke ~ +5 tol zvakiu nekaitina, tas mirktelejimas kaip tu sakai 0,5 sek. tai nekaitinimas, o pasitikrinimas sistemos, prie tokiu temperaturu turi vestis gerai, zvakiu kaitinima patikrint gali nuemes temperaturine fyske nuo flanco kur is galvos iseina,. o kas liecia kurimasi tai siulau pradet nuo degimo patikrinimo.

Neprisijungęs liuxas999

• Žiūrėti profilį
Hmmmmm, sakai gali būti degimas truputį blogai nustatytas? Bet esmė tame, kad po to pirmo užkūrimo. Antras užkūrimas būna iš pusės abaroto.

Neprisijungęs skyvas

• Įrašai: 370
    • Žiūrėti profilį
kuras sesta  :think:

Neprisijungęs liuxas999

• Žiūrėti profilį
Na, manau, kad pirmiausia reikės dėti tą vožtuvėlį, kad kuras nesėstų, gal tame bėda. Nes prieš kelis mėnesius buvau nuvaręs degimą pastatyt, tai su kompu pastatė, tik kad iškarto teko išvykti ir neturėjau galimybės pažiūrėti, kaip ji šalta kuriasi.

Galbūt dar kas kokių nuomonių turi šiu atveju?

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
slangutes permatomos, kam det voztuva, ryta paziurek yra kuro ar ne :) tvarkingai sistemai nereikia jokiu voztuvu

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
nu varyk kad ne tik degima paziuretu,  bet ir kuro misiny, o be to pas mane yra ir ant to ir ant to voztuvas, tai pasiule man ant paduodamo issiimt, ant gryztamo originaliai stovi

Neprisijungęs Xoxolis

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Skyvas tau gerai sako, man pastovėjus neidealiai kūrėsi, pasikeičiau kuro filtrą, tą vožtuėlį ant filtro - tas pats, nuvažiavau pas dyzelistus pasijungė ant kompo mišinys ir degimas grybavo, sureguliavo - ledas. Ten vožtuvėly bėdos gali ieškot tada kai sistema tvarkinga ir gerai sureguliuota.

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
man buvo ziema kad kuras kazkas panasaus kad saldavo, viska istikrinau, nuo bako iki filtro, bedos neradau, tai suzinojau, kad siurblys per ta voztuveli ir taip sunkiai kura traukias, plius jis aliumis tai labai salti traukia, tai sako kad galejo ir del to voztuvelio man ziema taip darytis, tai teks ji issimt ir laukt ziemos, ziuresim kaip bus  :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
nepaprasciau   ziemini dyzeli pilt,ar bent i ji priedu ivaryt? :D

Neprisijungęs skyvas

• Žiūrėti profilį
ne nu nelaikyk manes  (!?) ir kuras lietuviskas zieminis, ir priedu variau, tik kad zibalo nebandziau  :F

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
ne nu nelaikyk manes  (!?) ir kuras lietuviskas zieminis, ir priedu variau, tik kad zibalo nebandziau  :F

Na man jokiu problemu su kuro uzsalimu ziema nebuvo ir jokiu priedu neprireike, pyliausi statoile "arktini", tai gal degaline pakeisk siai ziemai? :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Gal ... nes jei simtui zmoniu gerai, vienam blogai, tai manau beda tame viename, o ne simte  :V  Baka issivalyt gal vertetu jei nesi vales, nes cia nesamone, aisku nebent tavo mieste kokie -35 laikesi minimum savaite  :) Nes arktinis tik prie -35 pradeda keist savybes, o prie -40 pradeda virst kisielium. Tai kaip jis gali pradet salt prie siurblio nesuprantu. Vaziuojant gali, kada is priekio pareina belenkokio saltumo oras ir filtras pradeda stingt , bet ir tai pilant normalu ziemini kura, lietuvoje tokiu salciu nebuvo ir nebus kad jis susaltu.
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 04, 09:24:52 sukūrė Vitalis »